Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojík, jsou stejně silné jen jedna je světlejší a to prý nemá být dnes jsem 27dc a porad stejné. Tak snad další měsíc musíme doufat!!!Kamoška mi říkala, že se to dá poznat podle čípku, že když je ovu tak se skracuje. u mě nic!
Ahoj cracky, ted jsem se vratila od doktorky a ona si myslí, že jsem mohla mít ovu jen neví samozrejme kdy, protože mám zvetšenou sliznici, žluté telisko je taky, tekutina která bývá po ovu v děloze taky, tak nevím test ovu byl kontrolní proužek tmavší, jak ten druhý taky se mě zdálo že je slabší. ![]()
@maxmilia no nekdy se stava, ze pozitivni test byva jen par hodin, tak ho nemusis zachytit. nekdo testuje dvakrat denne
bazalni teplotu si nemeris? ![]()
Cracky, měřila jsem dřív, ale nikdy nic. říkala jsem si, že začnu až po té laparce další měsíc na driling jsem šla 20.9.a to jsem byla 5dc, tak jsem neměřila. A jak ty? Zvedla se ti teplota? Hodne jsem četla, že holky s pco mají i ovu až pozdeji má dr. říká, že s pco mužeš ovulovat bez stimulace kdykoliv i behem MS. A po laparce brát clostyl, aby byla ovu ale i aby byla dřív tak kolem14dc. A jak u tebe vypadají ty ovu testy máš tam dvě silné nebo slabé čarky?
@maxmilia dneska sem se hrabala v internetu a holky s pco pry nema smysl testovat ovu testy. pri pco byva vysoka hladina lh, takze testy byvaji falesne pozitivni
ja ted marodim po te laparce, takze ted merim, ale teplota nestoupa (a to uz jsem 26DC
), takze asi zase bez ovulace
jinak pracuju na dve smeny, takze u me mereni nema vyznam. tak nevim jak pak budu zjistovat jestli ovuluju ![]()
Ahojík já taky dělám takhle blbě! Ted jsem taky doma. Zkoušela jsem ten děložní čípek, ale nic jsem nepoznala tak
u té dr jsem byla 27dc a ona řekla, že jsem ovulovala, tak nevím kdy by to tak mohlo být? Kdyby 25dc tak to mužeš taky třeba pozdeji
@maxmilia a pred tou laparkou jsi mivala ovulaci nebo ne? ja jsem uz 28DC a porad nic ![]()
Ne předtím jsem neovulovala.Jen po porodu asi 4měsíce jsem ovulovala měla jsem celkem cikly ok. A většinou mě to vycházelo později ta poslední ovu 29dc.Po porodu je to taky jako po té laparce, což jsem předtím nevěděla a myslela jsem si, že už budu ok a že pco je fuč!!!
Zkus jít k dr na ultrazvuk ten hned prozradí jestli se tam něco děje
Ahojík tak u mě nic dnes jsem zas 1dc
a jak ty už chodíš do prace? Tak jsem v to doufala a nic
@maxmilia ja mam ted teploty jakesi trochu rozhazene, tak nevim jestli to je ze ovu byla nebo ne
zitra to doktorovi ukazu a uvidim co mi rekne
ale urcite zas dostanu vyvolavacku, sem doufala, ze budu mit ms sama, ale asi zas nic ![]()
do prace jeste nechodim zitra jdu na kontrolu, ale rikal do konce rijna, tak bych pak uz mela jit. ale straaasne se mi nechce, doma je dobre
![]()
Cracky já jdu na kontrolu 29.a bojím se, že mě ukončí neschopenku nechce se mě! Proč to musíme mít tak složitý!
Tak jsem zvědavá co ti řekne hned napiš ju držím palce, at jsi ovulovala! Já sice ovulovala, ale i tak nic uz včera jsem začala špinit a dnes už valím
No do konce roku to zmáknem budem se podporovat a ono to musí klapnout :
![]()
@maxmilia a trefili jste se do ovulky? a pritel je v poradku? a jak vis ze jsi mela ovulku meris teplotu nebo delas testy? no to sem si rikala uz loni ze do konce roku otehotnim
ale letos to dame ![]()
@hanka1120 neni to zadna hruza, urcite to zvladnes
me akorat par dni bolelo bricho kdyz jsem vstavala nebo tak a dost mi vadil dren, ale jak ho vytahli tak dobre. po tydnu vytahnou stehy a to uz bylo pak uplne v klidu
akorat se nesmis namahat, budes chvilku na neschopence. ale kvuli miminku to vydrzis ![]()