Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
20.1.13 18:47

Tak třeba se, holky, s tím termínem nakonec sejdeme :-) Taky vám to tak strašně utíká? Ten první trimestr se vlekl… Ale teď to letí šíleně…Moc se těším, až se malé narodí, ale chci si i to těhotenství užít :-)A odkud jste, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.1.13 18:52

@Bakule me se to teda dost tahne :lol:, ale to je asi pro to, ze jsem na nemocenske a ty hnusne omezene vychazky jsou hrozne a omezujici. Uz at je 1.4. to nastoupim na materskou a omezeni skonci.
Ja jsem z Havirova, to je kousek od Ostravy. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.1.13 18:52

Třeba jo nebo alespoň přibližně :)
Také se mi první trim. vlekl, neměla jsem ho jednoduchý, takže jsem počítala každý den, ale teď to poměrně utíká, i když bych už byla nejraději, aby malá byla mezi náma, abych jí mohla chovat a mazlit… No ještě si počkáme :think:
Jinak já jsem z okresu Litoměřic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.1.13 18:54

Já jsem také na nemocenské a mám neomezené vycházky… Vzhledem k tomu, že mám rizikové pracoviště, jsem si zažádala na sociálce, a do týdne mi to schválili… Někdy cca od 14.tt +,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.1.13 18:58

@chcimimi1 to jsem nevedela ze to jde si zazadat o neomezene vychazky. A co jsi k tomu potrebovala? Ze bych to taky skusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.1.13 19:04

Na gyn mi napsali doporučení na sociálku, tam jsem to pouze zanesla a řekli mi, že fo týdne komise rozhodne, myslela jsem, že před tu komisi budu muset, ale nemusela jsem. Tak to zkus, za to nic nedáš, vím, jak to bylo otravné sledovat pořád čas, abych náhodou nepřišla o pár minut pozdě domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.1.13 19:08

@chcimimi1 jj hned v patek se doktora optam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.1.13 19:18

Já zatím chodím do práce. Jestli vše půjde tak, jak má, budu pracovat do konce března a od 1.4. jdu také na mateřskou…Takže mně to utíká děsně. Teď jsem na nemocenské s nějakou virozou, takže si alespoň na týden odpočinu…Jinak v prvním trimestru jsem také pomalu počítala každý den, protože jsme předtím byli neúspěšní. Já jsem z Prahy. Původně tedy Středočeský kraj, ale dva roky jsme v Praze - na okraji. Jsem hrozně ráda, že obě babičky máme kousek a na venkově, takže procházky s kočárkem budou hezky v přírodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.1.13 19:21

@Bakule ja mela problemy na zacatku tehotenstvi tak me dal gynekolog neschopenku a pak uz me do prace nechtel pustit, pracuji totiz ve tri smennem provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.1.13 20:55

Tak to je určitě lepší. Hlavně ať jste oba s malým v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.1.13 12:04

Ahoj, jste tu některá z Klatovska??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.1.13 14:48

Ahoj holky, tak už od čtvrtka ležím s virozou. Teplotu naštěstí nemám, ale rýmu a kašel a nejhorší je bolest v krku :-( V noci je to úplně šílený…O víkendu se mi to naplno rozjelo a nejhorší je, že mám pocit, že se to moc nelepší :-( Vypila jsem litry čaje s citronem i medem, cibulový čaj, cibuli s medem, různé pastilky, zábaly, prostě všechno a ono to ne a ne polevit…Pokud se to nezlepší, doktorka mě posílá na ORL…Vím, že by to na malého nemělo mít vliv, ale člověk se bojí…
Taky máte některá zkušenosti z těhu? Já už s tím teď bojuji potřetí, předtím to bylo ze začátku, ale za pár dní jsem se z toho vždycky dostala,,, teď je to nekonečný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
22.1.13 18:00

@Bakule pastilky by jsi v tehotenstvi nemela vubec cucat!!! Pozor na ne, jsou zradne. Kup si Bioparox spray je ucinny jak na chripku tak na anginu a hlavne ho muzes uzivat v tehotenstvi a pak k tomu samozrejme paralen. Ja uz jsem prubezne nachcipana 2 mesice a ten bioparox mi vzdy pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.1.13 22:17

@pajar Já ale cucám Vincentku - pastilky a Propolki, tam vyloženě píšou, že to můžou těhotné a kojící…Na Bioparox se určitě podívám, děkuju…Paralen chci vzít jen v nejnutnějším případě. Fakt zkouším všechno, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.1.13 13:56

Ahoj Těhulky jsem z Havířova a TP máme 7.5 já jsem narozená 6.5 tak už vím kde letos budu slavit narozeninky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny