Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám takovou zajímavou a nutnou otázku. Jde nějak poznat, čím se protrhla Panenská blána? Jestli je nějaký stroj, ultrazvuk, nebo něco, čím se pozná, jestli to byl robertek, nebo penis s kondomem. Existuje něco takového, třeba výtěry? Ano, není to sranda, zajímá mě to, jestli to jde nějak poznat. Jestli chlap něco zanechává pochvě, když má kondom.. Pozná se to podle něčeho, čím byla protrzena panenska blána? Myslím tím pouze robertek a penis s kondomem Durek Extra Safe. Děkuji
Ne, nikdo to nikdy nepozná, žádný přístroj na to neexistuje.
@Fofrník píše:
@Ahojkys12345![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co je, náhodou, dobrý podnikatelský záměr, vymyslet přístroj na určení, čím došlo k odpanění, to na trhu chybí
Ne, to se opravdu poznat nedá ![]()
Příspěvek upraven 29.11.17 v 22:17
Jojo penis tam zanechá autogram ![]()
Jasně že se to nepozná. Kolik ti je? ![]()
Chce nahlásit imaginární znásilnění
tak má strach, že se na to přijde ![]()
Jestli tě u toho nikdo nevyfotil, tak jsi v pohodě. Nedá mi to, proč to zjistujes?
@terinka4444 píše:
co je, náhodou, dobrý podnikatelský záměr, vymyslet přístroj na určení, čím došlo k odpanění, to na trhu chybí
Někdy je lepší nevědět.
![]()
Tak ale důležitá je i ta značka kondomu, ta je v tom rozhodující ![]()
Jinak super téma, to by jeden nevymyslel ![]()
No zvlášť jestli jste to střídali během jednoho sexu, tak to by teda šlo poznat parádně.
Je to kvůli tomu, ze se s přítelem hádáme, on říká, ze to poznat jde, ze proste jsou nějaké výtěry, kde to poznat půjde, ze to proste zjisti, ja si myslím opak, ze to zjistit nejde, ze žádný výtěry to nedokážou poznat, teď se o tom hádáme a tady mi to přišlo jako jediný, kde by jsme mi mohli skutečně odpovědět, proto se ptám..