Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, ve středu jsem prodělala laparoskopiji a drilling vaječníku,Máte stím někdo zkušenosti?Kdy jste poprvé menstruovali a ovulovali?Nebo případně po tomto zákroku otěhotněli ?
díky a proč ti to dělali jestli se můžu zeptat?A jak si po tom dlouho krvácela já pořád krvácím je možné že mám Ms?
mela jsem obr cystu,krvacela jsem po tom cca dva dny,ms myslim ze asi neeee
Jo tak nějaké zkušenosti by mě také zajímaly
já jsem měla laparku koncem března a krvácela jsem jen ten den po operaci a druhý den už nic.
Po 4 týdnech to je nádhera ![]()
jo to je to měla paní rychlé mě dělali drillink kuli tomu že mam nedozrávání vajíček prý je to učiná metoda tak nevím mě právě hlavně zajímá ten drillink to propíchání vaječníku .
Tak já jsem ji prodělala v listopadu 2011 a, kvůli nefunkčnosti vaječníků - anovulaci a stejně to nepomohlo, otěhotněla jsem až po roce po IVF..menstruace se opět nedostavovala, takže asi jsem vyjímka, ale pro mě byla k ničemu ![]()
@audyjana píše:
jo to je to měla paní rychlé mě dělali drillink kuli tomu že mam nedozrávání vajíček prý je to učiná metoda tak nevím mě právě hlavně zajímá ten drillink to propíchání vaječníku .
ja mela cystu pres vajecnik,takze me ,,nejak cistili,, vajecnik plus profukovali vejcovody
Já ho prodělala kvůli PCO syndromu v červenu 2009 a na konci října 2009 jsem otěhotněla.
mě zjišťovaly zda je mám průchozí,průchozí je mám,jen jsem tam měla nějaký malý srůst ten mi odstranili a jinak vše ok,ale stejně se nedaří
v této době je fakt záhada otěhotnět ![]()
no já mám právě PCO syndrom a proto mě navíc dělali ten drillink ,že to prý je učiná metoda pro ženy ze PCo syndromem ale jsem nervní ,že pořád krvácím no uvidím co mě řekne doktor
Já si bohužel nepamatuju, jak dlouho po zákroku jsem krvácela, ale myslim, že po návratu domů už ne. Byla jsem v nemocnici po zákroku 4 dny. Ale každý to má jinak.
Ahoj, ja byla na laparce a drilingu (taky PCO)koncem unora, po operaci jsem krvácela cca 4 dny.A menstruaci jste dostala až po 36 dnech.
a co mimi povedlo se ? no snad to bude poho snad mě to dělají hormony
Mně to dělali na začátku února a krvácela jsem 4 dny hodně silně - rozjela se mi menstruace, vzali mi během toho žluté tělísko, byla jsem z toho poměrně v šoku, protože jsem byla přesvědčená, že jsem těsně před operací domenstruovala. No ale ta intenzita se s mou obvyklou MS nedala srovnat, byla jsem na záchodě každou chvíli. Ale po 4 dnech dobrý, prostě MS. Dělali mi drilling kvůli PCO a odstraňovali srůsty. Bohužel na jedné straně to neprůchodné zůstalo. Ale cyklus se mi hned srovnal - první 30 dní, druhý 28 oba ovulační (předtím se o cyklu ani nedalo mluvit…) Kéž by to tak i zůstalo. V otěhotnění ale nevěřím, je u nás víc problémů…
(pardon za anonym, nechci, aby se kdekdo známý mohl proklikat k našim problémům…)