Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
929
10.9.12 12:44

Ahoj, tak jsme videly flek, chvili jsme to teda hledaly s MUDr. 5+6, ale dle utz o tyden min, takze v po ci ut mam prijit znovu, jestli roste. To sou nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
10.9.12 13:17

Takže jsi jakoby 4+6tt? A černý flek, myslíš jako dutinku kde se bude nacházet mimi? :think: :nevim: mě udělala UTZ a hnedka tam naskočila černá dutinka v tom 4+6tt, zítra jdu znova… :| (budu 5+6tt)tak nevím zda půjde něco vidět…Krev ti nebrali?

• Citovat
  • Upravit
929
10.9.12 13:35

Jj, gest. vacek. Chvilku hledala, ale kdyz to zvetsila tak to bylo videt hnedka. Rikala ze priste srdicko videt asi jeste nebude. Krev nebrali, to ani u prvniho (jen az pak na ten celk. krev. obraz, ne na hcg). Drzim palce a zitra se ozvi. Pujdu v po ci ut kolem obeda zas, uvidim jak manzel bude moct hlidat. Ale jaxe znam, tak budu chtit vyrazit hned v pondeli :-) Kdy to tak cca oznamis rodine a pratelum? Ja myslela ze nejdriv po gen. testech (zkusim se objednat na ten prvotrim. scr., protoze moje MUDr. mi s prvnim tehu delala jen NT scr, bez krve), tak se ji na to chci optat. A Ty jsi doma nebo chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
10.9.12 13:48

Mě brala právě i krev na HCG a říkala, že mám přijít zítra ráno, kdyby ji brali zase…moje dr má nový utz, tak možná to šlo vidět hnedka, protože jak zajela utz tak hnedka vyskočila ta dutinka…tak nevím co očekávat zítra v 5+6tt :think: zda nějakou změnu… :think:
U nás to vá jen manžel, jinak nikdo a řekla bych to rodině asi v 10tt…ostatním asi později… :nevim: víš co, stát se může cokoliv kdykoliv… :nevim: :zed: ale dříve to jistě nikomu neřeknu!!!

• Citovat
  • Upravit
929
10.9.12 13:57

Treba uz na Tebe bude zitra blikat srdicko. Drzim pesti. U nas to vi manzel a tri moje hodne dobry kamaradky, ktery i me rekly o tehotenstvi okamzite jak nasly na testu dve carky :-) Jsou kazda z jine casti rep. (pritom spoluzacky), takze vim, ze to nemaji ani komu dulezitymu pustit dal :-) Jj, rodine to chci taky rict az tak cca 10-12tyden. A zbytek se uvidi, az to na me treba uvidi :-) Myslim, ze prvni tehotenstvi na me bylo videt az tak 15 tyden a vic, s druhym se rika ze je ten pupik vetsi drive, no ale zas bude trvat nez preroste ten muj faldik :-)
Prave ze stat se muze cokoliv, kdyz slysim ty pribehy kolem me. Jeste se nejak nedokazu uplne radovat, snad pristi tyden :-) A hlavne pozor na pusu pred tim nasim ukecanym stvorenim, ten by to hned vytroubil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
10.9.12 14:42

J, přesně jak píšeš!!! Já se teď vylekala…šla jsem čurat a na kalhotkcáh jsem měla takový malý hlen a trochu nahnědlý a navíc mě zase pobolívá podbřišek :?

• Citovat
  • Upravit
929
10.9.12 16:59

Tak to zitra rekni, dostanes horcik a bude. Ja ho brala od zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
10.9.12 18:27

Hořčík na co??? Já ji minule říkala, že mě bolí podbřišek a říkala, že utrogestan mi může dát, až půjde vidět srdeční činnost…je to nepříjemné, člověk se bojí co je a co není za bolest ok :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
929
10.9.12 20:17

Ja mela na spineni ascorutin a pak uz me predepsala horcik, brzo me tvrdlo bricho, pak uz jsem na to tvrdnuti jedla 6 tablet horciku denne a nakonec me ho stejne davali do zily. Utros me nikdy nedavala, nenabizela, nemluvila o nem. Doufam a moc si preju, aby tohle tehotenstvi bylo v pohode. A to nas jeste letos ceka stehovani, to si vubec neumim predstavit, s pupkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubinka
11.9.12 14:55

Ahojky,
tak podle MS jsem 5+6tt a podle utz jsem 5+3tt, byl tam už vidět malý plůdek i srdeční činnost… :srdce: na kontrolu za 14dnů…dala mi utrogestan¨na bolení podbřišku, že by to mělo pomoci, je to i na udržené těhu jak sjem se dočetla…

• Citovat
  • Upravit
929
11.9.12 21:55

Moc gratuluji!!! Taky me boli bricho, hl. kdyz se rozciluju nebo dlouho nosim malyho. Ja dam vedet zacatkem tydne co u MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.9.12 08:53

Ahoj holky, chci se k Vám přidat, první měsíc jsme se snažili o mimi a dnes jsem 32.dc a ms pořád nikde, tak snad se zadařilo. Testíky a krev ale zatím nevychází. :nevim: Jinak nám to ted vychází na 4+3tt. a termín na 19..5.2013 :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
12.9.12 09:55

Ahoj, me taky vychazel test dlouho negativni, pak jen slabe pozitivni a skoro nesilil. Pak jsem koupila ten digitalni a tam to bylo jasny. Drzime palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.9.12 10:01

Tak myslíš, že mám zkusit digitál jo? ;) Jsme strašně nervozní. Bolí mě břicho, prsa a jsem strašně unavená. Myslím, že to ale mohlo být těhu, neboť jsem brala i clostilbegyt a utrogestan.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
12.9.12 10:06

Zkusit se ma vsechno. Jen ten digit je za 200 a cca za 24hod se ten display vypne no. Kolik dni mas zpozdeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny