Lahvička Avent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.9.17 11:53

Lahvička Avent

Ahoj holky jdu na vás s dotazem. Dnes sem koupila lahvičku od Aventu a nevšimla si že je tam napsaný 1m+. Malému je dneska týden myslíte že by to nějak vadilo že to má 2 dírky místo jedné? Já vim sem hloupá ale nějak mi nedošlo že bych se měla podívat od kolika měsíců to je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
25.9.17 11:56

..

Příspěvek upraven 20.03.18 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
25.9.17 12:01

Taky jsem si toho nevšimla a dcerku tím krmila, bylo jí 14 dní a všude ji ti teklo. Ale za pokus nic nedáte. Při nejhorším se dá koupit s jednou dírkou jen savička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
25.9.17 12:04

Savičku bych ponechala až bude starší a přikoupit jen savičku s jednou dírkou. Můžete to zkusit, ale mému synovi to všude teklo.. Savičku s dvěma dirkami jsme začali používat pozdě, asi až tak v půlroce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
25.9.17 12:05
@Kikina201015 píše:
Ahoj holky jdu na vás s dotazem. Dnes sem koupila lahvičku od Aventu a nevšimla si že je tam napsaný 1m+. Malému je dneska týden myslíte že by to nějak vadilo že to má 2 dírky místo jedné? Já vim sem hloupá ale nějak mi nedošlo že bych se měla podívat od kolika měsíců to je :D

Nic proti Aventu od Philipse, ale my jsme tedy kupovali malému Nuk. A ta jedna dirka navíc může být problém. Prostě to chce vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
25.9.17 12:22

Malemu jsou 2 mesice a kdyz jsme zkousely dve dirky, tak mu to vsude teklo a davil se tim, navic se toho muze hodne nahltat a pak muze mit bolesti briska, takze mi i ted porad pouzivame s jednou dirkou, je to fakt rozdil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
25.9.17 12:49

Určitě kup menší savicku všude to poteče. Dvě jsou moc.Pak můžeš dělat dírky podle potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
25.9.17 13:12
@Kikina201015 píše:
Ahoj holky jdu na vás s dotazem. Dnes sem koupila lahvičku od Aventu a nevšimla si že je tam napsaný 1m+. Malému je dneska týden myslíte že by to nějak vadilo že to má 2 dírky místo jedné? Já vim sem hloupá ale nějak mi nedošlo že bych se měla podívat od kolika měsíců to je :D

Jo a ještě něco, my jsme nikdy neměli lahvičku se dvěma, vždycky byla jen jedna, a nikdy to neteklo kolem pusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák