Volný průběh ,,snažení"

Bia
443
17.2.10 10:00

Volný průběh ,,snažení"

Ahoj holky, založila jse toto téma, protože se chci od Vás dozvědět nějaké informace a zkušenosti o prvním snažení, za jak dlouho jste po vysazení HA otěhotněly a táák… :-) Vysadila jsem HA v prosinci a zatím tomu necháváme volný průběh. Ovšem minulý týden mě začala bolet prsa (bradavky) a bolí pořád a po styku mám takový narůžovělý výtok, pak zase zmizí (to se mi ještě nikdy nestalo), občas mě píchne v podbřišku, jsem hrozně náladová a občas mě bolí hlava. Myslíte si, že by to mohlo být těhotenství? Děkuji Všem za Vaše názory. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
17.2.10 10:07

A kolikaty den cyklu jsi?

Bohuzel po vysazeni HA se ne vsechno da povazovat za „prznaky“, tvoje telo se dava do kupy, zvyka si, ze nema prisun hormonu.

Takze bud je to tehu, nebo pms.

Otehotnela jsem 3.cyklus po vysazeni HA, byl to 2.cyklus, co jsme se snazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
17.2.10 10:08

Tak jasné je příznaky můžou odpovídat těhu, ale také začínající MS a nebo když nakoukneš do diskuzí kolem snažení, tak tam máme každá příznaky, ale většinou vsugerované. Jasné je, jestli jsi už v nějakém rozumném termínu, tak zkusit test nebo čekat. Moje švagrová brala antiko 15 let, vysadila, pak si dali 3 měs pozor, prý se bála vícečetného těhu a pak otěhotněla snad hned. Tak je možné vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
17.2.10 10:13

Ahojky Bio, já jsem tu taky nová. A snažíme se o mimi už od května 2009 :cry: . Jedno mimmi už máme, holčičku 2,4roky. No a ta se nám podařila ani nevím jak. Po 10ti letech jsem vysadila antikoncepci a bylo to taky o vánocích. No a do 14ti dnů jsem byla v tom :lol: . Ale zjistila jsem to až koncem února, když jsem si říkala že jsem to už dlouho nedostala :-) . Tak jsem si myslela že z druhým to bude taky brnkačka a ono ouha :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bia
443
17.2.10 10:14

Jsem 20 den cyklu, takže na testování je ještě brzo. Jiné příznaky nemám, takže jsem si to taky možná jen vsugerovala, moc bych si přála být těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
17.2.10 10:15

Já otěhotněla hned po vysazení. Což bylo překvápko (milé), protože to po jistých zdravotních problémech vypadalo, že budu mít s otěhotněním potíže. HA jsem předtím brala asi 6let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.2.10 10:19

Tak to je na testovani jeste brzo, pokud se tam neco deje, tak se embrous teprve zavrtava, nebo naopak se chysta ovulace. Vydrz jeste tyden a pak testni, i slaboulinka carka je carka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
17.2.10 10:39

Hm, tak to je fakt na testovani brzo… A rekla bych, ze i na tehupriznaky :wink:

Ani nevim, jestli psat svoji zkusenost s HAK :think: Ale zrejme su vyjimka :wink: No, ja brala HAK tri roky a pak jsem nemohla otehotnet 2 roky (anovulacni cykly).

Preju, at se zadari, co nejdriv!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
17.2.10 10:41

Ahoj u nás se zadařilo 4. cyklus snažení - a více méně tak že jsem si řekla zavírám kalendář a nesleduji kolikátého je a vyplatilo se. Takhle ač člověk chce nebo ne tak po MS se moc nesnaží v půlce cyklu do toho s prominutím buší a pak zase prd. NO a já otěhotněla až 21. den cyklu což bylo asi to období kdy už jsem polevili :mrgreen: :mrgreen: teď už se tomu musím smát, ale je to zápřah na psychiku.

Jooo a ještě vřele doporučuji nikomu ale fakt nikomu neříkat že se snažíte - ušetříš si tím spoustu blbých otázek který tě budou štvát. :pankac:

Přeju ať se brzy zadří a je z tebe těhule :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bia
443
17.2.10 10:53

No jak jsem psala na začátku… Nemůžu říct, že bychom se nějak moc snažili, prostě tomu necháváme (zatim) volný průběh. Jinak Vám děkuju za názory a zkušenosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
17.2.10 17:12

Ahoj, já jsem tsaké otěhotněla hned první cyklus po vysazení HA. Teď se pokoušíme už od 8/09 a nedaří se. Takže to tvoje „nesnažení“ je asi velmi správná cesta. Jak se člověk snaží moc, tak to pak nepřichází. A třeba se To to hned povedlo, fakt je, že na test je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bia
443
18.2.10 09:50

Snažím se na to nemyslet, ale…víš jak to je :-) . S testováním musím vydržet ještě aspoň týden, to čekání je hrozný :-?
Renči - tak ať se Vám brzo zadaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
18.2.10 11:56

Ahojky,tak já jsem vysadila HA v létě 2008,ale začali jsme se snažit až v květnu 2009 a teď se nám na 9.cyklus zadařilo! :dance: Já jsem se teda neměřila ani nepoužívala ovulační testy,milovali jsme se 2-3× týdně,já nechtěla přítele zas moc uhnat,ale neboj se,určitě se brzo miminko povede,já už taky pomalu přestávala věřit,přítel měl špatný spermiogram a já vždycky před MS několik dní špinila,navíc teď moje poslední MS trvala jen jeden den…no a nakonec jsem otěhotněla,ačkoliv tomu nemůžu uvěřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
18.2.10 13:57

Bio: moc díky, uvidíme za 5 dnů!!!
Všem ostatním přeji krásné snažilkování či pohodové těhulkování. Ať se vám daří :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí