Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4697
27.11.12 08:12

@Paja R to je mi líto, ale ještě to nic neznamená, sestra to měla u obou svých dětí a šla na plodovku a ejhle má dvě děti zdravé jako rybičky :hug: :hug: tak hlavně žádný stres :mavam: a držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
27.11.12 09:15

@Paja R řeším úplně to samé. Vyšel mi pozitivní 1.trimestriální screening resp. krevní test. UTZ snad celkem dobře. Snažím se udržet v klidu, protože přesně tak nám to vyšlo u raráška. Byla jsem na plodovce a vše OK a malý je v pořádku. Takžesnad to bude stejné i teď. Go Gennetu naplodovku agenetické testy jedeme 12.12. a už druhý den budemevědět výsledek. Manžel si vezme pár dní dovolenou, aby se postaral obatole. Přeci jenom budu raději polehávat. A hlavně ho nebudu moc zvedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
27.11.12 09:20

Holky, malý mi utrhl mezerník. :zed: Proto občas ty složeniny. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
27.11.12 09:43

Taky se snazim na to nemyslet, znam hodne pripadu, kterym to vyslo pozitivne a pak ve 20tt jak sli znova tak uz to bylo dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
27.11.12 19:39

@Paja R, @materinka - teda, holky, to je mi moc líto, vůbec nevim, co bych na vašem místě dělala, asi bych byla pěkně vystreslá, ale vím, že ve spoustě případů vyšel test pozitivně, a miminko pak bylo zcela v pořádku… Takže nevěšet hlavu…A mít hodně sil a moc na to nemyslet. Třeba je to blbá rada, ale když si připustíte, že je tu sice malá pravděpodobnost, že to malé bude nemocné, pak o to víc budete šťastné, když se po porodu dozvíte, že je v pořádku :) Držte se a nezoufejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
28.11.12 05:39

@chcimimi1 jj mas pravdu, dokud nebudu mit v rukou vsechny vysledky co to potvrdi tak se budu trsit s rostoucim pupikem a uzivat si tehotenstvi :hug:.
A co ty, ve kterem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
28.11.12 19:32

@Paja R - přesně tak, to je správný přístup :potlesk: Určitě to dobře dopadne, věřim tomu.
Já dnes končím 15.tt. Pro změnu mě občas píchá v tříslech :roll:
A ty jsi nějak 14.tt, viď???

Akorát jsem dopekla linecké cukroví, poslepovala, uklidila a pěkně mě bolej záda, jak jsem se furt ohybala… Bohužel peču i pro rodiče, takže toho dělám dvojnásob… A pak když se to slepí, tak to je stejně málo…

A co vy, už pečete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
4.1.13 15:51

Ahoj holky, dlouho jsem nikdo nenapsal,
tak jak se máte v novém roce, daly jste si nějaká předsevzetí??? A co výbavičku, už pořizujete???
Já už pomalu objednávám nějaké věci na netu, ale mám to u našich, chci to mít vše připravené, aby kdybych třeba rodila dříve ( což si myslim, že je možné při mé smůle) nebyla zaskočena…
A co pohyby, cítíte??? Mě malá pěkně kope, vím, že budou ještě větší rány, ale už teď to jsou pěkný perdy :) Ale jsem za ně ráda, aspoň vím, že je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
4.1.13 15:58

@chcimimi1 ahojky, tak u me vse v poradku, dneska jsem mela poradnu jsem ve 20tt a bude to holcicka :)
jo a jinak to echokardio, tak to je ten velky ultrazvuk a divim se ze ti to doktor nerekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
4.1.13 20:25

@Paja R -tak to gratuluji, také čekáme holčičku, tak mám z toho radost, ale hlavně, aby byla zdravá. Mě dr. řekla, že to echokardio je navíc, že tam dr.bude kontrolovat hlavně srdíčko, a pak má dr.mi bude dělat velký Uz.Ale ten se má dělat 20-22.tt,ne? A to já už budu 24.tt,tak snad to nebude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
5.1.13 12:00

@chcimimi1 divne, protoze prave to echcardio je ten velky ultrazvuk a na nem se prave kontroluje vsechno a hlavne srdecni chlopne a vrozene vady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
10.1.13 15:53

@Paja R - AHojky, tak to echo není velkej uz, tam opravdu dr. zkontroloval vyloženě srdíčko. A když chceš záznam na uz, tak tam jsi delší dobu jinak to tam bylo jak na běžícím pásu… Kontrola srdíčka a další…

A jak se připravujete na květen??? Já se čím dál víc nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
10.1.13 19:47

@chcimimi1 tak ja mela to echo ted v utery 8.1. a byl to ten velky ultrazvuk, kontroloval vsechno, srdicko, vsechny organy, mozek, meril kosti, vazil miminko atd… Ultrazvuk trval 25 minut. a ta nase holcicka co nam rikali ze to bude, mela teda kulicky s pindikem v pozoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
10.1.13 19:54

@Paja R - tak každý to má asi jinak, nebo spíš všude je to jinak… Já kdybych nechtěla dvd, tak malou ani pořádně nevidíme…
A s dr gyn jsem domluvená, že mi bude velký uz dělat při další ko…tak nevim…
Jo tak kuličky s pindikem, jo :lol: Tak to je dobrý teda… A už sis nakoupila něco pro holčičku??? Jo i lékaři se můžou splést… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
10.1.13 19:56

@chcimimi1 ne, jeste nic nenakupuji, cekam az prejdu 25tt, protoze do te doby kdyby se neco delo tak deti nezachranuji a berou to jako potrat, ale od toho 25tt uz to berou jako dite a delaji vse pro zachranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny