Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda jste měla některá vedleší nežádoucí účinky po Agolutinu? Před 2ma dny mi ho píchli,bolí a točí se mi hlava,žaludek mám jak na vodě, bolí mě břicho a mám zimnici, může to být od toho? Předtím mi nic nebylo..
no mi po ně nic nebylo, tak nevím. Jedině zkus na netu najít příbalový leták k agolutinu a zjistit jestli může mít takové nežádoucí účinky.
Taky to může být počátek chřipky.
Ahojky - mě ho píchli minulý týden a taky jsem žádné vedlejší účinky nepočiťovala
Já si taky myslím, že to nesouvisí, já jsem teda žádný nikdy neměla a kolikrát jsem po něm ani MS nedostala…
Nežádoucí účinky si můžeš přečíst třeba tady http://www.lekarna.cz/…-5x2ml-60mg/
Ahoj, jediný nežádoucí účinek, který jsem měla, byla alergická reakce v místě vpichu…Obrovský flek, ztvrdnutí kůže, svědění a nemožnost se 3 dny pohodlně posadit…ale jak píšu, šlo o alergickou reakci na olejovou konzistenci agolutinu.
Mě se stalo něco podobného špatně od žaludku bolest hlavy, zima atd a ještě ke všemu se mi udělala po nohách a po břiše vyrážka která hrozně svědí jsou to dva dny co mi to píchli a ještě stále mě to bolí
![]()
Zdravím..nechce se mi zbytečně zakládat nové téma,tak se ptam zde…jsem po injekci agolutin..nedostavila se mi menstruace..u doktora jsem byla 6-ty den po vynechání,ten mi rekl ze podle utz.nejsem tehu a kdyz mi vysel negativní test tak by to mělo byt jisté..mám malou cystu na vajecniku takze to pry brani MS…po injekci mi je divne..unava.nechut na sex k jidlu podrážděnost…po 7 dnech opet test negativní..po kolika dnech by mi uz test ukazal tehotenství?
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli píchnutí agolutinu může mít vliv na přejídání. Od 1. vpichnutí se nehorázně přejídám a už jsem přibrala 6 kilo. A to je teprv asi měsíc zpátky. ![]()
Ahojte ja som pred mesiacom dostala prvǔ dávku Agolutinu ale nemala som žiadne vedľajšie účinky. Len mi posledné dni začali dosť vypadávať vlasy a ja neviem čo robiť. Môže to byť spôsobené Agolutinom? ![]()
Ahoj holky, jen přidávám moji reakci těla na agolutin. Po vpichu večer nástup zimnice, až třesavka, svědění po těle a místy pupínky, nespavost a bolest hlavy. Trvá to už třetí den. Zkouším relax. čaje a třezalku na uklidnění. Chřipku ani nachlazená nejsem! Den jako každý jiný.
![]()
Ahojky tak vcera jsem dostala taky agolutin na vyvolani ms a sestra mi rikala ze na ni jen tak nezapomenu no a asi mela pravdu. porad nic nic a vecer kdyz jsem sla lezet tak mi byla zima manzel ten tady odkrytej a ja 2 periny ![]()