Opožděná MS, laparoskopie

323
1.12.17 13:26

Laparo v pondělí

Zdravím Vás dámy, potrebuju se spis svěřit. V pondělí mě čeká laparo a hysteroskopie. Ale má to háček. Vždy mám menstruaci přesně na den a na minutu co třicet dni. Dnes mi třetí den meška menstruace. Těhotenský test je negativni. Ale m/s nikde musím mít odmenstruovany aspoň jeden den a čekám a cekam a nic. Nechci přijet do nemocnice a zbytečně je zdržovat. Muže mít strach a stres z operace vliv na menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Huk
620
1.12.17 13:36

Určitě to může být stresem. Co si nechat píchnout provokačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
1.12.17 13:40

Určitě - ze stresu se rozhodí cokoliv. Když jsem čekala na operaci srdce, tak jsem krvácela 1-2 dny, pak nic, pak zase špinění. Gynekolog nic nenašel, prostě stres. Někteří měli podezření na clexane…Už se asi nedopátrám.

Mi na urychlení pomáhá štamprle tvdrdého, grog nebo červené víno (ale červeného hodně :oops: ) a také ženské bylinkové čaje. K tomu si zacvičím nebo si hodím dlouhou túru.

Na oddálení používám nejen citrón, ale přímo kyselinu askorbovou (tedy čistý vit. C) v prášku do vody (kupuju v DM).

Byla jsem na laparo v červnu (ale na sterilizaci) a můžu říct, že se není čeho bát (a to jsem v noci nespala a byla jsem skoro šílená): to jen poznámka pod čarou, pokud by ses chtěla na něco zeptat stran péče o jizvičky, hojení, podrobnosti kolem předoperačního a pooperačního období apod.

Přeju jen to nejlepší (dobrých přání není nikdy dost) a ať ti to dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
1.12.17 13:44

@Apaji včera jsem vypila sedmicku červeného jako svarak. Dala si horkou vanu a i lehce cvičila. Zkusili jsme i sex. Modlím se ať to přijde aspoň zitra. Jsem už zoufalá. Víš chci to mít za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
1.12.17 13:45

@Huk není kde do nemocnice jedu v neděli a pochybuju ze kdybych přišla na pohotovost tak mi pomůžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
1.12.17 13:55

@Werushe87

Dneska je pátek, ještě bych to dneska zkusila popohnat - dlouhá procházka, alkohol, sex, možná sauna (jestli máš někde možnost). Pokud do zítřejšího večera nic, tak by nasadila oddalováky.

Upřímně, mi se taky před laparo zpozdila MS (měla jsem nehormonální tělísko a to umí dělat pěknou neplechu), k tomu jsem měla problém s předoperačním vyšetřením (jsem nestandardní pacient)…Přišla jsem s prosíkem, že to do daného termínu nezvládnu. Sestra ani nemrkla a posunula mě o týden (přesně, co jsem potřebovala) - i kdyby se to nepovedlo, svět se nezboří. Chápu, že to chceš mít za sebou, kór před Vánocemi, ale nestresuj. V nejhorším posuneš termín. No co už.

Ještě mě napadá, co zkusit hořčík? Mi to na nervy neskutečně pomáhá a celkem rychle. Manžel taky mívá nedostatek hořčíku a za pár hodin má klid, když si ho vezme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69140
1.12.17 13:59

Vyvolávačka by ti nejspíš moc nepomohla, pokud to není na spadnutí, tak MS může dorazit třeba za týden, za dva. Jinak držím palce. Jsem na tom podobně, byť já jenom kvůli dovolené, ale když jsem si stanovovala, že nejpozději tuhle sobotu, nenapadlo mě, že budu mít se superpravidelným cyklem desetidenní zpoždění a furt nic na obzoru. Když jsem nastupovala na laparoskopii, domů poslali holku, co ten den ráno vyskočil opar, taky byla an mrtvici. A já se rozkrvácela pár hodin po operaci, a to jsem měla ještě týden času. Nervy jsou svině. Tak holt držím palce, ať buď zítra nebo až v pondělí odopledne, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
1.12.17 14:07

@Apaji uvidíme dam si frisko jedno dvě pak zkusim vino a horkou sprchu kdyžtak mě v neděli předobjednaji. Ale jako cítím to břicho jako bych už m/s mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
1.12.17 14:12

Pěkné by mě vytvocilo asi příjemné ze by se mi povedlo otěhotnět pod pohrůžkou operace. Chtěla jsem jít dneska na krev ale v naši lokalitě jsme to nestihli. Nevím proč ale curacim papirkum moc neverim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
1.12.17 14:13

@Werushe87

Aha, pokud už cítíš předzvěst, tak bych urychlovala. I kdybys měla být o víkendu alkoholově povznesená :mrgreen: Jo, a zjistila jsem, že mi taky urychluje spuštění krvácení sladké. Já sladké normálně nejím, ale pokud se přemůžu, tak mi zákusek (ne oplatky, sušenky, ale poctivý řez z cukrárny) taky urychlí nástup…Stejně tak mé mamce, sestřence a sousedce (malý vzorek, vím, ale možná to má nějakou vypovídající hodnotu. Na druhé straně sníst zákusek není až taková oběť :lol: - tedy já raději steaky, takže pro mě to oběť je 8) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
1.12.17 14:19

@Apaji taky nejim sladké ale včera jsem na posezení snedla tofife po sedmicce červeného vina. Musela jsem tam hodit půl kila cukru. Nesnáším červené ale klidně se z nej dneska ozeru????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69140
1.12.17 14:20

No, přiznám se, že s cyklem na minuty přesným bych s třídenním zpožděním čůracím papírkům teda sakra věřila, nějak jsem předpokládala, že ho máš negativní. Po týdnu zpoždění jsem si ho počůrala i já, a to je u mě těhotenství dost technicky nemožné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
1.12.17 14:21

@Apaji ráno jsem i lehce zaspinila a nic ani po tom sexu nic. Při nejhorším mě z nemocnice pošlou domu no a odloží se operace. Ale chtěla jsem mít klid v prosinci od všeho stresu. Víš jak tento měsíc nám nevyšlo ani IUI nebylo ho kdy udělat. Tak jsem počítala s tím ze to dostanu naprosto normálně a nic kua.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
1.12.17 14:24

@ugluk no mě zatím neřekli ze nejsem schopna otěhotnět. Proto jdu na laparo. Jen mi řekl ze mám kožovité vaječníky. Ale víš jak člověk je zblbly z netu ze jsou i ženy co jim to papírek neuvázal a stejně byly v tom. A já sem vždycky taková jak to říct hříčka prirody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
1.12.17 14:30

@Werushe87 tak stres je mocná čarodějka, to si tady asi nemusíme povídat - měsíčky na dovolené, když měly být před ní…

Ale samozřejmě byste mohla být i těhotná, to, že je negativní test 3 dny po vynechání nemusí nic znamenat. Nechci dělat plané naděje, ale pokud menstruace nepřijde, tak bych jim to tedy v nemocnici sdělila, a asi by nabírali radši hcg. Výkon by to zrovna vhodný nebyl, pokud je možné těhotenství…

Jinak držím palce, také mám za sebou laparoskopie…,vše dobře dopadlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí