Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych radsi sla, pokud tvuj gynekolog uz nema ordinacni hodiny tak zavolej na gynekologyckou pohotovost popis priznaky a pripadne se vydat pak tam. Nebo pokud by Ti rekli, ze staci zitra k dr tak bych sla zitra k dr. Pokud ma jeste ordinacni hodiny tak zavolej primo jemu,
@Leenvecka muj gynekolog dneska nema vubec ordinacni hodiny. Zkusim pockat pres noc s paralenem a kdyz se zitra nic nezmeni pojedu. Dekuji
@Anonymní píše:
@Leenvecka muj gynekolog dneska nema vubec ordinacni hodiny. Zkusim pockat pres noc s paralenem a kdyz se zitra nic nezmeni pojedu. Dekuji
U mě se zánět dělohy projevil tak, že jsem měla divný tlak na čípku a trochu bolest když jsem si sedala. Bolest začala až pri vyšetření. Pokud máš pochybnosti, radši jed hned
@Ginuš mam takovy pocit ze mi zitra zacnou mesicky protoze ruzove spinim a kdyz me bude bolet zitra jako dnes a teplota neustoupi tak jedem
Ahoj,
mám týden po kyretáži, docela dost krvácím. Před dvěma dny jsem byla na kontrole a bylo to ok. Dnes mám od rána docela silné bolesti. Chodí to ve vlnách. Chvílemi se to nedá vydržet. Nevíte, jestli to je normální? Nezavinuje se třeba ještě děloha nebo tak něco? Mohlo se „tam dole“ za dva dny něco změnit?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj, mam mensi dylema v hlave. Pred 5ti dny jsem mela revizi delohy po zamlklem tehu, uz po 2. Cca 3 dny po revizi me zacalo pichat a bolet na jenom miste v podbrisku, bolesti se zvysuji. Od dnesniho rana mam zvysenou teplotu 36,7-37,1°C. Je mi strasne, citim se slaba a docela se potim. Zacala jsem spinit. Myslite ze bych mela jit k doktoru aby to nebylo neco vazneho? Nebo mam jeste pockat. Diky za odpovedi.