Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
8.10.12 09:21

@Paja R Vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.10.12 09:28

Já byla u doktora před 14ti dny a nesla jsem mu moč a bral mi krev. Zítra (úterý) tam jdu pro výsledky a měla bych dostat 1. fotečku. Nemůžu se dočkat. To čekání je příšerné. A co ty @Paja R jak jsi dopadla u doktora? Myslela jsem na tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
8.10.12 09:45

@materinka Naštěstí jsem od začátku na rizikovce, jednak kvůli předchozím potratům a jednak i kvůli tomu, že pracuju v rizikovém prostředí, takže se vyspím i během dne, ale snažím se to moc nedělat s nadějí, že pokud budu dost unavená, tak se nebudu v noci budit :mrgreen: :lol: :mrgreen: zatím to moc nefunguje, ale dneska bylo fajn, spala jsem v kuse až do 6:30, takže jsem vyspaná do růžova :palec: :D do které nemocnice půjdeš na ten screening??? Já chodím do centra as. reprodukce, kde jsem byla před rokem i na ivf, to sice nevyšlo, ale na ten screening jsou výborní, mají skvělé vybavení a mají to zadarmo, takže ušetřím, navíc spolupracují s mojí genetičkou, takže v případě potřeby jí můžeme hned z centra kontaktovat a cokoliv řešit.

@Paja R Tak jak??? Už něco víš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
8.10.12 10:02

@Heenka První fotečka… :palec: určitě bude krásná, budu vám držet :palec: aby jste dopadli na 1* ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
8.10.12 10:17

Ahoj holky, tak jsem dosla od lekare a je to tam :) i :srdce: uz mame, tak jsme vyfasovali prukajdu a za tri tydny na dalsi ultrazvuk. Jsem 6+6tt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
8.10.12 10:28

@Paja R :palec: :potlesk: :palec: :potlesk: :palec: :dance: hurá, super, gratuluji, takže jsem se až tak moc nespletla, jen o jeden den :) tak tě oficiálně vítám mezi těhulkama :kytka: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
8.10.12 10:35

@xCharlie dekuji ti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
8.10.12 10:57

@xCharlie Tak to je dobře, žemůžeš přes den odpočívat. To mněse to moc nedaří, s tím naším raraškem:-) Teď konečně usnul, tak rychle na chvilku nohy nahoru. 8) Minule jsem jezdila do Gennetu, ale teď už to dělá i můj dr.,tak jdu k němu.
@Paja R Tak to máš termín chvilku po mně:-) Vítej :mavam:
Koukám, že také chodíš na uzavřenou diskuzi. Já ji ale prostě nejsem schopna dočítat, holky jsou tam výkonné pisatelky:-)Já s tím prckem se k počítači dostanu, jen když usne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
8.10.12 10:59

@Heenka Taky se těším na 1.fotečku. Měla bych ji mít 31.10. Aleže se to vleče se jen zdá. Za chvilku jsou vánoce a pak už to května uteče, jak voda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
8.10.12 11:03

@materinka a kdy mas termin? Me to vychazi i podle uz i podle ms stejne na 27.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
8.10.12 11:04

A dalsi uz mam 29.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
8.10.12 11:06

@materinka Do jaké uzavřené diskuse???
Aha, Gennet je Praha né, já jsem z Havířova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
8.10.12 11:07
@Paja R píše:
A dalsi uz mam 29.10.

Tak to je doba, já mám další ko 17.10. a doufám, že si taky odnesu fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
8.10.12 11:12

@xCharlie mela jsem mit uz o tyden drive, ale to mam ranni a v praci to nechci rict, tak proto az ten dalsi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
8.10.12 11:27

@Paja R A kdy to v práci řekneš??? Počkáš až do 12tt???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny