Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den, trpím na úzkosti. Beru Brintelix a občas Rivotril. Nyní mi paní doktorka napsala Lamotrix. Dočetla jsem se, že je to antepileptikum - to mi doktorka i řekla ale pak se bere na bipolární poruchu. To tedy nemám. Je tam psáno, že stabilizuje náladu. Pomůže na ty úzkosti? Máte s tím někdo zkušenost? Prosím anonymně - citlivé téma. Jinak smazat.
Dobrý den, já se léčím s depresí a Lamotrix beru a můžu říct, že náladu mám moc fajn. Myslím si, že na ty úzkosti by to zabrat mohlo. Beru ráno a večer 50mg
@Anonymní píše:
Dobrý den, trpím na úzkosti. Beru Brintelix a občas Rivotril. Nyní mi paní doktorka napsala Lamotrix. Dočetla jsem se, že je to antepileptikum - to mi doktorka i řekla ale pak se bere na bipolární poruchu. To tedy nemám. Je tam psáno, že stabilizuje náladu. Pomůže na ty úzkosti? Máte s tím někdo zkušenost? Prosím anonymně - citlivé téma. Jinak smazat.
Ahoj, já beru taky mimo jiné momentálně Lamotrix, ale já to mám na výkyvy nálady v rámci HPO. Že by se dával na úzkosti, jsem moc neslyšela. Spíš na bipolárku, deprese a HPO. Na úzkosti se z antiepileptik - stabilizátorů nálady spíš dává pregabalin a gabapentin, ale tak asi tvoje Dr. ví, proč ti ho předepsala. Držím palce, ať ti pomůže.