Laický dotaz - volby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10244
11.3.21 10:19
@Semtex píše:
Pan Babiš a pan Okamura? :zed: Že ty je volíš? :lol:

Já? No to fakt ne :-). Ale to přeci není důvod o nich psát jinak. Neslušnosti a nenávisti je kolem dost i bez toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14593
11.3.21 10:30

@Premek_Orac myslela jsem anonymku zakladatelku, tys psal navíc pan Sobotka a (nepan) Okamura :P

Jinak já když používám spojení pan + příjmení, tak je to v pozitivním smyslu jako vyjádření určitého mého dlouhodobejsiho obdivu a respektu k te osobě.

Příjmení jen samo osobě je pro me neutrální, ale muže vyjádřit i negativ, to už záleží na kontextu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
11.3.21 10:49

@Semtex Promiň, já to pochopil na mne :-). Jo, rozumím, pro mne je to také takový druh uctivého vyjádření, ale nemám problém napsat pan/paní i u lidí, nebo lidem, které… nechci úplně napsat nemám rád, nebo si jich nevážím, kdo jsem, abych soudil, ale tak napíšu, že nemám problém to napsat všem.-).
Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
11.3.21 11:13

@welovefashion
Souhlas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
11.3.21 11:18
@Anonymní píše:
Babiše nemám ráda, nesnáším jeho mluvu, vadí mi jako člověk. Poslední rok to tady vede jak král diletantů, jsem na něj alergická…Trochu do toho zákulisí politického vidím, proto ta anonymita. O STAN se asi ani vyjadřovat nehodlám, toto uskupení je prostě nevolitelné, je to ještě větší špína, než Piráti, ale na facebooku jedou slušně, to zas jo, jeden by jim to snad i věřil.

Špica fundovaný a objektivní přehled ze všech, nejlepší!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
11.3.21 12:40
@mrav píše:
Beru to z pohledu sociální demokracie- jako její bývalý, znechucený, volič, vidím schopné tři bývalé předsedy- Grosse, Buzkovou a právě Zemana. Je to chytrý, člověk, bohužel schopný všeho…

Jasný. V té době určitě. Jen si myslím, že přesunem k tomu stáří se z něj stal arogantní, zlý a podlý člověk, který se neštítí ničeho. Ale to může být i lidmi, kterými se obklopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afd
140
11.3.21 12:56
@Villanelle píše:
Je to daleko, ale docela se bojim spojeni Babis, Zeman, SPD a ta obri koalice trikolory, kterou si ten šašek posklada, aby se dostal do snemovny. Za nejaky vsimny mozna hodej komousi zase tolerancni hlasy a jsme, kde jsme byli.
Ale ze by zrovna Okamura mel na sve strane nespočet lidi a byl jakkoliv lisackej jsem si teda nevsimla. Odvede si svuj jisty dil vystrasenych hlasu, pokud se mu povedou nejake chain maily o uprchlicich, a bude dal kvakat o občanech :nevim:

Kdyz uz mate potrebu se vyjadrovat, pracujte se spravnymi pojmy. Okamura rozhodne nemluvi o „uprchlicich“, jsou to prevazne ekonomicti migranti do socialnich systemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
12.3.21 04:03

Hlavně ČSSD by musela zase dělat zpět ten program, který měl úspěch. Zaměřit se na střední třídu a rodiny. To je nejvíc potřeba (obecně programy na podporu rodin a střední třídy nikde nejsou :think: ). Momentálně je jediný jejich program, jak přes Maláčovou co nejvíc peněz rozházet všem nefachcenkum. Už je mě z toho špatně, když vidím co chvíli, jak zase návrh jak se tady těm nasype, těmto se přispěje apod. A normální mladá pracující rodina je na tom stejně, jelikož nemá na nic nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová