Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte zkušenost s Philips Avent Kojenecká lahev?
Přidejte zkušenost s Philips Avent Koj...Chtela bych se zeptat, kdo mate doma lahvicky AVENT… Dneska jsem prelila vodu z lahvicky avent do sklenene lahvicky a docela me zarazilo, ze mi nesedeli mililitry… v aventre cca o 10ml min nez ve sklenene
Jako docela slusny rozdlil. Tak ted nevim, kdo se sek. Zkouseli jste to nekdo taky porovnat s jinou lahvickou?
74paja píše:
Chtela bych se zeptat, kdo mate doma lahvicky AVENT… Dneska jsem prelila vodu z lahvicky avent do sklenene lahvicky a docela me zarazilo, ze mi nesedeli mililitry… v aventre cca o 10ml min nez ve skleneneJako docela slusny rozdlil. Tak ted nevim, kdo se sek. Zkouseli jste to nekdo taky porovnat s jinou lahvickou?
Jj, když jsem odsávala mm, tak v lahvičce od medely bylo taky tak o 10ml míň. ![]()
Hmm, tak to je docela sila. Me se zda rozdil o 10 ml min docela dost, obzvlast pro male mimco.
74paja píše:
Hmm, tak to je docela sila. Me se zda rozdil o 10 ml min docela dost, obzvlast pro male mimco.
Já to používala jen na to odstříkané mm, takže mě to nevadilo, ale u um bych to asi taky řešila. Chtělo by to zkusit kalibrovanou odměrku.
Asi na tom něco bude,protože my máme už jen netekoucí hrníčky,které tedy občas tečou,ale to jsem nechtěla napsat. U každého je jiná stupnice,když přeliju do druhého Avent hrníčku poměr vody je jiný ![]()
Navíc jsme si poprvé přečetla návod a hrnky nejsou na mléko a dokonce snad ani na slazené,je voda-pokud jsem četla dobře????
Ahojky, já si koupila teď lahvičku v DMku a tam mi to taky nesedí, ale Aventka měří dobře a ta z DM (za 40Kč) špatně. Máme doma váhu tak jsem si to zvážila a opravdu ta Aventka měří dobře. Taky je to asi o 10ml. Tak spíš jestli ta skleněná neměří špatně
.
K těm mírám…taky jsme na to přišli,dokonce tak,že jsme přelili z jedné avent lahve do druhé Avent a podle každé bylo v každé jiné množství,pak jsme je zkoušeli naplnit injekční stříkačkou a samozřejmě 60ml - nebylo 60ml…pěkně jsme si zanadávali!Uvažovali jsme jestli avent nemá každý odlitek láhve třeba křivý
a s tím jsme se raději spokojili…nakouili jsme od nich za tisíce včetně ohřívače,kvůli kvalitě,museli by nás omývat
Lahvičky teda dobrý,ohřívač taky,ale kelímky VIA jsou k absolutnímu prdu!A o dávkovači UM ani nemluvím!Místo dávkovače používáme ty VIA kelímky a dávkovač bude bez té modré vložky na svačinky na cesty.
taky jsem si všimla, že Avent měří jinak než Tommee Tippee (cca. o těch 10ml), ale nezkoumala jsem, který z nich je špatně
. Všimla jsem si toho hned na začátku a dítě mi vyrostlo docela dobře
, tak si troufnu říct, že pár ml sem nebo tam…ale tak jasně, být by to nemělo ![]()
jinak ale s dávkovačem UM já jsem maximálně spokojená, nikdy se mi nic nevysypalo a nepřesypalo; stejně tak VIA kelímky-na příkrmy super. Lehounký, stohovatelký, sterilizovatelný, netečou, vydrží myčku, MW i mrazák-nevím co chtít víc. Akorát ten plast se po prvním styku s mrkví zabarví a už to nikdo nikdy neumyje
Ale tak je to jen kelímek na jídlo, tak z toho se nestřílí.
Já jsem taky s výrobky Avent dost spokojená. A dávkovač i Via pohárky si nemůžu vynachválit. Co se týče stupnice na lahvičkách, tak podle mě od toho nemůže očekávat žádnou super přesnost, není to kalibrovaný výrobek. Ale kdo chce, může si koupit kalibrovaný odměrný válec, který se používá v laboratořích ![]()
Ahoj, mám s nima perfektní zkušenost. Mám syna 5let a od roku do 3let a 3měsíců z nich pil Nutrilon, po něm je zdědila dcera a od roku z nich opět pije Nutrilon, nyní jsou jí dva. Vyměnuji pouze sosáky a v podstatě je používám denodenně více než tři roky a netečou. Za mě tedy výborná zkušenost.
Holky, kolik stojí ty avent lahvičky s tím průtokem a změnou saviček? A jak prosím vypadají? Nějáký odkaz kdyžtak..díky ![]()
Ahoj Edit85,
tak nevím, jestli nereaguji pozdě
, ale náhodou jsem dnes narazila na Tvůj dotaz…cena záleží podle velikosti lahvičky, nepatří mezi nejlevnější, ale já je už nějakou dobu používám a jsem s nimi spokojená, savičky se dají měnit na lahvičky podle potřeby a jdou koupit i zvlášť… ty nejmenší lahvičky seženeš tak kolem 140,– Kč… nejvíc informací najdeš asi přímo na webu aventu…a nebo Ti mohu doporučit skupinu na facebooku „mame rady AVENT“, tam občas holky dávají i odkazy na cenové akce
, jsou tam i fotky a recenze…
Snad Ti to trochu pomůže ![]()
@katulit a jak to je s těm savičkama? jsou prý nějáké antikolikové jenže když je to pak pro starší děti tak už nejsou antikolik? jmenují se jinak ne? A taky by mě zajímaly ty savičky s tím měnícím se střikem..já se v tom vůbec nevyznám
nemohla bys mi to trošku popsat a vysvětlit prosím?
@katulit já totiž potřebuju savičku i menším i s větším otvorem-když dávám mléko s nutritonem(zahušťovadlem)zhoustne to a potřebuju právě velikou..jenže savičky stojí 200kč jedna velikost takže s další velikostí by to bylo dalších 200kč plus láhev.. a mám dvojčata
má to cenu?
Podle toho co vím, tak teď už Avent má všechny lahvičky a savičky antikolikové, je jedno pro jak staré dítě jsou
…tady si o tom můžeš přečíst více http://www.aventbaby.cz/lahvicky … u dudlíků tam pak najdeš i vysvětlení k těm průtokům http://www.aventbaby.cz/…zenecky-2-ks … otvor mají podle stáří miminka, ale Ty bys tedy mohla zvolit asi ten variabilní průtok, tak aby protékalo mlíčko i s nutritonem… jinak Ti stačí jedna lahvička (u dvojčat dvě
a savičky můžeš na lahvičkách měnit podle potřeby, kupovat jdou zvlášť, což je výhoda Aventu…
Já dávám malému také nutriton, ale nepřidávám ho do mlíčka, dávám ho před krmením lžičkou…což by u dvojčat bylo asi zbytečně komplikované…
Avent je sice dražší, ale já jsem s ním opravdu spokojená
…