Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte zkušenost s Philips Avent Kojenecká lahev?
Přidejte zkušenost s Philips Avent Koj...Sindel píše:
Aha, tak to neni, Mam je placatej a Avent to ma kulaty. Já sem právě změnila Avent na Mampřipadal mě lepší
Sakra
Mě už šíleně tečou, noc hrůza, chtěli jsme zkusit jinou značku právě
Ale ty savičky mu vyhovujou, ale nevím, jaký další lahvičky je mají ![]()
Janinna23 píše:Sindel píše:Sakra
Aha, tak to neni, Mam je placatej a Avent to ma kulaty. Já sem právě změnila Avent na Mampřipadal mě lepší
![]()
Ale ty savičky mu vyhovujou, ale nevím, jaký další lahvičky je mají
Sindel píše:Janinna23 píše:Sindel píše:Sakra
![]()
my ted používáme 3 velikost, taky se mě to zdálo, že to moc teče. První pokus.. vypil to, ale řval, protože to bylo moc rychle vypitý
druhej večer si už zvykl a už me to nepřipadá. Jinak 2 velikost měl myslim skoro do roku
Já to myslela tak, že mi propouští jak těsnění dole, tak i savička
Velikost máme teda pořád 1 (myslím), zatím větší nechce, vytáhne to z tohodle ![]()
Janinna23 píše:Sindel píše:Já to myslela tak, že mi propouští jak těsnění dole, tak i savičkaJaninna23 píše:Sindel píše:Sakra
![]()
my ted používáme 3 velikost, taky se mě to zdálo, že to moc teče. První pokus.. vypil to, ale řval, protože to bylo moc rychle vypitý
druhej večer si už zvykl a už me to nepřipadá. Jinak 2 velikost měl myslim skoro do roku
Velikost máme teda pořád 1 (myslím), zatím větší nechce, vytáhne to z tohodle
Těsnění teče
ty brdo..tak to nevím o jiné.
Sindel píše:Janinna23 píše:Těsnění tečeSindel píše:Já to myslela tak, že mi propouští jak těsnění dole, tak i savičkaJaninna23 píše:Sindel píše:Sakra
![]()
Velikost máme teda pořád 1 (myslím), zatím větší nechce, vytáhne to z tohodle
ty brdo..tak to nevím o jiné.
Mě už to leze na nervy
Když protřepávám, tak jedině v utěrce, jinak je to všude
Takhle na internetu to jde prd poznat právě, co to má za tvar savičky
Asi budu muset kouknout v obchodě ![]()
A mas na tech Avent lahvich ty krouzky? Bez tech to totiz tece ![]()
Mám lahvičku MAM
Teď přemýšlím, jestli teda koupit Avent lahvičky a dát na něj savičku MAM, půjde tam tedy?
Třeba mi bude pít z Avenťáckých, ale jistota je jistota ![]()
My máme Avent lahvičky dvě a průtok na savičkách už číslo 3 a to bude malému teprve půl roku
,při dvojkách mi řval,že mu to neteče - je to lenoch(po tátovi)
.Jinak teď jsem mu koupila i ten učící hrneček od půl roka,týden jsme trochu bojovali
,ale teď už docela dobrý.A do třetice máme i Avent dudlíky - mám pocit,že asi nejdražší na této planetě
,ale malej všechny jiné vyplivával…a tyhle si okamžitě zamiloval…!!! ![]()
Takže my jsme AVENT family… ![]()
Sindel píše:
jj, presne tak, MAM ma placaty „dudlik“
![]()
Hamalka82 píše:
My máme Avent lahvičky dvě a průtok na savičkách už číslo 3 a to bude malému teprve půl roku,při dvojkách mi řval,že mu to neteče - je to lenoch(po tátovi)
.Jinak teď jsem mu koupila i ten učící hrneček od půl roka,týden jsme trochu bojovali
,ale teď už docela dobrý.A do třetice máme i Avent dudlíky - mám pocit,že asi nejdražší na této planetě
,ale malej všechny jiné vyplivával…a tyhle si okamžitě zamiloval…!!!
Takže my jsme AVENT family…
Dudlíky máme taky Avent, nám jinej ani neudrží ![]()
Hele,Janino, zkus vyměnit dudlík za nový (klidně stejnou velikost). Ono totiž ty dudlíky fungují jako těsnění a časem to asi ztrácí tu pružnost nebo co a začne to týct. Aspoň takhle je to u Aventu. Vždycky, když mi začala týct flaška, koupila jsem nové dudlíky.
Když já už MAM nechci, máme ještě Anti-colic a to je taky něco to těsnění
A to se v ČR samostatně koupit nedá ![]()
konečně někdo, kdo MAM flašky nemá rád, já si připadám jak exot
, ale fakt je nesnáším. Jsou hezký, ale to je tak všechno, mám naštěstí jen jednu, ale od začátku mi teče, ta gumička se dolů musí dávat úplně suchá, což obnáší důůůkladně to sušit kuchyňskou utěrkou, pak to tam opatrně leju, abych zjistila, jestli zrovna teče nebo výjimečně neteče
, nechápu, že je s nima tolik mamin spokojených. Já ji nepoužívám, to už musí být, navíc syn mi z ní nijak extra pít nechce.
ale k dotazu, myslím že jiná firma plochou savičku nedělá..Avent má kulatý, Tommee Tippee taky, Nuk má vůbec zvláštně tvarovanou, no, snad jinou najdete, chce to asi zkusit ![]()
Hlavně nedávat do myčky!! Když se malý narodil, tak jsem je tam jednou (bez přemýšlení nad „zlem“ z prášků a leštidel) šoupla a jsou celé poškrábané
No jo, chybama se člověk učí, ale na funkci to nemá vliv. Jsou moc fajn, máme doma asi 4 malé a 3 velké a při dvou cvrčkách (2,5r a 7m) jsou stále v provozu. Sem tam jsme dostali nějakou jinou, ale zvykla jsem si na Aventky a neměnila bych. Saršímu jsme pak koupili netekoucí hrníček od Nuku, ale už asi po týdnu ohlodal, smeták jeden!!, dudáka a půl roku jsme sháněli nového. Jedině Avent!
Tak já používám také jedině Avent.Mám jednu savičku od MAM a sedí mi na tu flašku taky.Když ale malá pila mlíčko a měla tam tu MAM,tak se celá jako deformovala jak sála asi hodně.No už ji nepoužíváme.Ty savičky MAM jsou o hodně tenčí,tak možná proto ta deformace…