Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1207
4.10.12 13:31

U mě strašná únava…a u vaření se mi zvedá žaludek, jinak mě nevolnosti zatím nepostihly. Raději to zaťukám :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
5.10.12 08:09

Tak já těch příznaků zatím moc nemám. Dnes jdu poprvé k dr. Tak mi držte palce.Jsem z toho nějaká nervní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
5.10.12 17:37

@materinka Ahojky, tak jak jsi dopadla??? Držela jsem palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
5.10.12 19:04

@xCharlie Jsi hodná :) Všechno v pořádku:-) Mimčo odpovídá 7.týdnu, tak vše OK.
31.10. jdu na prvotimestriální screening, tak snad to bude dobré. ale dnes jsem se trochu uklidnila ;)Koukám, že tyz o den dřív, tak si dáme vědět, ju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
6.10.12 03:02

@materinka
Tak to mooooc gratuluji :palec: :hug: :hug: :hug:
No jasně, určitě pisnu, u nás je to klíčové, já mám genetickou malformaci a kvůli ní jsme v dubnu o jedno miminko přišli, takže teď věřím, že bude vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
6.10.12 21:07

@xCharlie Tak to chápu. Ale určitě to tentokrát bude bez problému :hug: U mě je to kvůli věku, už jsem staromatka :mrgreen: Jak to, že ve tři ráno nespíš 8o :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
6.10.12 21:49

@materinka :mrgreen: mrně mě nenechá :lol: vzbudilo mě :poblion:, ale už mám fígl, dala jsem si k posteli hroznové víno a když se v noci vzbudím, tak musím reagovat rychle a kuličku sníst, pak je všechno v pohodě a já usnu jak nemluvně. Dneska jsem měla pomalé reflexy, tak jsem se pak hodinu a půl trápila, než jsem přes :poblion: usnula :zed:
Jaká staromatka prosímtě, kolik ti je, je ti alespoň 50??? A mimochodem prvotrimestrální screening se dneska už dělá skoro všem né jen „staromatkám“, nás ale čeká i CVS (odběr choriových klků) je to něco jako amniocentéza, ale nebere se vzorek plodové vody ale vzorek placenty, takže se může udělat genetika přímo plodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
6.10.12 22:00

@xCharlie Já vím. Je mi 38 a už při minulém těhu (14.měsíční chlapeček) jsem byla na amnio. Právě když mi vyšel špatně prvotrimestriální screening :-( Na plodovce vše v pohodě a malej je taky v pohodě :lol: Ty to máš komlikovanější, ale neboj, to špatnéuž máš určitě za sebou, teď to bude bez problémů :hug:
Tak to ti prcek dává, že se ani nevyspíš. Mě je zatím celkem dobře, když pořád něco uzobávám, nic mi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
7.10.12 04:41

@materinka :mrgreen: tak už jsem tu zas :zed: :zed: :zed:
38 je ještě dobré, oni mají ty normy dost strmě když jde o věk, nad 36 stačí jen malinko aby byl screening pozitivní, takže půjdeš na amnio znovu??? Já volím CVS, protože se dá dělat dříve (už od 11tt) a navíc jsou výsledky druhý den, takže vím na čem jsem, nedokážu si představit, že bych musela čekat 3týdny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
7.10.12 19:25

Ahoj holky, muzu se pridat? Dle mych vypoctu bych mela mit termin nekde kolem 20 kvetna, pokud jsem dobre pocitala, ale k doktorovi jdu poprve az zitra. Ty testy jsem si delala ted 5.10. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
7.10.12 19:51

@Paja R Ahojky, vítej mezi těhulky :mavam: :mavam: :mavam: a kdy jsi měla poslední MS??? To je zvláštní, žes to zjistila až teď :think: to bys byla asi na konci 8tt. No každopádně gratuluji. Koukám, že čekáš třetí mimčo, a tvoje dcerka má dneska narozeninky… Moooooc gratuluji i jí :kytka:, dostala tu šťastnou zprávu k narozkám? nebo jim to ještě neříkáš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
7.10.12 20:39

Posledni ms jsem mela 20.8. ale byla velice kratka a skoro zadna. Jinak moje dcera nema narozeniny, ona je breznova, nejak mi to spatne zacalo ukazovat, i kdyz jsem to aktualizovala. A mala to jeste nevi, nechceme to rici rodine a ona ma velikou pusu a hned by to rekla kazdemu :lol: ale syn o tom vi a ani nevis co mi na to rekl. Pry,,maminko ja bych chtel dva brasky,, :zed: :zed: asi bych si pak hodila masli na prvnim strome :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
7.10.12 21:08

@Paja R :mrgreen: :lol: :mrgreen: to je zlatíčko, prý dva brášky :mrgreen: :lol: :mrgreen: kde k tomu přišel???
No pokud 20.8. Byla poslední MS, tak mi to vychází na termín porodu 27.5.2013 a teď jsi 6+6, ale myslím si spíš pokud byla ta MS jen slabá, tak budeš o ty 4týdny dále, takže by ti to vycházelo na přibližně 29.4. a teď bys byla 10+6tt no jsem hrozně zvědavá, která teorie bude správná :D musíš hned napsat, budu zvědavě nakukovat a držet všechny palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
7.10.12 21:20

@xCharlie neboj zitra dam hned vedet jak dojedu od doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
8.10.12 09:18

@xCharlie panejo,prďolka tě moc vyspat nenechá:-( Jak to zvládáš přes den? Chodíš do práce a neusínáš tam? A co se týče amnio, šla bych pouze, pokud by špatně dopadl screening. Ale u tebe jeto asi trochu něco jiného. Při jakékoliv genetecké zátěži, je určitě opatrnost na místě. To je pochopitelné. A budete mít hned klid a nemusíte na nic čekat. Ten stres by mimču neprospěl.
@Paja R vítej :kytka: I já jsem zvědavá, co ti dr. řekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny