Otěhotnění bez pohlavního styku?

Anonymní
18.2.10 10:27

pohlavni styk

Dobry den prosim vas o radu muze zena otehotnet bez pohlavniho styku a bez vyvrcholeni partnera jestli ano tak jak? Dekuji za odpoved

A kdyz se pritel vzrusi tak z nej taky utikaji nejaky kapicky s toho se muze otehotnet kdyby mi ty kapicky tam pritel zanesl treba prsty?? moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
peka83
18.2.10 10:35

ahoj

ja si myslim z eto je hloupost ze nemuzes otehotnet. Udajne t ykapicky obsahuji taky minimum spermi, ale neni to pry k oplodneni. co jsem tak cetla na netu . Takze to by asi muselo byt primo z vyvrcholeni ty spermie a pak jedine zeby ti ej zasunul dovnitr. Jinak si myslim ze je to hloupost.
Ale nereknu ti to na stoprocent.

• Citovat
  • Upravit
12982
18.2.10 10:37

Já si myslím, že to možný je … ale jaká je šance, že se to stane - no podle mě úplně minimální, to bys byla opravdu dítko štěstěny 8-) ale taky nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.2.10 10:48

ono je už v dnešní době problém otěhotnět vůbec :-? natož z pár kapiček :-D ale asi na tom opravdu něco bude :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.2.10 10:52

někdo se chce asi vzrušit, nicméně možné to je a , že kapička obsahuje málo spermií není důležité - však k oplodnění stačí jedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
18.2.10 10:57

Obdobnou diskusi jsi již zakládala, prosím, aby byla tato poslední.

Nevhodný příspěvek jsem smazala a prosím, aby se další takové neobjevily.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.2.10 10:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
18.2.10 11:09

Taky mi to něco říkalo.Ještě dřív,než to napsal administrátor.Hledala jsem to vyhledávačem,nemohla najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.2.10 11:14

Já jsem našla, protože jsem tam přispívala, tak jsem to měla v profilu v diskuzích, kam jsem přispěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
18.2.10 11:37

Já jsem tam taky přispívala,ale už to bylo pryč :mrgreen: Dokonce si myslím,že bych si tipla,kdo to tu píše..Pohybuje se tu jedna osoba,která občas „prudí“..Nemůže to být ani matka.Jinak by nepsala,to co píše.Podle jejích příspěvků.Spíš mi to přijde jako puberťák,který nemá co dělat..Ale proč si vybrala zrovna emimino?Zakládala i diskuze s pedofilním tématem,dvakrát po sobě.Jednou anonymně,podruhé to při odpovědi zapomněla zaškrtnout :lol:

Pamatuju si to,protože díky neustále nemocným dětem tu „visím“ docela často :roll: ..

Nemyslím to zle.Nechci se navážet do anonymů.Někdy tak taky odpovídám,protože mám svůj důvod..Toto ale nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.2.10 12:38

je to prostě nějakej úchyl :pocitac: jinak to nevidim :-x tady si maji psát maminky, které potřebují poradit a ne nějakej sprostej hulvát, který má bůh ví co za lubem :think: já jsem tady krátce a docela mě to znechutilo..proto..maminy držme při sobě proti takovým otravům :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 18:13

Abych se vrátila k otázce co tu nadnesla zakladetelka - ano možné to je! Já takhle otěhotněla a jsem z toho vážně v pytli. Dověděla jsem se to dnes ráno a s tím klučinou jsme se tenkrát jen mazlili… no, ale mám dva pozitivní testy, nateklá prsa a MS taky nikde :zed:

• Citovat
  • Upravit
8071
18.12.12 18:17
@Anonymní píše:
Abych se vrátila k otázce co tu nadnesla zakladetelka - ano možné to je! Já takhle otěhotněla a jsem z toho vážně v pytli. Dověděla jsem se to dnes ráno a s tím klučinou jsme se tenkrát jen mazlili… no, ale mám dva pozitivní testy, nateklá prsa a MS taky nikde :zed:

Víš určitě, že jsi těhotná? Dostalo se jeho sperma někde poblíž inkriminovaných míst?
Vzpomínám na jakousi osvětovou přednášku ve škole, doktor nám tenkrát tvrdil, že prý asi čtrnáctiletý kluk onanoval ve vaně a hned po něm se koupala ve stejné vodě jeho třináctiletá sestra - panna. A otěhotněla z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.12.12 18:25

Znám holku co takhle otěhotněla, a le ten kluk si hn po stažení kondomu utíral a muselo mu něco zůstat na ruce, takže možné to opravdu je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
18.12.12 18:28

Podle mě se tedy musí dostat sperma hluboko do pochvy aby mohlo dojít k oplodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí