Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9819
11.11.09 08:30

Dobré ráno holky. Zdravím nové tehulinky a všetkým kontrolovaným držím palčeky! :palec:
Chcela som sa vás spýtať, včera mi posunuli termín dle UTZ na 16.5. Ktorým sa mám teraz riadiť a mám si posunúť metrík, alebo to mám nechať tak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 08:35

Silvi určitě tím novým datem…i ten metřík udělej novej ať jsme všichni v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
11.11.09 08:41

Halooo čulibrci,

prosím vás zastavte to psaní, jinak to prostě nemám šanci dočíst!!! :-D
Zatím jsem u Silvikovo a Petruchy kontroly… k čemuž vám gratuluju a opět tady skáču po hlavě, páč já jí mám až zítra!
Jop a ještě jsem nakousla monitor dechu - tak do toho jdu na sto pro… Dušička (maminka Eričky) byla z mé domovské diskuse a ještě teď mě to budí ze sna.

Vítám nové posily a pro sychr objednávám na květen dulu, protože porodnice budou mít stop stav… ale paráda, že je nás tu tolik.

Krtek - Jahůdko mít tvůj talent :wink:
Taky už jsem o výzdobě přemýšlela… máme byt 2+1 takže než se budeme stěhovat do domečku bude to min. rok a půl trvat. Bíleček tudíž bude mít svůj koutek kousek od naší postele. Ten mu chci vymalovat nějakou pastelovou barvou a nalepit obrázky… buď to budou krtci, včelky Máji, rákosníčci a takováhle všehochuť nebo zvířátka, abychom si o tom mohli povídat a při tom se učit. Zvířátka bych chtěla živé fotky, ne malované. Takové ty pejsky, kočičky ptáčky… roztomilé. No uvidím.

Jdu dočíst ať můžu reagovat dál.

Jo jen Petrucho - zakladatelka nic moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 08:51

Jej Papayo tak jsem tam nakoukla, je mi tý Péti fakt líto…ta si to chuděra taky musí všechno vyžrat až do dna. To už není normální aby takhle pořád potrácela, měli by s ní něco doktoři udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
11.11.09 08:54

Petrucho, dej mi vědět, jak ti ten Lepicol zabral. Mě ho doktorka doporučila taky, ale vždycky, když jsem se rozhodla ho dojít koupit, tak jsem začala normálně chodit na záchod a po čase zase zácpa. Tak jestli to bude účinkovat, tak do toho jdu. Ty křeče jsou na nic a mám pocit, že se mi všechno nemůže do toho břicha vejít. :think: Blbost co?

O tu fotku si určitě řeknu. Před chvíli jsem se objednala a 27.11.. To už je za chvilku, tak to snad vydržím. Člověk je tak nějak klidnější, když má tu fotku nebo vidí UTZ. Jak to mohli dělat dřív to nechápu.

A jako bacha děvčata dneska si jdu k obědu dát tataráček. Mňám už se na něj těším.

Výzdobu pokoje ještě nějak neřeším, protože stále nevím, který to bude. Máme v domečku dva pokoje - jeden modrý a druhý oranžový, tak nevím, který začít zařizovat. Vrhnu se na to až po vánocích, to už bych měla vědět, co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
11.11.09 09:07

ahoj holky,

tak se připojím do ranní debaty na téma zácpa :mrgreen:, naštěstí ji ještě nemám, ale ty křeče z těch větrů vanoucích zdola nahoru (Cimrman)jsou vážně síla :roll: :twisted:, jako netěhule jsem i vždy pomačkala břich a bylo dobře, teď smůlečka, v knížce, kterou jsem si půjčila z knihovny o těhotenství se mezi babské rady proti zácpě řadí: špenát, švestky,broskve,datle,fíky,hušky a kiwi :wink:

a vítám carrinku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
11.11.09 09:14

No Borisko, musím konstatovat, že jsem zkusila všechno - hrušky, ananas a zeleninu a nic. Tak jsem zvědavá, jestli zabere ten Lepicol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 09:15

Dobre ranko preji vsem… ty co maji kontroly drzim moooc palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
11.11.09 09:18

Holky, ešte dotaz. Kedy máte v pláne registráciu do porodnice? Možem sa zaregistrovať skor než 14+0? Mne to padne na nedeľu, tak som rozmýšľala, že by osm tam zašla už dnes. Napr. v podolí píšu, že to skor nie je možné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
11.11.09 09:19

všem přeju dobré ráno.. a těm,co jdou na kontrolu držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 09:20

Silvi, taky se budu muset zeptat jak s tou registraci… a ani nevim kam teda jako se mam zaregistrovat… na druhou stranu si myslim, ze je to i jedno, pac kdyz se porod rozjede tak si nejspis stejne pred odjezdem nejdriv radsi cinknu jestli me tam vezmou… navic to malokdy vyjde presne na ten zaregistrovany den a taky pry to, ze se tehule nekde zaregistruje neznamena, ze pri rozbehnutem porodu ji odeslou nekam jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 09:23

Jasan dám, jen první postřeh, dala jsem si to do jogurtu a jak to jako nabobtná tak mě to teda trošek nadavovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
11.11.09 09:33

Tak to není Petulo, moc dobrá zpráva.

Jinak s tou porodncí je to třeba v Praze fakt blbý. Já se budu hlásit do Kolína a tam stačí zajít měsíc před TP. Pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 09:37

Pimpi tak to docela zavidim… hele ono se to tyka vlastne prave jen Prahy, ze jo? Ta registrace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.11.09 09:44

jo ještě mi řekla mudra že prej ráno na lačno zkusit pít šťávu z kompotu, nejlépe švestky nabo meruňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí