Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte zkušenost s Philips Avent Kojenecká lahev?
Přidejte zkušenost s Philips Avent Koj...Já jsem spokojená, Dorka taky…
Netečou, vyvářím jen čas od času pár minut, vyhovuje mi, že mají savičky s různým stupněm průtoku…
Mám aventky a jsem spokojená - netečou. Ale to netekly ani obyčejný skleněný lahvičky před dvaceti lety. Vyvařovat pro novorezence by se mělo asi 15 minut. Mám sterilizátor, do kterýho dávám kojeneckou vodu. Po vyváření v hrnci rychle „zajdou“…i když jsem je před každým vyvářením vydrbala, prostě jsou pak takový matný
Teď mě napadá, jestli sem inkognito nepíšou třeba distřibutoři Aventu? ![]()
Tohle je pak celkem slušná reklama ![]()
Duant , tohle mě napadá docela často…u spousty diskuzí…
ale říkám si, co už, pokud jsem spokojená, proč nepodpořit, že…
Jinak když už řešíme ty lahvičky, koupila jsem Farlin (Avent neměli) a spokojená jsem taky…jedny mi tekly, ale značku už nevím… ![]()
A já moc nevyvářím, Dorka už je velká, tak vyvářím jen občas lahvičku na Sunar…Je fakt, že vyvářením časem získávají lahve takový matný vzhled…
já jsem spokojená do 8m jsem sterilizovala ve sterilizátoru a teď občas projedu myčkou (jen dolní díl) a pak vyvařím
My jsme meli od narozeni a na mleko mame dodnes a jsem spokojena. Vyvarela jsem v hrnci, ted uz ne. Zasly nam jen ty, ktere jsme pouzivali na caj, ty na mleko mam porad hezke a to uz je mam fakt skoro 3 roky. I savicky nam vydrzely, holky to nastesti nekousou…
Max spokojenost,sterilizovala jsem je kazdy den,ted uz jen proplachuji pod horkou vodou,jedine co mi zaslo je lahvicka ve ktere mala pila stavicku.
Netekouci hrnek je opravdu netekouci.
Taky pouzivame a jsou dobre.Akorat stim vyvarovanim psali max 5 minut zrovinka zde mam novou lahev.Jinak nekde jsem cetla i duvod.ale nevim kde.
Dobrý večer, také jednoznačně doporučuji. Celý systém Avent je kompatibilní.Lahličky ani učící se hrnečky netečou. Mají široké hrdlo, takže se i dobře udržují čisté.
Beruška
Ahoj, mám dotaz
Mají Avent lahvičky stejnou savičku jako MAM lahvičky? Díky ![]()
Janinna23 píše:
Ahoj, mám dotazMají Avent lahvičky stejnou savičku jako MAM lahvičky? Díky
jj, savička Mam jde dát na Avent ![]()
Sindel píše:Janinna23 píše:jj, savička Mam jde dát na Avent
Ahoj, mám dotazMají Avent lahvičky stejnou savičku jako MAM lahvičky? Díky
Já spíš myslím, jestli je ta „sací“ část stejná
Chtěla bych koupit Avent místo MAM, ale aby nekoupila a malej mi to nechtěl ![]()
Aha, tak to neni, Mam je placatej a Avent to ma kulaty. Já sem právě změnila Avent na Mam
připadal mě lepší
jake mate zkušenosti s lahvičkami Avent? koupila jsem jednu, kdyby bylo potřeba, až se mimi narodi a zajimaly by mě vaše nazory na ně.
jsou kvalitni? netečou? ä jak dlouho se musi vyvařit klasicky v hrnci?