Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
10.11.09 22:35

tak všem přeju dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
10.11.09 22:43

Marcis taky vše nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
10.11.09 22:44

A přeju všem dobrou noc…mne vytáhl hlad z postele…sakra já nějak žeru poslední tři dny, to je běs. Hezké sny a zítra mi prosím držte palečky…v 10h tam mám být :-? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.11.09 07:04

Dobré ránko, tak se pokouším si něco udělat s tou hlavou aby se mne doktor nelekl :mrgreen: a za chvilku jedu …bojim bojim :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
11.11.09 07:25

Dobré ráno děvčata, tak jsem po včerejší kontrole nějaká nesvá. Ta doktorka mě ani neprohlídla, takže nemám fotku :cry: . Ale dozvěděla jsem se výsledky krve, to že nejsem HIV pozitivní a že nemám syfilis jsem tak nějak předpokládala, ale co mě překvapilo byl výsledek toxoplazmózy - podle výsledků už jsem jí někdy v minulosti prodělala a tudíž mám v krvi protilátky. Ani o tom nevím, že bych se na to někdy léčila. Taky mi našli bakterie v moči, ale vzhledem k tomu, že jsem dost trpěla na záněty, tak mě to ani nepřekvapilo. Takže další termíny kontrol dopisuju pod metřík.

Jinak vítám všechny nově příchozí a jsem moc ráda, že se tak krásně rozrůstáme. Je vidět, že se hodně lidí v srpnu nudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.11.09 07:39

Ahoj Pimpi, měla jsi v minulosti kočku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
11.11.09 07:44

Já jsem z vesnice. Kočku jsme měli doma vždycky. Já vím, že tuhle nemoc přenášejí kočky, ale spíš mě překvapilo, že jsem to nepoznala, že to mám. Asi to má stejné příznaky jako chřipka, takže jsem nepoznala, že je to ono. No teď už je to celkem jedno. Hlavní je, že jsem to nedostala teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.11.09 07:46

Je super, že jsi to už měa a máš protilátky, my jsme doma měli x koček a z krve my nevyšlo že bych měla protilátky. Kočku máme i teď, teda kočky, tak z toho mám trochu strach. Jinak vydrž, 16tého jdeš na UTZ, to je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.11.09 07:53
ZelvaVeruna píše:
To je desny Jahudko co? Proste sice me bricho taha a tak, ale resim malyho, ma alergii, ted nemocnej, furt ho taham, abych ho zabavila a na gynde jsem si rekla o fotku z UTZ, abych mela aspon neco jako pro mimco :wink: a nemela vycitky, ze ho zanedbavam :wink: :lol:
Hele a tys posilala ty emaily? Mas skvely prijmeni, to je moje oblibeny slovo „nuchnat“ a „nuchat“ :mrgreen: :-P fakt :wink:

VERU, já jsem se s ním dlouho nemohla srovnat. Ale teď už to beru tak, jak to je. S tím nic nenadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
11.11.09 07:54

Myslíte, že když si řeknu, že mi dají fotku, ikdyž tam vlastně jdu kvůli něčemu jinému. Včera jsem se těšila, že miminko zase uvidím a ono nic. Tak z toho mám dneska špatnou náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.11.09 07:55

PETRO, máš to v mailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.11.09 07:56

VIKI, myslím na tebe. Já to mám v 9:15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 08:03

Holky držíme palce na kontroly…
Pimpi to víš že si můžeš říct o fotečku. Já se o ní na screeningu budu hlásit jak divá :lol:
Ze včerejška žádnou nemám, protože jsem si vzpoměla pozdě jak jsem byla dojatá, ale což jdu už zítra tak to přežiju. Ty už to máš taky za pár. A z těch výsledků krve si nic nedělej, hlavně že nemáme sifla nebo nedej bože něco horšího, já zase mám mrtě bílkoviny v moči a strašila mě mudra rizikovou poradnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 08:05

Jahudko díky moc, dorazilo to a máš fakt super příjmení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 08:16

Holky kdo trpí zácpou, včera mi paní doktorka doporučila dvě věci…Caro nápoj a Lepicol to je takovej prášek, je to vláknina…zamíchá se to třeba do jogurtu a sní nalačno. Tak teď cpu do sebe první dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí