Květen 2013
- Otevřená skupina
Pro ty, které našly v srpnu //
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (23)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, jsem personalistka a s noční prací v těhotenství je to tak, že zaměstnavateli není zakázáno posílat těhotné zaměstnankyně na noční práci. Ale pokud si zaměstnankyně požádá a její ošetřující lékař doporučí, zaměstnavatel je povinen vyhovět. Zaměstnankyně má pak nárok na vyrovnávací příspěvek, pokud by se jí tím snížila mzda. @Paja R Pokud bys práci v noci špatně zvládala, domluv se s lékařem.
@xCharlie to je dobř, že ti je líp
Mně je pořád celkem dobře, to jsem nezažila u předchozích těhotenství. Tak snad je vše v pořádku.
Ty se hlavně nestresuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, mám špatnou zprávu, na utz mi Dr. řekl, že miminku nebije srdíčko
je to v tomto roce už podruhé, co přicházíme o naše zlatíčko ![]()
Budu vám do dalších měsíců držet palečky a myslet na vás
opatrujte se a těšte se na svoje uzlíčky štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xCharlie je mi to moc líto
Moc ti přeji, aby Vám to brzy vyšlo a vše bylo v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat??? Jsem ve 12.tt, TP 12.5.2013
Jinak xCharlie je mi to moc líto, toho se obávám při každé kontrole…
Holky, mám dotaz, kdy se chodí na genetiku???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chcimimi1 Vítej
Na genetiku se chodí pouze, pokud je riziko nějakého genetického poškození plodu. Např. rodinná zátěž. Nebo kvůli věku. Pak se chodí co nejdříve. Já byla včera na odběrech na prvotrimestriální screening. A 16.11. mě čeká UTZ ktomuto screeningu. Holky, jak jste na tom s nevolnostmi? Já celkem dobrý, pokud se nepřejím. Nevplnosti mívám až večer, když už malý spinká. Tak přes den celkem můžu fungovat i s batolátkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, taky se přidávám TP mám 11.5.a prvotrimestriální screening už za sebou-negativní, vše OK. Jen mám placentu na přední stěně a přes děložní branku tak uvidíme.
Nevolnosti mám jak kdy, ale řekla bych že to pomalu ustupuje. A taky když se přejím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@materinka Děkuji. Mě bylo divné, že mi pořád o genetice nikdo nic neřekl ![]()
Já mám odběry a Uz za sebou, screening mě čeká 12.tého. Těším se na něj, hlavně kvůli manželovi, pořád hudruje, že prcka ještě neviděl na živo… A taky mám z toho trochu obavy, aby něco nenašli… Ale víc se těším ![]()
Jinak já na nevolnosti netrpím, naštěstí. Občas ráno, ale to si dám bebečko nebo piškot, než vylezu z postele a je to ok. Ani jednou jsem nezvracela, naštěstí… Za to mám občas bušení, bolest zad, nadýmání a časté močení, které mě trápí hlavně v noci, to jdu třeba 3× než usnu a pak klidně 5× za noc.
A co bříško, už Vám roste??? Mě přijde spíš večer, že je těhotenské, jinak spíše špekaté, chi chi, dost jsem donedávna ujížděla na sladkém, tak se mi udělala trochu pneumatika
Ale zatím jsem ani nějak nepřibrala, naštěstí.
@AndrejkaFr Gratuluji k negativnímu screeningu a s tou placentou snad bude vše v pohodě, co ti k tomu řekli???
Nějak jsem se rozepsala, tak se omlouvám a mějte se, holky, hezky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chcimimi1 s tím běháním na wc nejsi sama, ale je pravda, že ted uz asi dva dny tedy spise oci je to lepsi, jdu jen jednou
bříško ještě nemam žádné, taky spise špekaté
k placente mi nic nerekli, jen ze se muze jeste vytahnout ale jak ctu ruzne diskuze tak se spouste holek nevytahla, tak mam obavy, nechce se mi rodit císařem a hlavně si nedovedu predstavit stravit nekolik tydnu v nemocnici kvuli malemu-nevim kdo by se o nej staral a taky se bojim ze zacnu nejak moc krvacet a vykrvacim
jsem desnej plasan
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já také nepřibírám. Jsem moc ráda, protože se mi nepodařilo vrátit se na svou váhu od minulého porodu před 14 ti měsíci. Tak doufám, že budu přibírat pomalu, abych na konci těhotenství prošla dveřmi.
Malého ještě kojím apořád za ním běhám, tak mám dostatek výdeje energie. Při malém jsem první trimestr jen žrala a spala a kynula. Tak to se mi teď jaksi nedaří.
Je fakt, že večer, když rarášek usne-padám za vlast ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndrejkaFr to nesmíš bejt plašan, kor myslet takhle že vykrvácíš… Tak určitě by bylo lepší řešení císař než vykrvácet, ne
Ale zatím je ještě pořád brzy uvažovat o zěchto věcech… Třeba se nakonec vytáhne.. A neřekli ti na screeningu třeba pohlaví??? Jestli už nebylo něco vidět??? Já jsem zvědavá, zda mi řeknou, jestli není něco vidět…chtěla bych už něco nakupovat ![]()
Tak jinak mám výhodu, je to moje první těhu, takže okolo nikoho, kromě manžela a pejska nelítám, chi. Ale doteď jsem brala utrogestan, takže jsem měla o denní zábavu postaráno - a tou bylo spaní. Jelikož jsem měla ze začátku hematom a musela jsem být v klidu, tak jsem od začátku zjištění // doma a nadále budu, protože mám práci ne moc vhodnou pro těhu a nechtěla bych něco zanedbat, tak jsem raději doma, ale už teď mě to neba a těšim se, až porodim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak jaký jste měly víkend??? Bylo poměrně hezké počasí, i když já jsem už pořád zmrzlá ![]()
Už kupujete výbavičku??? Asi je Vás tu dost, co už dětičky mají, ale kdo nemá, tak zda už kupujete… Ja jen pokukuji, i když jsem si koupila na netu takovou neutrální sadu, aspoň něco
Ale už bych chtěla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda musím říct, že v sobotu mi bylo pořádně špatně. Jde to takových vlnách a nikdy nevím, kdy měto překvapí. Ještě, že byl manžel doma a postaral se o malého. Jinak zatím nic nekupuju. Pro chlapečka mám kompletní výbavičku, tak maximálně, kdybychom se dozvěděli, že to bude holčička, dokoupím něco holčičího. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@materinka - jak špatně??? Jako od žaludku??? Tak ještě, že jsi nebyl sama a měla jsi doma manžela…
To je výhoda, když už máte doma prcka, že nemusíte nic kupovat nebo dokoupíte, co je potřebné…
Já takhle pořádně nevim, co mě čeká, zda je lepší koupit to nebo ono…
Holky, jaký je lepší koupit kočáek??? Chci 4 - kolák, ale nevím, zda pevné přední kola nebo pohyblivá s aretací??? Já bych chtěla ty s aretací… Jaké máte zkušenosti???
A jaký máte názor na vibrační lehátko??? Já bych ho chtěla, ale manžel i mamka mě odrazují, že je to zbytečnost… chtěla bych pro mimi to nejlepší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak mě žaludek trápí obden. Jsem vždycky v poho a večer blee
Jinak mi ted Dr. říkala pri posledni kontrole, že pindika nevidi, ale ze to nedokaze uplne rict, ze muze byt schovany tak uvidime. Jinak lehatko mam po malym a bylo super a zatim nic nekupuju jsem poverciva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aahojky…podle ms mám termín 21.5. a podle ultrazvuku 29.5. můžu se přidat? ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Jay_01 , 30.8.24 13:55
- Náměsíčná , 8.9.19 17:28
- Risanka , 10.2.19 03:38
- SarkaMladkova , 20.5.18 08:43
- iwn , 18.4.14 17:05
- Pétik80 , 4.4.14 09:53
- kikous12 , 26.3.14 14:21
- Kachan , 20.3.14 22:16
- naty78 , 20.3.14 20:11
- Bohy01 , 18.3.14 20:30
- AndrejkaFr , 28.2.14 20:57
- raciolka , 7.2.14 08:49
- Pet5 , 2.2.14 11:51
- pooplach , 30.1.14 17:10
- Leopoldina , 18.12.13 20:06
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Léčba Metforminem u dětí
- 21.5.26 16:38
- teroonka
- 2
Potratová pilulka Mifegyne - zkušenost
- 21.5.26 16:00
- Anonymní
- 608
Levne a zdrave
- 21.5.26 17:11
- 884135
- 13
Anežka nebo Loriana?
- 21.5.26 16:50
- Ketris
- 18
Razítko od lékaře na přihlášku na vysokou...
- 21.5.26 17:59
- Fitsun
- 39
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 21.5.26 18:00
- rmot
- 65
Clormetin a pleť
- 21.5.26 10:33
- wspusjo
- 1
Držák na telefon – zorné pole
- 21.5.26 16:48
- nozu
- 19
Implantační krvácení 4 dny?
- 21.5.26 10:01
- JancaS84
- 5
SOS práce v pekárně a zdravotní potíže,...
- 21.5.26 17:23
- Černá Madonna
- 11
Nové příspěvky
Přechýlení - ová u dcer. Je to už přežitek?
- 21.5.26 18:13
- Prelesta
- 155
Nájem nebo vlastní bydlení s hypotékou ?
- 21.5.26 18:12
- Jazmine
- 67
Pozitivní OGTT - vaše zkušenosti
- 21.5.26 18:11
- Anonymní
- 16
Předbíhání ve frontě v LIDLu
- 21.5.26 18:11
- inkakřivák
- 79
Kratom – nebezpečná droga z vlastní...
- 21.5.26 18:09
- UŽIVATELKA32
- 30
Milenky sem nová diskuze
- 21.5.26 18:03
- Baby.Lasagne
- 106615
Nezvládám úzkosti pramenící z obavy o syna
- 21.5.26 18:02
- Anonymní
- 36
Hra - jídlo podle abecedy
- 21.5.26 18:02
- Sára2020
- 58363
Razítko od lékaře na přihlášku na vysokou...
- 21.5.26 17:59
- Fitsun
- 39
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 21.5.26 17:54
- HornyHippo
- 43063