Laparoskopie a drilling ovarii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
11.10.12 09:37

Ahojík, jsou stejně silné jen jedna je světlejší a to prý nemá být dnes jsem 27dc a porad stejné. Tak snad další měsíc musíme doufat!!!Kamoška mi říkala, že se to dá poznat podle čípku, že když je ovu tak se skracuje. u mě nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.10.12 13:53

Ahoj cracky, ted jsem se vratila od doktorky a ona si myslí, že jsem mohla mít ovu jen neví samozrejme kdy, protože mám zvetšenou sliznici, žluté telisko je taky, tekutina která bývá po ovu v děloze taky, tak nevím test ovu byl kontrolní proužek tmavší, jak ten druhý taky se mě zdálo že je slabší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.10.12 14:15

@maxmilia no nekdy se stava, ze pozitivni test byva jen par hodin, tak ho nemusis zachytit. nekdo testuje dvakrat denne :nevim: bazalni teplotu si nemeris? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.10.12 17:51

Cracky, měřila jsem dřív, ale nikdy nic. říkala jsem si, že začnu až po té laparce další měsíc na driling jsem šla 20.9.a to jsem byla 5dc, tak jsem neměřila. A jak ty? Zvedla se ti teplota? Hodne jsem četla, že holky s pco mají i ovu až pozdeji má dr. říká, že s pco mužeš ovulovat bez stimulace kdykoliv i behem MS. A po laparce brát clostyl, aby byla ovu ale i aby byla dřív tak kolem14dc. A jak u tebe vypadají ty ovu testy máš tam dvě silné nebo slabé čarky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
12.10.12 19:45

@maxmilia dneska sem se hrabala v internetu a holky s pco pry nema smysl testovat ovu testy. pri pco byva vysoka hladina lh, takze testy byvaji falesne pozitivni :cert: ja ted marodim po te laparce, takze ted merim, ale teplota nestoupa (a to uz jsem 26DC :zed: ), takze asi zase bez ovulace :( jinak pracuju na dve smeny, takze u me mereni nema vyznam. tak nevim jak pak budu zjistovat jestli ovuluju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
14.10.12 18:47

Ahojík já taky dělám takhle blbě! Ted jsem taky doma. Zkoušela jsem ten děložní čípek, ale nic jsem nepoznala tak :nevim:u té dr jsem byla 27dc a ona řekla, že jsem ovulovala, tak nevím kdy by to tak mohlo být? Kdyby 25dc tak to mužeš taky třeba pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
14.10.12 19:03

@maxmilia a pred tou laparkou jsi mivala ovulaci nebo ne? ja jsem uz 28DC a porad nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
16.10.12 17:42

Ne předtím jsem neovulovala.Jen po porodu asi 4měsíce jsem ovulovala měla jsem celkem cikly ok. A většinou mě to vycházelo později ta poslední ovu 29dc.Po porodu je to taky jako po té laparce, což jsem předtím nevěděla a myslela jsem si, že už budu ok a že pco je fuč!!! :cert: Zkus jít k dr na ultrazvuk ten hned prozradí jestli se tam něco děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.10.12 09:01

Ahojík tak u mě nic dnes jsem zas 1dc :zed: a jak ty už chodíš do prace? Tak jsem v to doufala a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.10.12 09:25

@maxmilia ja mam ted teploty jakesi trochu rozhazene, tak nevim jestli to je ze ovu byla nebo ne :nevim: zitra to doktorovi ukazu a uvidim co mi rekne :nevim: ale urcite zas dostanu vyvolavacku, sem doufala, ze budu mit ms sama, ale asi zas nic :zed:
do prace jeste nechodim zitra jdu na kontrolu, ale rikal do konce rijna, tak bych pak uz mela jit. ale straaasne se mi nechce, doma je dobre :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.10.12 11:02

JO to mě povídej! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.10.12 11:12

Cracky já jdu na kontrolu 29.a bojím se, že mě ukončí neschopenku nechce se mě! Proč to musíme mít tak složitý! :pocitac: Tak jsem zvědavá co ti řekne hned napiš ju držím palce, at jsi ovulovala! Já sice ovulovala, ale i tak nic uz včera jsem začala špinit a dnes už valím :cert:No do konce roku to zmáknem budem se podporovat a ono to musí klapnout : :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.10.12 11:42

Holky planuji laparku da je to prezit celkem se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.10.12 12:12

@maxmilia a trefili jste se do ovulky? a pritel je v poradku? a jak vis ze jsi mela ovulku meris teplotu nebo delas testy? no to sem si rikala uz loni ze do konce roku otehotnim :zed: ale letos to dame :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.10.12 12:16

@hanka1120 neni to zadna hruza, urcite to zvladnes :kytka: me akorat par dni bolelo bricho kdyz jsem vstavala nebo tak a dost mi vadil dren, ale jak ho vytahli tak dobre. po tydnu vytahnou stehy a to uz bylo pak uplne v klidu :kytka: akorat se nesmis namahat, budes chvilku na neschopence. ale kvuli miminku to vydrzis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí