Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jírovka všechno jim tam řeknu a oni přeci musí vědět co udělat. Určitě by mi brali HCG. Pak se uvidí. Děkuji za podporu já to zvládnu jsem sikovna????
No, těch ženských, které jsou těhotné při třídenním zpoždění pravidelného cyklu a mají zároveň negativní test, bude naprosté minimum. Většinou ho mají negativní proto, že testují moc brzo, nebo mají nepravidelný cyklus a netuší, jak je velké zpoždění. Já bych prostě do drogérie skákla, ať je klid. Mně třeba hCG nekontrolovali, jen se zeptali, zda mohu být těhotná. Asi ne moc košer postup, ale byl ráno po příjmu takovej frmol, že dohadovat se tam s nima ještě, ať naberou hCG a počkají na výsledky - daleko radši bych tam rovnou řišla s tím, že mám pozitivní test, pak by to měli bez řečí potvrdit.
Jak píšu, já při zpoždění testuju automaticky, vyloučím těhotenství a pak řeším další příčiny, ono přeci jenom to těhotenství bývá u ženský s pravidelným cyklem nejčastější příčinou meškání
A pokud jsi ještě netestovala, vykašlala bych se na horký vany a prolejvání vínem a skákla do drogérie, ať si to ještě nevyčítáš.
@ugluk testovala jsem predevcirem i včera a nic. Proto to říkám. Ale nevím jak moc spolehlivý je ten test co jsem koupila.
Aha, promiň, to jsem přehlídla. No, ještě bych testla v pondělí ráno a to zpoždění hlásila. Pokud se samozřejmě nerozjede zítra ![]()
Hmmm, to vypadá nadějně ![]()
Jinak, když jsem otěhotněla s dcerou, to bylo také dílo. Vsadila jsem HAk a nedostala MS. Myslela jsem, že to jsou rozhašené hormony. Pak už jsem chodila s vložkou, protože mě bolely prsa, břicho nafouklé, pocit, že už to už už dostanu. Testy negativní, popíjela jsem během víkendu frisco, žrala klobásy, šermovala (historický šerm) a nic. Opakovaný test negativní. pak jsem přijela k mamce a ta mi říká: „Ty jsi nějaká divná, nejsi těhotná?“ a to ani nevěděla, že jsem vysadila HAK. Tak ji říkám, že testy byly negativní, ještě v sobotu dopoledne mě poslala pro test do lékárny a ten už byl pozitivní. Tak pozor na to
![]()
@Apaji holka ty mě vredis. Budu muset poslat manžela do lékárny zitra. Ale jak říkám. Před týdnem mi bylo zle jak prase. Na bliti (Ok to se mi někdy před m/s stává), prsa mě bolely ( Ok to je normální projev m/s) lehké krvácení uprostřed cyklu to bylo nezvykle. Ale pak jsem byla na ultrazvuk nic. Včera predevcirem test negativni. Ale už mě dva dny boli menstruačne břicho a nic čistá jak holubice. Tak fakt netuším.
Opravdu pozor. Já si dělala test ve čtvrtek - negativní. V sobotu ráno u mamky druhá čárka - ne duch, ale regulérní druhá čárka. V neděli dálnice.
@Apaji no uvidíme poslala jsem manžela do lékárny zitra zkusim. Ale každopádně si dneska užijí své sousedy s mého oblíbeného kamose gintonika???????????? s kamenujte me
Ještě mě tak napadá lehce zvýšena teplota není příznak tehu ze ne?