Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
17.9.12 10:38

Ahoj, tak jsem zpátky od doktora. Na ultrazvuku byla vidět jen 4mm dutinka. Doktor ale říkal, že je brzy a každý den je znát. Tak bude snad všechno v pořádku. No a na kontrolu jdu 27.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
17.9.12 11:19

GRET:a kolik bys měla být dneska??? Mě šla 7mm dutinka vidět poprvé 4+6tt :) jinak gratuluju, teď už jen budeme doufat a věřit :hug:

• Citovat
  • Upravit
237
17.9.12 12:14

Dubinka: Děkuju za podporu. :hug:
Podle MS 5+3, ale ovulaci jsem měla nejspíš o 6 dní dýl. Při ovulaci mě bolí břicho - podle toho to poznám.
Ale nebudu se zbytečně nervovat a počkám na další kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
17.9.12 13:02

GRET:tak u tebe je to 4té dítko, už jsi v tomhle zběhlá :) já jsem právě u druhého nervozněší :(

• Citovat
  • Upravit
929
17.9.12 13:13

Taky jsem zpet od doktora. Dnes byl na utz videt vetsi flek, ale jeste nic v nem. Pristi kontrola + prukazka 9.10., to uz bude snad videt srdicko a ja se budu moct vic radovat :-) Jinak mi stale vubec nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
17.9.12 13:28

HLAFKO:a nebral ti kontrolní krev? Mě jak šla vidět jen dutinka, tak brala, zda HCG roste…průkazku máš fajn, u nás ji doktorka dává až se berou odběry v tom myslím 10-12tt…takže další úterý kdy budu 7+6tt mě ji ještě určitě nedá!!!A jdeš až tak pozdě???Mě doktorak říkala, že zve dokud není srdeční akce co týden…já ji už minule měla, tak mě pozvala až za 14dnů…
To zato mě je na blití po celý den, už nevím co do sebe dát, aby se mi ulevilo..sice nebliju, ale jak ucítím nějaké jídlo, tak je mi na :poblion: :roll:

• Citovat
  • Upravit
929
17.9.12 13:58

Me krev nebrali ani u prvniho tehu. Ted me ceka odber az v tom 12tt na celk. krevni obraz, to mi bude delat i utz na sij. projasneni atd. a vypise zadanku a ten tyden nejak pujdu i do porodnice na prvotrim. scr. No jo, jdu az za tri tydny. Jsem dnes 6+6, ale dle utz 5+6. Chudaku, to s tema nevolnostma me je lito, navic kdyz potrebujes fungovat pro prcka doma. Snad bude brzo lepe. Mas zazvor. lizatka? Trochu me to pomahalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
17.9.12 14:23

HLAFKO:jj, mám, i nějaké vitamíny proti nevolnosti, ale nic nepomáhá..zkusím dneska ještě koupit homeopatika, četla jsem o nich, tak za zkoušku nic nedám…
naštěstí mi chodí do školky a nechávám tam až do odpoledne, takže mám relativně do 15h pohodu a můžu odpočívat…ale adši bych se vyblila a aby mi bylo ok, než celý den mít žaludek na vodě…u prvního jsem blila asi od 8tt, vždy ráno a pak mi už bylo ok, ale taky mi vadily pachy, te´d ale mám pořád žaludek až v krku :roll: už takhle brzo :cert:
Já jsem 6+5 a podle utz 6+2tt…už abych byla tak v 14tt… :srdce: snad bude vše ok…
Už jsi to někomu řekla víc? já jen mé mamce, manželovi a jedné kamarádce, jinak NE..chci až tak v 10tt a víc…ale jen rodině od manžela a jinak kdo se zeptá..jinak cíleně ne…
Dneska se mi jedna holka ptala, kdy pořídíme druhé tak jsem říkala, až se zadaří :mrgreen: prostě to říkat nebudu a nechci…jsme na začátku :(

• Citovat
  • Upravit
929
17.9.12 14:28

Nas pujde do skolky az pristi zari (jestli ho nekde udam), ale i to obrecim, jsem na nem strasne zavisla :-) Taky bych rada aby uz bylo po vanocich :-) I kdyz pak zas ten porod :-) Leda ze by byl jako ten muj prvni :-) Rekla jsem to jen tem mym 3 kamaradkam na dalku a manzelovi samozejme. Jinak bych to rada rekla az po tom 12tt po tom prvotrim.scr. Zalezi taky jak me bude (aby to nebylo napadne) a jestli to na me nebude uz nak videt :-) Dalsim kamaradkam to reknu, az jestli si samy vsimnou, jinak ne. Do te doby hodlam mlzit. Prochazim ted velkyma zmenama u zubare (nejdriv hodne trhal a ted bude vrtat a vrtat - ve ct tam jdu), takze napr. s alkoholem se stale vymlouvam, ze beru prasky proti bolesti (po trhani zubu) a nechci na to pit :-) Nechas si pak rict co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
18.9.12 10:23

HLAFKO:jj, nechám si to říct, i manželovi, ale ostatním ne, a´t je překvápko…kočárek mám po prvním neutrální, takže pohoda a věcičky na miminko taky vesměs nautrální a pak lehce dokoupím :mrgreen:
Taky bych to nejraději řekla až po těch testech, ale na mě to půjde vidět, už te´d mi přijde, že jsem nafouklá :roll: snad vše bude ok…úterý se nedočkám…
Jinak já alkohol nepiju, takže u mě je to lehké :mrgreen: tajit..jen aby břicho neukázalo…

• Citovat
  • Upravit
929
18.9.12 12:15

No abych pravdu rekla, tak me taky prijde ze mam to bricho nafoukly, ale rikam si, ze tak brzo je to jeste blbost. Kocar mame taky neutral a ty malicky veci vsechny vyhazim, protoze mam lehkyho ekzematika, takze je to vse promasteny od kremu a oleju. Ja bych si to rada rict nenechala, ale urcite budou tlaky hlavne od tchyne. Tak jestli, tak az po tom 32.tydnu. A co jmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
19.9.12 08:58

HLAFKO:tak u kluka asi Ondra a u holčičky Nela…to se mi líbí, ale ještě se to změní určitě :mrgreen:
Já dneska už ráno blila :zed: zrovna jsem vedla do školky a chytlo mě to, naštěstí doma :roll: nedovoedu si představit tu ostudu, kdyby tam :think: :zed:
Tak já osobně bych nevydržela si neříct, co čekáme :mrgreen: jsem zvědavá…manžel by to jistě vydržel, ale zase já bych nevydržela mu to neříct :lol: ale ostatním budu tajit, ať čekají zda bude párek nebo ne…
Včera mě nevíc bolely hrozně záda, sem myslela, že je ěco špatně :?

• Citovat
  • Upravit
929
19.9.12 09:25

My jsme nechteli vedet ani u prvniho. Ja nejak vnitrne tusila ze to bude chlapecek. Ale ani na vterinu jsem nemela touhy nechat si to rict. A ted to same. Manzel rekl ze mu je to jedno, tak jsem rada, ze budeme mit zas prekvapeni. Me to pohlavi neprijde dulezity, hlavne at je vse ok. Ale kazdyho vec, doufam, ze me pak reknes co to bude :-) Chudaku. Me zacina byt spatne navecer, ale nic dramatickeho. A jinak bych furt spala. Pres obed jak to zalomi malej, tak jdu taky. Jmena krasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
19.9.12 09:52

A tobě se líbí jaká jména?
Tak já bych nevydržela si to neříct :mrgreen:
JJ, taky jsem unavená, ale večer, v 20h už odpadávám…ale jsem líná něco dělat, nic se mi nechce.. :oops: a navíc jak mi je blivno, tím víc…

• Citovat
  • Upravit
929
19.9.12 10:28

Ja bych chtela Tonicka nebo Rozicku. Ale uvidime, co mi projde u manzela, protoze zna jen Tonicka psa a nakyho blbce. Klasika, vzdycky si to jmeno spojis s nejakym blbcem a je prusvih. Koukala jsem na novy kalendar, fakt otres ta jmena. Ja na ty exotiky nejak nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny