Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
11.1.13 11:01

@Paja R - tak to já pomalu nakupuju…Nepřipouštim si, že by se mohlo něco stát, i když vim, že mohlo. Říkám si, ať mám vše připraveno, vzhledem k tomu, že mám smůlu si říkám, že určitě porodim dřív, než v termínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
11.1.13 11:08

@chcimimi1 :mrgreen:, tak to ja zase tak nehrotim, zacnu vse pomalicku pripravovat az kolem konce unora zacatkem brezna. Ja mam vzdy na vsechno cas :-D jednou se mi to nevyplati :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.13 21:05

Ahoj holky, já také čekám mimi v květnu :-) Mohu se k vám přidat? Ještě nevíme, co to bude, mrňousek se asi stydí, ale vypadá to nejspíš na holčičku :-) Jste tu některá, kterou taky stále malý/á napíná? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.1.13 11:45

@Bakule ahoj, no nas uz prestalo miminko napinat, dvakrat nam rekli, ze to bude holka a na velkem ultrazvuku to melo pindoura v pozoru, takze holka se u nas nekona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.1.13 11:59

:-) Tak budete mít chlapečka :-) Já jen doufám, že se nebude schovávat až do porodu…Pan doktor říkal, že mu/jí mezi nožičky nevidí, ale pindíka nevidí, tak proto si spíš myslíme, že to bude holčička…Ale kdo ví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.1.13 12:10

@Bakule a ve kterem jsi tydnu, ze jsi jeste nebyla na velkem ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.1.13 13:50

Já už byla na tom ultrazvuku, ale mrňousek měl nožičky tak, že to nebylo vidět…Jsem 23+1…Na konci měsíce jdu zase, tak doufám, že už budeme chytřejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.1.13 13:55

@Bakule aha, tak to si na vas chysta prekvapenicko az do uplneho konce :lol: ja zacinam zitra podle posledni ms 22tt ale podle ultrazvuku jsem o 5 dni vice cili zitra 22+5 a na dalsi poradnu jdu v patek 25.1. uz se tesim az toho maleho fotbalistu zase uvidim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.1.13 14:26

Překvapeníčko by bylo prima, ale radši bych už věděla, no :-) Pak se pořádně pustím do nákupů… A ty čekáš tedy už třetí mimi (podle fotky):-)Taky se vždycky těším až toho broučka malého uvidím! Stejně mám pořád obavy, jestli je vše v pořádku…Potřebuji mít ujištění. Ale zase, když pořád tak kope…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.1.13 14:46

Ahojky, tak nám dva různí MUDr. řekli, že to bude holčička, takže se podle toho zařizuji :) Samozřejmě poohlížím i po neutrálních věcičkách, ale třeba vaničku s lehátkem už mám růžovou :lol:
V út jdeme na velký UZ, konečně, a to jsem podle pm 23+3, tak doufám, že tam neuvidim pindíka, jako @Paja R :think: ale tak nevadilo by to, akorát těch pár šatiček, co už jsem si objednala, bych musela prodat, chi chi…
Taky pořád kope??? To já mám pocit, že hrajeme nějakou závodní ligu nebo co :D Ale aspoň víme, že jsou ty naše malé prďolky v pořádku… Já jsem jen zvědavá, když pak ten posl. měsíc prý tolik nekopou, když už am nemají místo, tak to budu pořád šílet, zda je v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.1.13 14:57

Ahoj @chcimimi1, gratuluju k holčičce :-) Já spíš také počítám s holčičkou, i když jak píšeš, může se u nich nakonec pindík objevit :-D Mě teda mrňousek kope imrvére :-) Je to sranda, pořád si sleduju břicho, jak se mi tam dělají boule :-D Slyšela jsem, právě, že maminy si na konci těhu do bříška šťouchají, právě proto, aby se malý začal hýbat a ony věděly, že je v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.1.13 15:38

Děkuji, i já Tobě gratuluji možná k holčičce :potlesk:
Jo tak to jsi jako já, také si pořád sleduji břicho, jsem schopná i hodinu v kuse, když se hýbe. Já do ní šŤouchám už teď, když se mi delší dobu neozve, páč o ní vím opravdu skoro 20.hod denně :lol:
No já někde četla, že zabírá, když si pustíš na bříško teplou a studenou vodu na střídačku, že by je to mělo probrat… tak uvidíme, tak v dubnu :palec:
A kolikáté je to tvé těhu??? Předpokládám, že první???
Já mám manžu truhláře, teď má volněji, tak jsem ho urgovala, aby mi udělal komodu s přebal. pultem, tak už ji máme doma :D Takže počítám, že do měsíce začnu prát a žehlit, chi chi.
Jinak pokoukávám po kosmetice na mimi, ze začátku stačí, když se myje jen vodou, že??? Žádné šampony, pěny, mýdla nejsou potřeba, je to tak??? Já chci nakoupit jen ten základ na opruzeniny, na promazání nějaký olejíček, zásyp, zda se eště používá??? A asi čistící emulzi na smolku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.1.13 15:47

Mně to kopání vždycky zlepší náladu :-) Když je den na houby, stačí, když zakope a hned si řeknu, že se můžu na všechno ostatní vykašlat :-D
Jj, čekáme první. A ty? A kolikátého máš termín? Já 18.,19.5.
To máš super, že máš tak šikovného manžela, to se hodí ;-)
Co se týče kosmetiky, zatím v tom nejsem zběhlá, ale řekla bych, že ze začátku stačí ta voda, protože má jemňoučkou pokožku. Myslím, že se zařídím jako ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
20.1.13 17:04

Je pravda, ze posledni mesic uz tak moc nekopou, ale pro zmenu zase krasne vidis, kde a v jake poloze zrovna jsou, delaji se ti takove krasne bubliny a nekdy dokonce rozpoznas zda je to ruka ci noha :D. Ja mam termin podle ms 27.5. a podle UZ 23.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.1.13 18:15

To mi taky řeklo pár kamarádek, že jdou krásně vidět ručičky nebo nožičky přes stěnu břicha :) Já zrovna ležim a pozoruji vlnobití, chi chi.Tak já mám TP 3.5. A 12.5. V úterý bude třeba ještě jiné datum… a také čekáme první. Ano, manžel šikovný je, ale jen když chce a taky když ho do toho donutim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny