Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
no podle mě ti stačí zatím od každého jedna, přikoupit pak můžeš kdykoliv. Když budeš kojit, tak víc netřeba. TO se radši podívej po odsávačce. Sestřenka kojila do 12m plně a až potom přešla na sunar a kupovala větší lahvičku. Z té málé dávala vodu k příkrmům.
Se mi zdá, že ses do toho zbytečně zamotala a sama nevíš ![]()
Dokoupit můžeš kdykoliv dle potřeby.
já vím už jsem z toho madar že já musím najít toho víc a ted neví co že stejně koupit sterilizátor s 2 lahvičkama
a přitom pořád váhám. Já mám medelu a nedám na ni dopustit stála teda 3400 to je ta lepší ale nádhera fakt z té člověk byl jak dojná kráva ![]()
Ahoj,
tak jak ses rozhodla?
Já bych šla do té sady se sterilizátorem. Za ty prachy je to hezké. A asi jsem divná, ale používané lahvičky bych nekupovala, nevím proč, ale prostě nee.
nene to nejsou použité paní si je koupila a nepoužila prý kojila tak právě řeším zda ty 4 láhve by s takovou nedopadly stejně ![]()
Já měla pro sichr jednu lahvičku zn. Babylove:-) A docela dlouho jsem přikrmovala stříkačkou, takže dudlík nedudlík, hodilo se všecko co mělo měrku a šlo vyvařit. A později jsem akorát objednala savičku Medela Calma. Ta zrovna pasuje na ty Babylove lahve krom Medelácký. A jsou to asi ty nejužší otvory.-)
Nám se osvědčily lahvičky Tommee tippee, mají tvar savičky jako bradavka a malá se chytla hned. A má pití z lahviček ráda ![]()
já nakonec koupila sterilizátor se 4 novýma lahvičkama se vším všudy za 520 kč takže to vyšlo lepší než kdybych ten sterilizátor kupovala nový za 610 s 2 lahvičkama. Třeba je neupotřebíme ale na čaj se hodit budou a vyšlo to prostě levněji už mám sterilizátor doma i s krabicí papíry a je jako nový a lahvičky budou příští týden na cestě díky všem za rady
![]()
Ahoj!
Já jsem šla s dokrmem už z porodnice. A tam mi laktační setra doporučila lahvičku Calma od Medely. Je to speciální lahvička pro kojené děti, aby se neodnaučily sát. Jsem s ní spokojená. Mlíko teče, jenom když dítě saje. Mm málo mlíka, takže jedu spíš na lahvičkách. Používám lahvičky od Aventu s dudlíky označeny číslem 1 (novorozenecký průtok). Mají tu nejmenší dírku. A malý saje dál, i když nemá co
Zkoušela jsem i Nuk, ale z toho se nenapil vůbec.
Takže za mě:
1. místo Medela
2. místo Avent
Ahoj!
Podle mě je sterilizátor zbytečnost. Já mám na plotně stabilně hrnec a v něm takový ten klasický pařák na knedlíky. Hodím na to lahvičky a za chvíly to mám párou vysterilizováno. A když se ti to tam nevleze, tak prostě vezmeš jenom větší hrnec ![]()
ještě bych i možná pořídila tu od medely uvidíme jak bude žhavý to kojení jak nám to půjde rozhodně ten sterilizátor jsem teda pořídila, nebot to sterilizování v kastrolui bylo u prnví dítěte a pořád se mně ta flaštička vracela nahoru a kdoví jak to bylo a taky to ušetří čas za 2 minuty komplet vyčištěné a to zato stojí dat 200 kč ![]()
Ahoj,
sterilizátor mi jako zbytečnost nepřijde, jednu lahvičku přeliji horkou vodou, ale víc jich dám radši do sterilizátoru. A i ta jedna je hotová za 5min a vařit na páře půl hod, na to fakt nemám sílu.
Jinak o medele jsem slyšela, že se špatně shání, nejsou v lékárnách ani v normálních obchodech, tak kdybys potřebovala nějaký díl, savičku, nebo nevím co, tak je to dost na houby. Zatím co avent je v podstatě všude.
Medela holt přes net. Právě jsem objednávala:-)
Laaja píše:
Ahoj,
sterilizátor mi jako zbytečnost nepřijde, jednu lahvičku přeliji horkou vodou, ale víc jich dám radši do sterilizátoru. A i ta jedna je hotová za 5min a vařit na páře půl hod, na to fakt nemám sílu.
Jinak o medele jsem slyšela, že se špatně shání, nejsou v lékárnách ani v normálních obchodech, tak kdybys potřebovala nějaký díl, savičku, nebo nevím co, tak je to dost na houby. Zatím co avent je v podstatě všude.
já mám medelu přímo obchod 1 zastávku od baráku
koupila jsem tenkrát od nich odsávačku co mně i doporučili a měla jsem to ten den už doma ceny mají jako na netu a na mmb uvidíme jak nám vše půjde zatím jsem koupila od aventu přece jen od medely je to síla ta cena za 1 ks lahvičky já se budu snažit kojit bez láhví uvidíme jak to půjde ![]()