Labrador a děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
875
18.11.12 18:03

Tak mám asi jediného retrievera který je dobrovolně venku. je mu dobře s náma to ano, je rád středem pozornost. možná je venku skrz to že tam má „kamarádku“, když hodně mrzne tak oba spávájí na krytém bálkoně ve starých dekách ale někdy spí venku, nechce dom, lehne si třeba do stodoly na seno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.11.12 18:10
@sibi píše:
Tak mám asi jediného retrievera který je dobrovolně venku. je mu dobře s náma to ano, je rád středem pozornost. možná je venku skrz to že tam má „kamarádku“, když hodně mrzne tak oba spávájí na krytém bálkoně ve starých dekách ale někdy spí venku, nechce dom, lehne si třeba do stodoly na seno

vsak to je normalni, zavislaky, co delaji cloveku stin, si z nich vytvorili lidi. Puvodne jsou to samostatny pracovni plemena, ale jsou uz strasne zdegenerovany, takze tezko dneska vybirat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.11.12 18:59

@careynka já sice nevím, co konkretně máš TY za plemena doma, ale nelze motat hrušky s jabkama. Labradorům a retrívrům je to v podstatě dáno jako jejich charaktristický rys - žít s rodinou. Nesnáší samotu.
Samostatná prac. plemena jsou při své práci - ve vodě, při lovu, ovšem ne v samotném bytí.
O tom celém to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
18.11.12 19:10

@Eemii @berry4 @jannina1 NEVIM ale ja svama musim souhlasit!! mam taky labika mame ho doma chodi 3× denne ven z toho jednou na 2-3hodinovou prochazku s kocarem a je to nejlepsi pritel cloveka (coz se o psovi na zahrade v kotci rict neda!) a hlavne me DCERY naprosto ji miluje lezi spolu na dece dcera ji rve chlupy a ji je to uplne jedno, pes muze kamkoliv do bytu akorat nesmi do postele a na gauc ma sve mista jedno v obyvaku a jedno hned vedle me strany postele a je tak stastna smrad doma nemame (pes se totiz muze i koupat, MILUJE VODU! nebo jsou rukavice napusteny nakym kremem a tim ji taky obcas prejedeu) chlupy zvladne lux robot. nesnasim lidi co si reknou jo supr mame barak zahradu tak tam prdneme boudu a labradora at jsem jakoze rodina-a hlavne to tak maji sousedi tak my ho budeme mit taky! to je blbost ok na zahradu celorocne treba ovcaka to neni AZ tak spolecenske plemeno. je jasny ze kdyz ten pes je od mala na zahrade tak je zvyklej (ono co taky nadela ze) ale na to proste ta rasa neni! ok pres leto budiz no ale i tak si myslim ze kdyby mel vyhrazenou jednu mistnost tak by Vam to zily nepretrhalo. a tuplem v zime!!! :pocitac: :zed: proc asi tihle psi jsou nejlepsi na vycvik pro postizene?? protoze to doma maji radi, jsou inteligentni a chteji byt s lidma! chteji byt napomocni a milovani ne nikde ostrceny! jsem se akorat na.rala zase. ONO prectete si prosim par zvas tady nekde poradne neco o tom plemehu a pak uvazujte. dobry chovatel kdyz reknete ze chcete psa na zahradu Vam ho ani neda ASI VI PROC ZE? ;) :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
18.11.12 19:12

Jo a dodam ze zamnou nase KORA - labik leze vsude a vubec mi to nevadi. kdyz varim, uklizim, i kdyz se jdu na WC :D neni doterna niceho se nedozaduje jen je zvedava a chce mi byt na blizku a takoveho psa ja si vazim :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
18.11.12 19:14
@jannina1 píše:
To je přesně to, co jsem chtěla napsat.Lidi,kteří mají psa pouze venku, má zakázáno vejít do domu se ho vlastně štítí. Samozřejmě mohl by v kuchyni ztratit chlup, mohl by ušpinit podlahu, prostě fuj. Takoví lidé by si psa neměli pořizovat vůbec!
Kamarádka(bydlí skoro na samotě) má vyloženě odolné plemeno určené ven na hlídání, má tři kousky:),psi odvádějí svou úlohu poctivě, přesto ráno se nemohou dočkat až vlítnou do kuchyně k rodině, pohrají si s dětmi, dostanou něco dobrého na zub a vystřelí ven :) Prostě tam MOHOU-a to je to důležité. Nejsou vyčlenění pouze na ven.
:palec: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.11.12 19:15
@berry4 píše:
@careynka já sice nevím, co konkretně máš TY za plemena doma, ale nelze motat hrušky s jabkama. Labradorům a retrívrům je to v podstatě dáno jako jejich charaktristický rys - žít s rodinou. Nesnáší samotu.
Samostatná prac. plemena jsou při své práci - ve vodě, při lovu, ovšem ne v samotném bytí.
O tom celém to je.

kadzy plemeno ma rad svoji smecku, az na par samotatnejch vyjimek, ale to ze jsou dneska retrivri zdegenerovany, je proste fakt. Jak zdravotne tak povahove. Znam labika, kterej jezdi po soutezi a dela i obrany a je to uplne normalni pes, kterej zije venku a kterymu se venujou. To ze ma nekdo psa na zahrade preci neznamena, ze na nej kasle a ze je tam pes nestastnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
18.11.12 19:29

@byron Mame fenky Koru a je cerna strasne se mi libila jeji segra ta byla hneda ale uz byla zabrana ale miluji ji at ma barvu jakou chce :D ja rikas ja mam taky rada ten pocit ze ten pes tady proste nekde je ;) klouby zatim moc nevim je to jeste stene. ale doufam ze jsme vybrali dobre a vse bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
18.11.12 19:30

Tak k tomu smradu- nikdy mi psi nesmrděli :nevim:

• Citovat
  • Upravit
875
18.11.12 19:30
@careynka píše:
kadzy plemeno ma rad svoji smecku, az na par samotatnejch vyjimek, ale to ze jsou dneska retrivri zdegenerovany, je proste fakt. Jak zdravotne tak povahove. Znam labika, kterej jezdi po soutezi a dela i obrany a je to uplne normalni pes, kterej zije venku a kterymu se venujou. To ze ma nekdo psa na zahrade preci neznamena, ze na nej kasle a ze je tam pes nestastnej

tak tak ale to těm co mají doma psy nevysvětlíme. taky jsem si myslela že holt bude můj pes doma ale sám si vybral být venku, nikdo ho tam nenutil. a to že mají nemocné klouby ano maj a né všici. moje fena, čistokrevný ořech ulice (něco se špicem) a má problémy s kloubama jako velký pes, jent i přešlechtění to mají častěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.11.12 19:31
@michi13 píše:
@byron Mame fenky Koru a je cerna strasne se mi libila jeji segra ta byla hneda ale uz byla zabrana ale miluji ji at ma barvu jakou chce :D ja rikas ja mam taky rada ten pocit ze ten pes tady proste nekde je ;) klouby zatim moc nevim je to jeste stene. ale doufam ze jsme vybrali dobre a vse bude ok…

sptany klouby uz bys pravdepodobne poznala…seda si bokem, leha taky, pri chuzi jakoby krouti prdelkou…casto maji i spatne uhleni, tzn ze maji nohy rovne od tela dolu, nemaji je jakoby natazeny za telo a viditelny poradne kolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
18.11.12 19:33

@michi13 já mám ted malinký plemeno a pořídila jsme ještě kocoura… Až tenhle pes odejde, už dalšího asi pořizovat nebudu, už jsem to v jedný diskuzi psala, je to časově náročný, tak aspon budu mít kocoura. Pes mi ale bude chybět. Labrador bylo mé oblíbené plemeno, a pořád je. Pamatujete na film Husty? Jako malá jsme to viděla a poprvé jsme viděla labradora, za komunistů tu skoro nebyli

• Citovat
  • Upravit
627
18.11.12 19:35

Ono je taky holky SAKRA rozdil jestli mam psa jednoho nebo dva na zahrade ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
18.11.12 19:39

No tak unas to vypada ze je uni vse ok jen jako skoro kazde stene obcas beha nakrivo ale to spis driv ted uz ani ne :D ja miluji treba film Marley a Ja :D tam je dobra nerizena strela ze??! :D no >Husky je bomba to je jasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.11.12 19:42
@michi13 píše:
No tak unas to vypada ze je uni vse ok jen jako skoro kazde stene obcas beha nakrivo ale to spis driv ted uz ani ne :D ja miluji treba film Marley a Ja :D tam je dobra nerizena strela ze??! :D no >Husky je bomba to je jasne

dulezity je krmit kvatinim krmivem a HLAVNE nic nepridavat, hlavne ne vapnik a podobny sracky, jinak mate na problem zadelano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný