Laminovačka z Lídlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
15.8.14 20:23
@renat2 píše:
@Jannnča budeš se asi divit, ale já na ten odkaz koukala!! Ale v Tchibu jsem měla vybrané i další věci a byla doprava zdarma!!! Takže když bych si připočetla v Mironetu dopravu, vyšla by mě dráž. Proto jsem se ptala na Tchibo, ale děkuji za reakci.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
19.12.14 19:07

Tip na případný vánoční dárek - http://www.lidl.cz/cs/2921.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
14.8.15 14:35

Prosím nestalo se Vám někomu že se při laminování natočila ta folie někam dovnitř a nevylezla?

Laminuju na laminovačce z Lidlu (A3 Laminátor ULG 300) dnes poprvé a hned tento problém. Nedávala jsem tam teda velikost A3, ale jen zhruba A5, menžná o fous menší a nevylezlo to, někde se to tam namotalo. Co s tím, nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
14.8.15 14:53

@danali Mám, stalo se nám to na laminovačce v práci - není z Lidlu, tu mám doma ;).

Ve stylu, že není co ztratit jsem vzala šroubovák, rozebrala, vytáhla folii, sešroubovala - a světe, div se, ono to normálně fungovalo a funguje i nadále - už asi 2 roky :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.10.15 12:42

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, nemá někdo nafocené vnitřnosti laminovačky? Spravuji známé tuhle laminovačku a nevím si rady se dvěmi plíšky :) Děkuji

P. S. Nebo odkaz na fotky, kde je vyfocen vňitřek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.10.15 13:19

@dk1977fm Nemám, ale teď jsem laminovačku používala a úplně se zpomalila, plus folie se nepřilepila k papíru ani po vícerém „projetí“…takže budu asi reklamovat (pokud najdu paragon :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.10.15 16:15

Já ji měl chvilku a vracela jsem ji ještě v těch pár dních, kdy to šlo.
Nic to nezatavilo, jedině úplně tenké folie s ještě tenčím papírem uvnitř. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.10.15 16:25

@rejžička No, u mne právě super, navíc proti tomu, co máme v práci, 2× rychlejší…jen teď po zapnutí katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.3.16 13:25

Mně ta laminovačka z Lídlu vzala jen ty úplně nejtenší folie, u tlustších nechávala mezery, vyloženě nezatavené, bylo vidět, že se nezvládla tolik našhavit.
Taky jsem ji pak vrátila, neměla jsem na to nervy a hlavně pro moje účely byla k ničemu. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.10.21 19:21

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli jsem někdo neřešil vlnky ponzalaminování. V práci jsem byla zvyklá, že vyjížděli úplně rovné papíry. Laminovačku mám novou a řeším jestli nevrátit a hledat jinou :roll:. Přidávám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí