Laparoskopie a drilling ovarii

201
9.4.12 19:36

laparoskopie a drilling ovarii

Dobrý den, ve středu jsem prodělala laparoskopiji a drilling vaječníku,Máte stím někdo zkušenosti?Kdy jste poprvé menstruovali a ovulovali?Nebo případně po tomto zákroku otěhotněli ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
9.4.12 19:49

otehotnela jsem za cca 4 tydny po laparce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.4.12 19:51

díky a proč ti to dělali jestli se můžu zeptat?A jak si po tom dlouho krvácela já pořád krvácím je možné že mám Ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
9.4.12 19:56

mela jsem obr cystu,krvacela jsem po tom cca dva dny,ms myslim ze asi neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.4.12 20:02

Jo tak nějaké zkušenosti by mě také zajímaly :-) já jsem měla laparku koncem března a krvácela jsem jen ten den po operaci a druhý den už nic.
Po 4 týdnech to je nádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.4.12 20:12

jo to je to měla paní rychlé mě dělali drillink kuli tomu že mam nedozrávání vajíček prý je to učiná metoda tak nevím mě právě hlavně zajímá ten drillink to propíchání vaječníku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
9.4.12 20:14

Tak já jsem ji prodělala v listopadu 2011 a, kvůli nefunkčnosti vaječníků - anovulaci a stejně to nepomohlo, otěhotněla jsem až po roce po IVF..menstruace se opět nedostavovala, takže asi jsem vyjímka, ale pro mě byla k ničemu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
9.4.12 20:15
@audyjana píše:
jo to je to měla paní rychlé mě dělali drillink kuli tomu že mam nedozrávání vajíček prý je to učiná metoda tak nevím mě právě hlavně zajímá ten drillink to propíchání vaječníku .

ja mela cystu pres vajecnik,takze me ,,nejak cistili,, vajecnik plus profukovali vejcovody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
9.4.12 20:15

Já ho prodělala kvůli PCO syndromu v červenu 2009 a na konci října 2009 jsem otěhotněla.

• Citovat
  • Upravit
2190
9.4.12 20:19

mě zjišťovaly zda je mám průchozí,průchozí je mám,jen jsem tam měla nějaký malý srůst ten mi odstranili a jinak vše ok,ale stejně se nedaří :-( v této době je fakt záhada otěhotnět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.4.12 20:25

no já mám právě PCO syndrom a proto mě navíc dělali ten drillink ,že to prý je učiná metoda pro ženy ze PCo syndromem ale jsem nervní ,že pořád krvácím no uvidím co mě řekne doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
9.4.12 20:33

Já si bohužel nepamatuju, jak dlouho po zákroku jsem krvácela, ale myslim, že po návratu domů už ne. Byla jsem v nemocnici po zákroku 4 dny. Ale každý to má jinak.

• Citovat
  • Upravit
9.4.12 20:35

Ahoj, ja byla na laparce a drilingu (taky PCO)koncem unora, po operaci jsem krvácela cca 4 dny.A menstruaci jste dostala až po 36 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.4.12 20:37

a co mimi povedlo se ? no snad to bude poho snad mě to dělají hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.12 20:38

Mně to dělali na začátku února a krvácela jsem 4 dny hodně silně - rozjela se mi menstruace, vzali mi během toho žluté tělísko, byla jsem z toho poměrně v šoku, protože jsem byla přesvědčená, že jsem těsně před operací domenstruovala. No ale ta intenzita se s mou obvyklou MS nedala srovnat, byla jsem na záchodě každou chvíli. Ale po 4 dnech dobrý, prostě MS. Dělali mi drilling kvůli PCO a odstraňovali srůsty. Bohužel na jedné straně to neprůchodné zůstalo. Ale cyklus se mi hned srovnal - první 30 dní, druhý 28 oba ovulační (předtím se o cyklu ani nedalo mluvit…) Kéž by to tak i zůstalo. V otěhotnění ale nevěřím, je u nás víc problémů…

(pardon za anonym, nechci, aby se kdekdo známý mohl proklikat k našim problémům…)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex