Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, v březnu nastupuji na laparoskopii, je tady taky někdo takový ![]()
no potřebují zjistit proč se stále nedaří a vypadá to na neprůchodné vejcovody . . .
a kde jsi na ni byla??? a co všechno ti dělali předem??? a srůsty máš odstraněny??? tak držím pěsti at se ted zadaří, prý je pak největší šance na otěhotnění ![]()
Ahojky holky, já sem po třetí inseminaci a čekám na výsledek, pokud se nezadaří , tak mě čeká taky v březnu laparka vejcovodů. Jelikož máme doma jednoho prcka, tak dr. nepředpokládá neprůchodnost vejcovodů, bylo to spíš na moji žádost, protože jsme s manželem jinak v pořádku, tak chci mít jistotu. Byla bych nejradši, kdybych to měla už za sebou.
ahoj já měla srůst ypo appendektomii(slepáku) na vaječníkách no naštěstí se jim to povedlo a mám dvě krásné holky a ještě bych ráda jednu nebo jednoho ,ale spíš jednu ![]()
Tintulí děkuji moc, je to moje velké přání,jinak tobě a všem co je čeká laparka přeji brzy //
já jdu příští čtvrtek, na pruchodnostzbylého vejcovodu, ..v listopadu mi laparoskopicky braly jeden , mimodeložní…dnes sem byla na předoperačním vyšetření a příští týden hurá na to
tintuli a jinak lapárka co byla probíhá tak, že večer mi daly klystír, ráno sme natáhly punčochy, injekci náladovku, já teda mela i ývod potom na krev ale to díky mimodel…a holky třetí den šly domu..mám slíbeno že čtvrtek nastoupím, pátek se bude konat, a v sobotu..když mi nebude krvácet pupík pujdu domu…minulemi krvácel a musely ho znova přešít
takže držím palce všem
ahojky
ja byla v loni na laparce v Motole, byla jsem spokojená, ve čtvrtek jsem nastoupila, v pátek zákrok a v neděli ráno už jsem šla dom. Možná mě to čeká ještě jednou letos, tak uvidim v květnu, jak dopadnu u doktora. Původně se u mě báli endometriozy, pak zjistili, že cysty co se mi pořád dělají a prodělaný zákrok po revizi mi poničily dost vejcovody, takže průchodnost/neprůchodnost tam tak nějak je, takže ivf to možná jistí ![]()
Ahoj holky narazila jsem teď na vás,jinak jsem ve snažilkách ale teprve ode dneška.
Jdu v pondělí na laparoskopii jelikož mám PCO a chceme druhý a nešlo to.
Pořád přemejšlím zda mi to opravdu pomůže ![]()
tintulí jdu do rounice nad labem,ajsem zvedavá jak dopadnu..já teda už chodím na genet, a poslaly me odtud,tak uvidíme…