Laparoskopie a drilling ovarii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
1.11.17 17:23

Včera jsem byla poprvé v CAR ISCARE… v dubnu jsem prodělala laparoskopii kvuli PCOS a od té doby mam pravidelny cyklus cca 40 dnů, sice žádná sláva, ale cítím se super. akorat mi bohužel při laparce zjistili nepruchodné vejcovody, ale to už jsem sem psala…nicméně včera jsem po pul roce šla do ISCARE, kde jsem ukazala zprávu z operace a říkali mi, že by IVF neodkládali, že to muže byt běh na několik let… s tím vším jsme smířena, ale dost mě překvapili žím, že mi říkali, že i po laparce s PCOS určitě nebudu mít ovulaci… (od laparky mi nikdo žádny ultrazvuk nedělal a krev mi vzali až včera- muž jde zítra na spermio)… že je to pitomost, že po laparce s PCOS není možná ovulace??!! však přece laparkla se kvuli tomu dělá, ne? už si připadam jako uplny blazen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.11.17 15:56

Šitý čípek

Tak už to mám taky za sebou a můžu se podělit o svou zkušenost. Na zákrok jsem šla v úterý ráno. V půl 9 mě uspali a vnímat jsem začala kolem 12. hodiny. Domů jsem šla v 6 večer. Přes nafouklé břicho jsem se nedokázala obout - boty jsem měla sice nazouvací, ale v šatně neměli lžíci, takže mi hodná sestřička zavázala boty jako holčičce ve školce :mrgreen: Spaní první noc nebylo nic moc, ale každý den je to lepší a lepší, stejně jako celkové pocity. Dneska je to teda 4. den, ale pořád jsem ráda, že můžu v klidu ležet a moc nikam nevstávám.
Při zákroku mi udělali do každého vaječníku 10 otvorů - to je prý maximum, které se dělá, aniž by se narušila funkčnost. Na pohled prý vypadaly jako z porcelánu. Zároveň zkoušeli průchodnost vejcovodů - oba jsou naštěstí ok.
Co mě ale dost překvapilo bylo oznámení, že mi museli šít i čípek :( údajně ho poranili při zavádění nástroje na vstříknutí té tekutiny. Stalo se to některé z vás taky? Kdyby mi to doktor neřekl, tak bych to ani nevěděla, vůbec to necítím, ale rozhodně jsem s ničím takovým nepočítala… Těšila jsem se, že se začneme co nejdřív snažit, a teď musím držet šestinedělí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí