Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4697
20.9.12 16:28

Ahojky já mám doma skoro dvouletého prťouse a teď jsem na poslední chvilku stihla snad ještě budoucí květňátko tak můžu se k vám přidat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
20.9.12 17:54

Juuuu, tak supr, vitej. Co u MUDr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
21.9.12 11:40

Já tam jdu až příští týden ve čtvrtek :lol: :lol: ale co u vás já u první teda nepamatuju, že by mě tak dlouho pobolívalo břicho / jako kdybych to měla dostat/ a už to mám víc jak týden na :zed: :zed: co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
21.9.12 11:50

Taky me hodne pobolivalo bricho, ted se zda byt v klidu. Jen bych porad spala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
21.9.12 12:11

Tak o spaní ani nemluvím, kor když moje malá se rozhodla, že ve tři ráno je nejlepší čas vstávat :pocitac: :zed: :zed: tak a co :poblion:, už tě taky potkalo?? mě bohužel joo 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
21.9.12 14:52

Jinak mi máme klučičí jméno již dávno vybrané - byl by to Jaroslav u holčičky zatím nejsme rozhodnutý ale jsem taky spíš pro českou klasiku klidně bych dala něco jako Helenka, Julinka, taky se mi vcelku líbí Anastazie - Anička či Stážička :lol: :lol: ale ta asi neprojde tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
21.9.12 17:20

Ja ne :poblion: ani u prvniho, a ted to vypada ze se me to taky vyhne. Jmena krasna, taky jsem na ty cesky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
22.9.12 08:58

@Hlafka taky jsem tajně doufala, že tohle těhotenství bude tak něják stejné jako to první, ale bohužel včera už jsem byla dvakrát a teda nicmoc achjo, ale jak se říká každý je jiný i to těhotenství tak snad to brzo přejde :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.12 21:42

Ahoj ja sem pry asi v sestem tydnu uz sem byla u doktora a ma prej jenom asi 2mm mam jit zase ve stredu prej by se melo uz snad roztlouct srdicko..zvraceni vubec akorat bych furt jen jedla a je mi spatne kdyz dlouho nemam nic v zaludku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.12 21:44
@žampion píše:
Já tam jdu až příští týden ve čtvrtek :lol: :lol: ale co u vás já u první teda nepamatuju, že by mě tak dlouho pobolívalo břicho / jako kdybych to měla dostat/ a už to mám víc jak týden na :zed: :zed: co u vás?

tak o tom brise mi ani nemluv a do toho me boli jeste zada jako pri sakra bolestivych zenskych dnech :,( :,( je to des a spani jej kdybych nechodila do prace tak spim furt idealnich je jedenact hodin :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
24.9.12 08:26

Ahoj, je me porad spatne, hlavne odpoledne. Ale ne dost, abych se vyzvracela a ulevilo se mi. Dlouho musim premyslet, co snim, protoze mam naprostou nechut ke vsemu. Vadi mi kafe a sladke!!! Ted mam varit obed, ale uz jen pomysleni na to jidlo me nakopava :-) Ach jo, uz aby to preslo. Obdivuju tehotny, ktery zvraci a jeste se musi starat o prcka doma a nemaji ho kde „udat“ (babicky atd.)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
24.9.12 08:48

Hele nejlepší jsem to měla dneska v noci já, mě blbě a malá zvracela, no kombinace jak víno :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
24.9.12 11:39

Chudaku. Fakt si neumim predstavit bejt svobodna matka, kdyz ani tatinek nepomuze. To musi bejt strasny. Pred nima smekam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
24.9.12 11:46

Tak to já taky ne u nás sice tatínek funguje ale malá ho v noci k sobě vůbec nepustí to se jí jen dotkne a řev jako prase, přes den jsou nejlepší kámoši ale v noci ani Ň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
24.9.12 13:15

Tak to mame stejne. Jak jsem doma a syn vi ze ma na vyber, tak tatinka taky odmita. Stale vstava parkrat za noc, ted je to zas lepsi. A to je mu 2,5. Chce jen napit stavy a spi dal. Ale i tu stavu musim podat jedine ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny