Kyretáž a komplikace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.4.21 16:29

Zvysena teplota po revizi

Ahoj, mam mensi dylema v hlave. Pred 5ti dny jsem mela revizi delohy po zamlklem tehu, uz po 2. Cca 3 dny po revizi me zacalo pichat a bolet na jenom miste v podbrisku, bolesti se zvysuji. Od dnesniho rana mam zvysenou teplotu 36,7-37,1°C. Je mi strasne, citim se slaba a docela se potim. Zacala jsem spinit. Myslite ze bych mela jit k doktoru aby to nebylo neco vazneho? Nebo mam jeste pockat. Diky za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
2254
23.4.21 16:39

Ja bych radsi sla, pokud tvuj gynekolog uz nema ordinacni hodiny tak zavolej na gynekologyckou pohotovost popis priznaky a pripadne se vydat pak tam. Nebo pokud by Ti rekli, ze staci zitra k dr tak bych sla zitra k dr. Pokud ma jeste ordinacni hodiny tak zavolej primo jemu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 16:42

@Leenvecka muj gynekolog dneska nema vubec ordinacni hodiny. Zkusim pockat pres noc s paralenem a kdyz se zitra nic nezmeni pojedu. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
42775
23.4.21 18:17
@Anonymní píše:
@Leenvecka muj gynekolog dneska nema vubec ordinacni hodiny. Zkusim pockat pres noc s paralenem a kdyz se zitra nic nezmeni pojedu. Dekuji

U mě se zánět dělohy projevil tak, že jsem měla divný tlak na čípku a trochu bolest když jsem si sedala. Bolest začala až pri vyšetření. Pokud máš pochybnosti, radši jed hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 18:51

@Ginuš mam takovy pocit ze mi zitra zacnou mesicky protoze ruzove spinim a kdyz me bude bolet zitra jako dnes a teplota neustoupi tak jedem

• Citovat
  • Upravit
63
14.5.22 13:11

Bolesti

Ahoj,
mám týden po kyretáži, docela dost krvácím. Před dvěma dny jsem byla na kontrole a bylo to ok. Dnes mám od rána docela silné bolesti. Chodí to ve vlnách. Chvílemi se to nedá vydržet. Nevíte, jestli to je normální? Nezavinuje se třeba ještě děloha nebo tak něco? Mohlo se „tam dole“ za dva dny něco změnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
16.5.22 10:42

@Este8 ahoj, pokud máš možnost, zajeď na kontrolu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty