Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marinka5 píše:
@Janee19 tak hlavně, že voliči Babiše nejsou primitivové
Jo, to je druha strana, kde se jich taky dost najde, ale to bude hlavně tím, že je volí nejvíce lidí a samozřejmě je utáhnout na přídavných pro důchodce apod. SPD vyloženě vyrábí ze zarytych voličů revolucionare… Máme v praci dva, který jsou schopni venku u cigarety lámat kolemjdoucí na voleni SPD, případně vyprávět o zhroucení světa… Jina hrdá spdacka u mámy v praci zásadně nenosí roušku a obratem posila lidi do prdele… dle mého je to proste diagnóza
@Lily-of-the-valley píše:
@Villanelle a to já zase doufám, že se hlasy rozptýlí mezi SPD, trikoloru a Volného a TREBA zůstanou pod 5% všichni.max ta SPD, ve finále jsou poměrně bezzubí, ti další 2 mi přijdou víc nebezpeční.
@Janee19 opravdu se divíš, proč mladí volí levici? Spíš mě zajímá, proč by měli volit pravici. Ale na druhou stranu mám kolem sebe i pár sedesatniku, kteří už to opakovaně hodili pirátům a nejsou to zadní rebelové…
Jsem taky mlada a odjakživa volím pravici. Treba proto, ze se o sebe postaram sama, nepotrebuji přídavek na dýchání, navic nechci, aby i moje děti splacely dluhy, co se nynejsima uplatkama pro voliče malacove a spol vytvoří. Navic hodně mladých prave rika, ze nechce, aby jely vlády na dluh. A pak zvoli levici…
@Janee19 jenže… To je asi tvoje sociální bublina. Protože většina opravdu mladých (nemyslím 30+) má prostě problém s představou utahování opasků a podobně. Málokdo je od 18 uvedomely občan, který raději než na sebe a své okolí myslí na stát jako celek.
Rodiče byli oba podnikatelé, moje první volby jsem to hodila myslím TOPce… Ale pak jsem právě přišla na to, že mi vlastně úplně nevyhovuje programem. ODS je úplně odepsana, lidovci mi taky tolik nesouzni… no a piráti mi kupodivu i programem vyhovují více (ale zdaleka ne na 100%). Snad nejvíc mi sednou STAN. Za mě je to už vcelku jasné…
@mrav píše:
Podle mně to bude vypadat přesně tak, jako minulé volby v Praze- vyhrají Piráti. Ne, že bych je někdy volil, to raději lidovce. K sociálním demokratům- potřebují úplnou transformaci strany, s Hamáčkem se do parlamentu nedostanou, což bude voda na mlýn bývalého prezidenta Zemana- není vyloučeno, že po ukončení volebního období
bude právě on předsedou ČSSD.
On bude rád, když dožije/doklepe ty dva roky jako prezident. Však všude ho nosí a dává jen rozhovory a projevy z křesla u sebe doma. Tady tato varianta napadá snad jen největší Zemanofily. ![]()
@Nicole 1234 píše:
Sama jsme zvědavá, kdo to vyhraje a jak se následně vytvoří koalice. Nicméně i když nesouhlasím se vsim, co vláda dělá (například maturity), tak si nemyslím, že by to opozice na jejich místě zvládla o moc lépe.
Přesně to si myslím taky! Nejsem absolutně fanoušek téhle vlády, ale je fakt že ať udělá cokoliv tak následuje šílená kritika. Je pravdou že s covidem a s takovou pandemií nemá nikdo zkušenost, takže vůbec nevíme jak by to řešili jiné vlády. Třeba naprosto stejně nebo ještě hůř.
@Cenarius píše:
On bude rád, když dožije/doklepe ty dva roky jako prezident. Však všude ho nosí a dává jen rozhovory a projevy z křesla u sebe doma. Tady tato varianta napadá snad jen největší Zemanofily.
Beru to z pohledu sociální demokracie- jako její bývalý, znechucený, volič, vidím schopné tři bývalé předsedy- Grosse, Buzkovou a právě Zemana. Je to chytrý, člověk, bohužel schopný všeho…
@Anonymní píše:
Ahoj jen se zeptam nestranne a jako lajk, tak to prosim tak berte. Jen me zajima pohled lidi.
Co tak sleduji, tak p. Babis a jeho ANO budou mit pry u dalsich voleb smulu. Vsazite na to? Nebo jsou to jen plky? čili jsou lidé tak rozzuřeni?
A lid pry volá o demisi vlády?? A spolecne s opozicí SPD se pry slusne rozjela demise proti p. Hamáčkovi atd..?
Kazdopadne p. Okamura udelal lišácký tah během tohoto hrůzného covid roku a na své straně má nespočet lidí
![]()
![]()
.
ANO jsem nevolil, volit nebudu, jejich neideová politika je mi zcela cizí. Ale zároveň jsem vlastně schopný pochopit motivy některých jejích voličů, byť jsou to zpravidla motivy nízké.
Obávám se, že ačkoliv nevole ve společnosti nyní narůstá, tak do voleb je ještě daleko a nakonec volby těsně vyhraje. Ale premiérem již dále nebude.
SPD je vlastně nejúspěšnější podnikatelský projekt pana Okamury, a politika nemá být,,podnikání." Pro voliče, resp. motivace voličů SPD však také cítím jisté pochopení.
Chápu, že i řada tradičních voličů původně velkých stran jako ODS, ČSSD vlastně spíš ztrácí důvody, proč své strany volit.
Jenže jak je lehké najít důvody, proč někoho nevolit, tak je těžké najít důvody, proč někoho volit. Podpořil bych Svobodné, ale zas to jejich spojení s Trikolorou a Soukromníky… Ach jo
.
@mrav píše:
Beru to z pohledu sociální demokracie- jako její bývalý, znechucený, volič, vidím schopné tři bývalé předsedy- Grosse, Buzkovou a právě Zemana. Je to chytrý, člověk, bohužel schopný všeho…
Vidím to podobně. Zeman mi nevadil jako premiér, a ač se s ním neztotožňuju a v prezidentských volbách jsem ho nevolila, myslím že to je (nebo spíš byl) velmi zdatný politik. A taky myslím, že minimálně podruhé už na prezidenta kandidovat neměl.
Celkově mi přijde, že se to v dnešní době posunulo jaksi jinam, už nejde o politické debaty, ale jenom o házení špíny jedněch na druhé. Normálně poprvé v životě uvažuju o tom, že k volbám nepůjdu nebo to hodím Balbínově poetické straně ![]()
@Lily-of-the-valley píše:
@Janee19 jenže… To je asi tvoje sociální bublina. Protože většina opravdu mladých (nemyslím 30+) má prostě problém s představou utahování opasků a podobně. Málokdo je od 18 uvedomely občan, který raději než na sebe a své okolí myslí na stát jako celek.
Rodiče byli oba podnikatelé, moje první volby jsem to hodila myslím TOPce… Ale pak jsem právě přišla na to, že mi vlastně úplně nevyhovuje programem. ODS je úplně odepsana, lidovci mi taky tolik nesouzni… no a piráti mi kupodivu i programem vyhovují více (ale zdaleka ne na 100%). Snad nejvíc mi sednou STAN. Za mě je to už vcelku jasné…
jo, je pravda že moje sociální bublina asi není reprezentativní vzorek. Myslím, že toto je hodně dané výchovou - pokud rodiče natahovali ruce, neočekávám, že dítě bude jiné. Ale kdo se práce nebojí, dá dobrý základ dětem do života, kvalitní vzdělání, je tam mnohem vyšší pravděpodobnost, že ty děti budou uvědomělé a nepůjdou za populistickou volbou. Myslím, že dnes je největší strašák cena bydlení, je jasné, že pokud dítě nemá bohatí rodiče, je velmi těžké na vlastní bydlení dosáhnout. Tohle ale bohužel nevyřeší pravice ani levice, když to ani centrální banka nepovažuje za problém.
Jina STAN mi přijde jako fajn alternativa..;)
Babiše nemám ráda, nesnáším jeho mluvu, vadí mi jako člověk. Poslední rok to tady vede jak král diletantů, jsem na něj alergická…
ALE: myslet si, že nás ta líná svoloči Piráti spolu se STANem zachrání, je přinejmenším dost naivní. Co znám Piráty osobně a mám mezi nimi mnoho přátel a známých (bohužel, protože jsem prokoukla a ž nyní co jsou vesměs zač) jsou to spíš tlučhubové se sklonem přivlastňovat si práci cizích lidí a vydávat ji za svou a honit si na ní politické body. Ti poctiví, kterých je menšina se těmito netáhly bohužel nechali převálcovat, nemají žádný hlas a když ho mají jsou „eliminováni“.
Trochu do toho zákulisí politického vidím, proto ta anonymita. O STAN se asi ani vyjadřovat nehodlám, toto uskupení je prostě nevolitelné, je to ještě větší špína, než Piráti, ale na facebooku jedou slušně, to zas jo, jeden by jim to snad i věřil.
@Anonymní píše:
Ahoj jen se zeptam nestranne a jako lajk, tak to prosim tak berte. Jen me zajima pohled lidi.
Co tak sleduji, tak p. Babis a jeho ANO budou mit pry u dalsich voleb smulu. Vsazite na to? Nebo jsou to jen plky? čili jsou lidé tak rozzuřeni?
A lid pry volá o demisi vlády?? A spolecne s opozicí SPD se pry slusne rozjela demise proti p. Hamáčkovi atd..?
Kazdopadne p. Okamura udelal lišácký tah během tohoto hrůzného covid roku a na své straně má nespočet lidí
![]()
![]()
.
hahaha, tvoje diskuze tu nemá moc prostor pro volnou diskuzi ![]()
@Janee19 píše:
Jo, to je druha strana, kde se jich taky dost najde, ale to bude hlavně tím, že je volí nejvíce lidí a samozřejmě je utáhnout na přídavných pro důchodce apod. SPD vyloženě vyrábí ze zarytych voličů revolucionare… Máme v praci dva, který jsou schopni venku u cigarety lámat kolemjdoucí na voleni SPD, případně vyprávět o zhroucení světa… Jina hrdá spdacka u mámy v praci zásadně nenosí roušku a obratem posila lidi do prdele… dle mého je to proste diagnóza
mno vidíš, a já puťka = myška šedá neškodná nejsem ani pidi revolucionář ![]()
@spinkánek píše:
mno vidíš, a já puťka = myška šedá neškodná nejsem ani pidi revolucionář
Hanba tobě ![]()
@mrav píše:
Podle mně to bude vypadat přesně tak, jako minulé volby v Praze- vyhrají Piráti. Ne, že bych je někdy volil, to raději lidovce. K sociálním demokratům- potřebují úplnou transformaci strany, s Hamáčkem se do parlamentu nedostanou, což bude voda na mlýn bývalého prezidenta Zemana- není vyloučeno, že po ukončení volebního období
bude právě on předsedou ČSSD.
To je velmi nereálné.
Podle mého ČSSD nesmírně uškodilo, když se do ní za dob pana Sobotky natýhli levicoví progresivisté. Snad nic nebylo typickému voliči ČSSD vzdáleno víc, rozvolnilo to jejich vztah ke straně, část přešla k ANO, další k Okamurovi.