Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3635
23.1.13 14:04

@kacirek.ko ja jsem taky z Havirova a termin mam az na konci kvetna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.1.13 14:10

No paráda! Já čekám své první tak docela začínám stresovat :-) už víš do které porodnice jít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.1.13 15:17

Ahoj holky, tak krček se snad už lepší, jupí :-) Vítám @kacirek.ko :-) Holky, teď už chápu, co jste myslely tím, že vám to moc neutíká, že jste už na neschopence…Já jí mám týden a nevím do čeho píchnout :-( Vy aspoň máte ty vycházky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.1.13 18:17

Ahojky taky zdravím :-) no já jsem na nemocenské od poloviny září první měsíc jsem měla úplně bez výchazek a teď je mám 6 hodin denně naštěstí je taková zima že mi ty vycházky ani nevadí že je mám :lol: Zezačátku jsem si říkala co doma budu dělat a teď musím říct i když moc nemám pojem o tom jaký den pořádně je tak to docela rychle utíka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
23.1.13 18:33

Ahojky :)

ráda bych se k vám přidala, termín mám v květnu a jsem prvorodička :) Jinak jsem na neschopence od prosince a ty dny jsou občas šíleně dlouhý, tak si ráda s někym pokecam :)

Vezmete mě mezi sebe? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.1.13 18:36

Jasně pojď mezi nás :lol: já jsem taky prvorodička :-) kdy máš termínek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
23.1.13 18:38

@kacirek.ko jeden 17.5., druhej 23.5., ale minule prcek odpovídal na termín 19.5. :mrgreen: tak jsem podle toho upravila metřík :) však on si Honzíček řekne, kdy chce ven :mrgreen:

A co čekáte??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.1.13 18:42

Já mám TP 7.5 :lol: a čekáme chlapečka Vojtíška :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
23.1.13 18:53

@kacirek.ko a už jsi byla na 3D ultrazvuku? :) já jdu příští týden a nemůžu se dočkat :) jinak gratuluju ke klučinovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
23.1.13 18:55

Ahoj holky, vítám nové členky :) Tak já jsem od září také na neschopence, a pomalu, ale jistě mi už začíná hrabat :-D Jsem také prvorodička. Dnes jsem prala první várku hadříků pro mimi, ale jsou to staré věci eště po mě. My máme TP 3. a 12.5.Ale mám vcestnou placentu, nechce se potvora vytáhnout a malá je KP, máme eště čas, za měsíc na kontrole se uvidí, zda budu muset na císaře, už v 34.tt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
23.1.13 19:04

@chcimimi1 já tomu moc nerozumim.. proč musíš na císaře tak brzy? vždyť miminko bude muset bejt ještě dost dlouho v inkubátoru.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
23.1.13 19:08

No taky nevím, proč tak brzo, ptala jsem se doktorky a říkala jsem jí, že jsem si myslela, že se chodí tak v 36.tt a ona mi řekla, že se chodí už v 34.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
23.1.13 19:13

@chcimimi1 tak ona asi ví o čem mluví, ale já jsem si myslela, že je nejlepší nechat prcka co nejdýl v bříšku.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.1.13 19:13

Ne nebyla! Minulý týden jsem byla na testu cukrovky a další kontrolu na gyndě mám až 14.2 :,( taky gratuluji k chlapečkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
23.1.13 19:16

@kacirek.ko tak ono je to tak, že většinou gyndař 3D nedělá.. dělá se to za poplatek v nemocnicích :) já budu dávat 500 a budu mít i záznam na fashku :) Takže podle toho odkud jsi se mrkni, jestli v nejbližší nemocnici tohle dělaj a objednej se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny