Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Dubinka
3.9.12 14:36

Květen 2013

Ahojky holky,
založila jsem skupinu Květen 2013,protože jsem ji ještě nikdy nenašla…je asi brzo, ale budu ráda, když se přidáte a budeme věřit, že ty // na testu znamenají to, že miminko se v bříšku zabydluje a vše bude ok…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
929
4.9.12 13:04

Ahoj, jsme na tom stejne. Kdy jdes k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
4.9.12 14:03

Ahojky, byla jsem dneska, jsem podle mudry 4+6tt, na ultrazvuku byla dutinka 7mm velká, ale ještě nic v ní, prý je brzo, jdu za týden na další UTZ a brali mi dneska krev…tak uvidíme, snad bude vše ok…
A co ty?

• Citovat
  • Upravit
929
4.9.12 16:35

Ja jdu k doktorce v pondeli, tak jsem zvedava. Podle vypoctu jsem dnes 5+0 tak doufam, ze uz neco uvidim. Jestli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
4.9.12 16:50

A jinak moc moc gratuluji!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
4.9.12 21:27

Ach jo, skoda ze sem nechodis casteji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
4.9.12 22:13

Chodím, ale byla jsem celý den pryč… ;) tak mě taky ještě nic kromě váčku nebylo vidět, tak snad příští týden :( ty už budeš v pondělí 5+6tt, tak mi musíš pak napsat, co doktor viděl, já půjdu v úterý a taky v té době budu 5+6tt ;)

• Citovat
  • Upravit
929
4.9.12 22:18

Jasny, to dam vedet. A je to Tve prvni ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
5.9.12 11:45

Nene, už druhé…a co ty?

• Citovat
  • Upravit
929
5.9.12 11:56

Taky druhe, mame doma 2,5leteho prince :-) A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
5.9.12 19:59

My tříleté ;)
A je ti nědco, nějaké nevolnosti, bolesti nebo tak? Mě bolí podbřišek jak kdybych měla dostat MS, tak sem z toho nervní, taky mě bolí prsa, a dneska i dost záda :roll:

• Citovat
  • Upravit
929
5.9.12 20:51

No s prvnim me bylo zle cca tri tydny maximalne, hlavne vecer, ale nikdy jsem nezvracela. Bricho me bolelo snad 10 dni, ale uz nic. Ted jsem spis strasne ospala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
5.9.12 22:10

Tak to máš fajn…mě bolí pořád podbřišek, prsa a taky jsem unavená…u prvního jsem blila tři měsíce, ale nevím kdy mi to začalo…v kterém týdnu…
Dneska jsem si volala na krev, na výsledky HGC a říkala mi sestra, že to vypadá slibně..takže budu doufat, no a že v úterý na UTZ to bude pořád ok… :srdce:
Jdu spát, :mavam:

• Citovat
  • Upravit
929
6.9.12 08:55

Sice jsem nezvracela, ale 6tydnu jsem doma musela lezet + dalsi dva v nemocnici na kapackach na udrzovani. Pevne verim a doufam, ze se to nebude opakovat, protoze to si uz se synem doma nedovedu predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
10.9.12 08:21

Ahojky, tak pa písni co u doktora, jsem zvědavá ;)
Já u prvního zvracela denně tak dva měsíce, ale až tak od 10tt, teď je mi šoufl už od 5tého, ale nebliju, naštěstí, jen nesnáším rlzné vůně a jídla :nevim: :zed:

HOLKY:co nakoukáváte, přijdte za náma :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny