Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky jdu na vás s dotazem. Dnes sem koupila lahvičku od Aventu a nevšimla si že je tam napsaný 1m+. Malému je dneska týden myslíte že by to nějak vadilo že to má 2 dírky místo jedné? Já vim sem hloupá ale nějak mi nedošlo že bych se měla podívat od kolika měsíců to je ![]()
Taky jsem si toho nevšimla a dcerku tím krmila, bylo jí 14 dní a všude ji ti teklo. Ale za pokus nic nedáte. Při nejhorším se dá koupit s jednou dírkou jen savička
Savičku bych ponechala až bude starší a přikoupit jen savičku s jednou dírkou. Můžete to zkusit, ale mému synovi to všude teklo.. Savičku s dvěma dirkami jsme začali používat pozdě, asi až tak v půlroce..
@Kikina201015 píše:
Ahoj holky jdu na vás s dotazem. Dnes sem koupila lahvičku od Aventu a nevšimla si že je tam napsaný 1m+. Malému je dneska týden myslíte že by to nějak vadilo že to má 2 dírky místo jedné? Já vim sem hloupá ale nějak mi nedošlo že bych se měla podívat od kolika měsíců to je
Nic proti Aventu od Philipse, ale my jsme tedy kupovali malému Nuk. A ta jedna dirka navíc může být problém. Prostě to chce vyzkoušet.
Malemu jsou 2 mesice a kdyz jsme zkousely dve dirky, tak mu to vsude teklo a davil se tim, navic se toho muze hodne nahltat a pak muze mit bolesti briska, takze mi i ted porad pouzivame s jednou dirkou, je to fakt rozdil ![]()
Určitě kup menší savicku všude to poteče. Dvě jsou moc.Pak můžeš dělat dírky podle potřeby
@Kikina201015 píše:
Ahoj holky jdu na vás s dotazem. Dnes sem koupila lahvičku od Aventu a nevšimla si že je tam napsaný 1m+. Malému je dneska týden myslíte že by to nějak vadilo že to má 2 dírky místo jedné? Já vim sem hloupá ale nějak mi nedošlo že bych se měla podívat od kolika měsíců to je
Jo a ještě něco, my jsme nikdy neměli lahvičku se dvěma, vždycky byla jen jedna, a nikdy to neteklo kolem pusinky.