Lac caninum

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9441
5.7.10 14:30
AjkaZ píše:
jj, to je :wink:
Ja mam doma porad aspon Florsalmin (je to koncentrat pro vyrobu kloktadla), ale je to vyborne i koncentrovane treba na potirani aftiku a v pripade nouze i k rychle priprave cajiku (moje uchylne dite tu nahorklou chut miluje :lol: )

aha, tak to rozhodně zkusím pořídit - ještě jednou díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
6.7.10 11:41

Ahoj, já ti poradim, solný zábaly.Rozpustíš ve vodě sůl a namáčíš do toho plenu a přikládáš na prsa.Kamarádka měla takhle do dvou dnů po mlíku.Jinak pít hodně šalvěj, ta pomůže zaručeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
7.7.10 09:00

děkuji za rady, jsem stále ve fázi, že zkouším všechny tipy … dneska je to čtvrtý den, prsa jsou sice stále nalitá a tvrdá jako kámen, ale snažím se odsávat už jen co 6 hodin cca. 50 ml, což je téměř 1/4, takže začíná se blýskat na lepší zítřky :-) .

ještě jednou díky všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.7.10 09:13

Ještě mne napadly alkoholové zábaly, do studené vody s panákem nějakého vysokoprocentního alkoholu namočit plenku a pak chladit, chladit… několikrát denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
11.7.10 16:28

Tak jen pro informaci, třeba se bude někomu ještě někdy hodit :wink: .

Je to přesně týden, co jsem začala odstavovat mléko. Na rady zkušených jsem omezila tekutiny, prsa stahovala s tvarohovým zábalem, a odsávala čím dál menší množství s prodlužujícím se odstupem. K tomu jsem měla první dva dny lék dostinex a homeopatika lac caninum 15. Podotýkám, že jsem byla chodící mlékárna a první dny jsem myslela že bolestí nevydržím anebo raději zůstanu chodící mlékárnou až do přechodu :oops: . Čtvrtý den to začalo být lepší, snad díky homeopatikům se mi prsa přestala nalévat (a když tak velmi slabě), pátý den jsem přestala odsávat. Poslední dva dny jen nahřívám pecičkovým polštářkem z DM a rozmasírovávám zatvrdliny, které se pochopitelně vytvořily. Ale to nejdůležitější je, že už mám (SNAD) vyhráno :dance: :dance: :dance: .

Tímto díky všem za rady a ostatním v podobné situaci přeji hodně štěstí a co nejmíň bolesti :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová