Lahvičky společně s kojením

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
8.6.11 20:37

Ahoj,
no podle mě ti stačí zatím od každého jedna, přikoupit pak můžeš kdykoliv. Když budeš kojit, tak víc netřeba. TO se radši podívej po odsávačce. Sestřenka kojila do 12m plně a až potom přešla na sunar a kupovala větší lahvičku. Z té málé dávala vodu k příkrmům.
Se mi zdá, že ses do toho zbytečně zamotala a sama nevíš :mrgreen:
Dokoupit můžeš kdykoliv dle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
8.6.11 21:48

já vím už jsem z toho madar že já musím najít toho víc a ted neví co že stejně koupit sterilizátor s 2 lahvičkama :lol: a přitom pořád váhám. Já mám medelu a nedám na ni dopustit stála teda 3400 to je ta lepší ale nádhera fakt z té člověk byl jak dojná kráva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5077
9.6.11 07:43

Ahoj,
tak jak ses rozhodla?
Já bych šla do té sady se sterilizátorem. Za ty prachy je to hezké. A asi jsem divná, ale používané lahvičky bych nekupovala, nevím proč, ale prostě nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.6.11 07:48

nene to nejsou použité paní si je koupila a nepoužila prý kojila tak právě řeším zda ty 4 láhve by s takovou nedopadly stejně :lol:

• Citovat
  • Upravit
15074
9.6.11 08:39

Já měla pro sichr jednu lahvičku zn. Babylove:-) A docela dlouho jsem přikrmovala stříkačkou, takže dudlík nedudlík, hodilo se všecko co mělo měrku a šlo vyvařit. A později jsem akorát objednala savičku Medela Calma. Ta zrovna pasuje na ty Babylove lahve krom Medelácký. A jsou to asi ty nejužší otvory.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 22:20

Nám se osvědčily lahvičky Tommee tippee, mají tvar savičky jako bradavka a malá se chytla hned. A má pití z lahviček ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.6.11 22:28

já nakonec koupila sterilizátor se 4 novýma lahvičkama se vším všudy za 520 kč takže to vyšlo lepší než kdybych ten sterilizátor kupovala nový za 610 s 2 lahvičkama. Třeba je neupotřebíme ale na čaj se hodit budou a vyšlo to prostě levněji už mám sterilizátor doma i s krabicí papíry a je jako nový a lahvičky budou příští týden na cestě díky všem za rady :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
4595
10.6.11 23:04

Není zač, rádo se stalo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alviola
11.6.11 22:20

Medela Calma pro kojené děti

Ahoj!
Já jsem šla s dokrmem už z porodnice. A tam mi laktační setra doporučila lahvičku Calma od Medely. Je to speciální lahvička pro kojené děti, aby se neodnaučily sát. Jsem s ní spokojená. Mlíko teče, jenom když dítě saje. Mm málo mlíka, takže jedu spíš na lahvičkách. Používám lahvičky od Aventu s dudlíky označeny číslem 1 (novorozenecký průtok). Mají tu nejmenší dírku. A malý saje dál, i když nemá co :-( Zkoušela jsem i Nuk, ale z toho se nenapil vůbec.
Takže za mě:
1. místo Medela
2. místo Avent

• Citovat
  • Upravit
alviola
11.6.11 22:24

Ahoj!
Podle mě je sterilizátor zbytečnost. Já mám na plotně stabilně hrnec a v něm takový ten klasický pařák na knedlíky. Hodím na to lahvičky a za chvíly to mám párou vysterilizováno. A když se ti to tam nevleze, tak prostě vezmeš jenom větší hrnec :-)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
12.6.11 14:17

ještě bych i možná pořídila tu od medely uvidíme jak bude žhavý to kojení jak nám to půjde rozhodně ten sterilizátor jsem teda pořídila, nebot to sterilizování v kastrolui bylo u prnví dítěte a pořád se mně ta flaštička vracela nahoru a kdoví jak to bylo a taky to ušetří čas za 2 minuty komplet vyčištěné a to zato stojí dat 200 kč :wink:

• Citovat
  • Upravit
5077
12.6.11 19:04

Ahoj,
sterilizátor mi jako zbytečnost nepřijde, jednu lahvičku přeliji horkou vodou, ale víc jich dám radši do sterilizátoru. A i ta jedna je hotová za 5min a vařit na páře půl hod, na to fakt nemám sílu.
Jinak o medele jsem slyšela, že se špatně shání, nejsou v lékárnách ani v normálních obchodech, tak kdybys potřebovala nějaký díl, savičku, nebo nevím co, tak je to dost na houby. Zatím co avent je v podstatě všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.6.11 21:12

Medela holt přes net. Právě jsem objednávala:-)

Laaja píše:
Ahoj,
sterilizátor mi jako zbytečnost nepřijde, jednu lahvičku přeliji horkou vodou, ale víc jich dám radši do sterilizátoru. A i ta jedna je hotová za 5min a vařit na páře půl hod, na to fakt nemám sílu.
Jinak o medele jsem slyšela, že se špatně shání, nejsou v lékárnách ani v normálních obchodech, tak kdybys potřebovala nějaký díl, savičku, nebo nevím co, tak je to dost na houby. Zatím co avent je v podstatě všude.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.6.11 21:15

já mám medelu přímo obchod 1 zastávku od baráku :palec: koupila jsem tenkrát od nich odsávačku co mně i doporučili a měla jsem to ten den už doma ceny mají jako na netu a na mmb uvidíme jak nám vše půjde zatím jsem koupila od aventu přece jen od medely je to síla ta cena za 1 ks lahvičky já se budu snažit kojit bez láhví uvidíme jak to půjde :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová