Lahve a hračky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3348
31.5.13 09:51

Špendíl je nevětší hit u všech dětí…

neříkám nekupovat hračky, ale (z mé zkušenosti) ti pak větší radost udělá, když jí koupíš a hned si s ní bude hrát a ne že ti bude 3 měs ležet v šuplíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
31.5.13 09:58

No s tchýní půjdu nakupovat příští týden, tak mám z toho trošku depku už teď :zed: Tak jí asi ukážu, které hračky jsou vhodné a budu jí muset vysvětlit, že když to miminko žužlá, tak to nemůže být od vietnamců a smrdět ropou :poblion:

Jinak tu lahvičku Calma Medela mám možnost koupit za míň než poloviční cenu a je téměř nepoužitá, tak si myslím, že za tu cenu ji pak vždycky prodám, ne? :nevim:
A tu lahvičku od MAM chci koupit větší, třeba už 250ml, aby byla na dýl a potom třeba na čaj, tak si myslím, že se to využije, ne? Nebo na čaj jsou jiné lahvičky? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
31.5.13 10:04

Lahvičku bych si jednu do zásoby koupila, víc až podle reálné potřeby.

Hračky bohužel neporadím, náš má závěsné na kočár čtyři právě Lamaze - jednu jsem v záchvatu nadšení koupila za plnou cenu, dvě už za polovic při akcích v Tescu a čtvrtou dostal. Nutno podotknout, že tyhle hračky miluje doteď (9m) a hraje si s nimi v kočárku i mimo něj.

• Citovat
  • Upravit
1446
31.5.13 10:08

Lamaze hračky jsou super často je maji v akci v Tescu nas maly ma jednu na autosedacce jednu na kočárku a jednu v postýlce a normálně jsem je prala a jsou jako nove, tak bych klidne šla i do použitých. Lahvičky jsem si koupila sadu od Aventu a i kdyz kojǐm malého jsem na lahev naučila kdyz měl 3 týdny pak mohla hlídat babička a krmit ho zmrazenym MM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
31.5.13 10:10

@Petkaelik @Poison Ivy Tak asi vyrazím na hračky Lamaze do Tesca :think: To asi nemívají v letáku, co? Nevybavuju si, že bych je tam někdy viděla :|

• Citovat
  • Upravit
30305
31.5.13 10:14

@Ve-ru lahve preventivně nekupuj. Já jsem koupila malému flašku a někdy v 5 měsících kvůli pití čajíku, mlíko z flašky neměl doma nikdy.
K hračkám, má doma dvě od Lamaze, jednu dostal a jednu jsme mu koupili v 6 měsících a baví až od roku, do té doby žádný velký zájem. Nejvíc se mu líbily ty úplně nejobyčejnější chrastítka za pár koruk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
31.5.13 10:16

@Ve-ru To fakt nevím, letáky nestuduji :). Teď mají v Tescu akci na oblečení, na hračky jsem se nedívala.

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
31.5.13 10:19

@Poison Ivy No, já hlavně skoro do supermarketů nechodím a když už, tak do Lidlu. Takže vůbec nevím, co kde mají :roll: A letáky, co nám chodí domů, tak tam jsou většinou potraviny. Tesco mi doporučovala kamarádka na oblečení pro mimčo, že tam maj krásné, tak tam asi zajedu na čumendu. Ale dneska ne, v pátek by mě tam udupali :lol:

• Citovat
  • Upravit
1176
31.5.13 10:26

Ahojky, já nevím ale za mě bych tu lahvičku aspon jednu koupila… Pokud můžu říct ze své zkušenosti, tak jsem byla po akutním CS, bohužel mlíčka bylo kriticky málo a z porodnice nás pustili pouze pod podmínkou UM a já jela hned z porodnice, po CS, do krámu, kde bylo narváno a sháněla jsem lahvičku, kterou bych mohla malé dát. Doma jsem neměla ani jednu, protože jsem si byla jistá, že budu na 100% kojit. No bylo mi sakra zle… :-( :-( Co bych dala za to, mít tu jednu lahvičku doma… Takže za mě si aspon jednu lahvičku kup… měla jsem tu Calmu od Medely a ted malou krmím lahvičkama od MAM… Ale kojila jsem aspon částečně do 3 měsíce… ale byl to boj :-( :-(

A hračkama ani nevím… já měla jen kolotoč nad postýlku, hračky jsme nakupovali až jak šel čas. Ze začátku je nejlepší hračka takový ten špendlík, je lehounký a chrastí - ale to je až tak kolem 2-3měsíce… no a pak třeba u mojí malé vyhrávají plyšáci co mají v sobě tu rolničku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
31.5.13 10:27

@Ve-ru ja jsem si poridila v lekarne klasicke sklenene a k nim dudliky take z lekarny a naprosta spokojenost… daji se krasne vyvarit, netvori se na nich povlak a jsou fakt super… pravda, jsou tezsi nez plastove, ale opravdu jsou podle me nejlepsi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
31.5.13 10:40

No já vim, oni ty od Lamaze jsou fakt pěkný…nemůžu úplně posoudit jaks e líbí mimču, nám je teprva 5 měsíců a spíš vede „špendlík“:) ale třeba to ještě přijde. máme jich pár, všechno jsme dostali. zatím je nejlepší ta vážka nebo motýl či co to je.

tesco pokudy vim na ně mělo slevu nedávno:(

pokud bys chtěla, mám kupon na 20 procent slevu k nim do eshopu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
31.5.13 10:49

@Alyss1 No nakonec asi taky nějáký pořídím, líbí se mi taky nejvíc, ale přijdou mi fakt napálený :roll: S tou slevou jsi hodná, ale ono by to nakonec vyšlo s poštovným na stejno, jako když je někde koupím :)

• Citovat
  • Upravit
3348
31.5.13 11:00

No to jo, jen kdybys jich koupila víc:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
31.5.13 11:07

@Alyss1 Teďka jsem koukala na aukru a mají tam libovolné 3ks/480,– vč. pošty, tak to asi zkusím :nevim: I když prodávajíí má jenom 2 komentáře :think: A má dlouhou dodací lhůtu, takže to objednává někde v zahraničí asi

• Citovat
  • Upravit
3348
31.5.13 11:25
@Ve-ru píše:
@Alyss1 Teďka jsem koukala na aukru a mají tam libovolné 3ks/480,– vč. pošty, tak to asi zkusím :nevim: I když prodávajíí má jenom 2 komentáře :think: A má dlouhou dodací lhůtu, takže to objednává někde v zahraničí asi

to náhodou vypadá dobře:)
všechny neznám. ale vážka je dobrá (šustí) včelka (vibruje) a to sluníčko vypadá hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí