Snažilky - únor 2010

12982
16.2.10 09:02

Snažilky - únor 2010

Ahoj, moc Vás zdravím. Jsem tady nová a ráda bych našla spřízněné duše, co se, stejně jako já, začínají právě snažit či už se snaží :wink: Po shlédnutí diskuzí, které už mi přijdou hodně rozjeté a většinou se tam holky dobře znají, jsem se rozhodla založit novou… snad tady nebudu trčet sama a přidáte se v hojném počtu. Hezký den a snažení zdar :palec: :dance:

Nováčkům doporučuji zapnout nad diskuzí funkci zobrazovat podpisy :wink:

Příspěvek upraven 11.01.11 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3992
16.2.10 09:15

:mavam: sice chodím na jiné diskuse ale ráda se k tobě přidám ať tu nejsi sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.2.10 09:20

Jéé ahoj :mavam: Tak to jsem moc ráda, děkuji :) Já teda doufám, že bych tady sama nezůstala, to už bych si připadala jako Marťan, všude spousta holek a tady žádná … a já si tak ráda povídám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
16.2.10 09:30

Ahoj holky, tak ja se k vam taky pridam jestli muzu. Zatim se snazit nemuzeme jsem 3 tydny a 1 den po potratu, ale tim vas zatezovat nechci. Uz je mi dobre, takze cekam na 1.MS a jdeme se skoromanzelem na to:-) Predtim jsme se snazili 3 mesice a je fakt, ze se na to clovek nesmi tolik soustredit. Ten posledni mesic snazeni jsem mela opravdu nabity program a hned se nam to povedlo ani jsme nevedeli kdy se to stalo :-) Snad me mezi sebe vezmete, werusko mas pravdu vsude uz jsou rozjete diskuse. No a jak dlouho se snazite nebo jste teprve zacali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.2.10 09:39

Nikolita - vítám Tě :lol: To je mi líto s tím potratem, snad se brzo zadaří znova a teď už s dobrým koncem. My jsme úplně na začátku, dobrala jsem anti., nyní mi končí MS a zanedlouho se jde na věc. Beru to tak, že je to ještě dlouhá cesta k úspěchu než se zadaří, ale času máme dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
16.2.10 09:50

Diky za uvitani :palec: taky si rikam ze neni kam spechat je mi cerstvych 22. Navic v dubnu se s pritelem bereme, takze jsme ze zacatku premysleli ze se zacneme snazit az po svatbe, ale nejak mi to neda. Navic se opravdu citim dobre.Jinak ja predtim taky brala antikoncepci a pak ji vysadila a nebrala jsem ji 6 mesicu, pak jsme se teprve zacali snazit. Ale pry kdyz se vysadi antikoncepce a hned se zacnete snazit tak pak to jde rychleji :-D takze hodne zdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.2.10 09:59

Já nevím, byla jsem se poradit u Mudr. a ta říkala, že se hned po vysazení můžem začít snažit, tak to risknem a uvidíme… Tu svatbu Ti závidím, hned bych se vdávala, minimálně ta příprava by mě bavila, jsem strašně organizační typ :lol: Ale dá to asi hodně práce, co?:-) Jinak buď v klidu, mě bude zanedlouho teprve 21, takže máme přibližně velkou spoustu času … sice se bojím, jak se na mě lidi budou dívat, ale tak co už, čeká to jednou všecky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.2.10 10:07

Petuli a co vy, jak jste na tom? Jak dlouho se snažíte? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
16.2.10 10:11

No ono se pry uz po vysazeni antiko cekat nemusi, to ja jsem jen chtela pockat aspon ty 3 mesice, no a ty 3 mesice jsme zase museli cekat z jineho duvodu. Takze nakonec to potom vyslo az za dalsi 3 mesice, no des. Ale ja pravda ze pak uz jsem davala nohy nahoru a takovy ty veci, opravdu jsme chteli a chceme miminko. Uz jsme se tak tesili, zvlast kdyz jsme to zjistili na vanoce. No uz je to za nami. Ted se tesime az se zacneme snazit znova :-) taky si rikam ze jsem mlada, ze nemam kam pospichat, ale proste bych chtela 2-3 deti, takze ted je to idealni zacit :-) no a urcite na nas okoli nebude pohlizet spatne, ja zase odsuzuju zensky, ktery maji prvni dite po 30. je to des. Nechtela bych mit tak starou mamu. Jsem rada, ze jsem s moji mamkou o 20 let, rozumime si a muzu ji rict vsechno. No a s tou svatbou, mas pravdu je to zarizovani ale krasny, uz teda mame vsechno zarizeny, takze ted uz jen pohodicka a cekani na ten den, uz se moc tesim. No a jak dlouho jsi s pritelem? My spolu v dubnu budeme 2 roky ale od prviho dne spolu bydlime,uz jsem se znali tak nejak driv, ne ze bychnom byli kamaradi, ale vedeli jsem o sobe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.2.10 10:23

A máte v plánu velkou svatbu a kde, v kostele nebo někde na radnici?:-) jsem strašně zvědavá. Jako já to tak neberu, jsem v práci s kolegyní, ta má teď 30 a snaží se a moc ji mimi přeju, prostě každý člověk je trošku jiný a netřeba nikoho odsuzovat. My jsme s přítelem 2,5 roku, ale známe se již 6 let, tak nějak to strašně rychle utíká, taky spolu bydlíme, ale asi bychom se k tomu nerozhoupali tak brzo, kdybychom nejeli za prací do jiného města, ale teď už bych si jen těžko zvykala na život bez něj doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
16.2.10 10:36

Tak ja nerikam ze jim to nepreju, mas pravdu ze je to kazdyho vec. No mame svatbu na zamecku, pak budeme mit s rodinou na tom zamecku obed a pak se presouvame za kamosema, kde uz se bude grilovat (snad bude teplo) a udelame tam raut a kamaradka bude za barem a je to dobry v tom ze nic neplatime vsechno piti a jidlo si nakoupime sami. No a tam nas bude kolem 50. No a mas starsiho pritele nebo jak? Taky jsem zvedava co? :oops: Ja mam pritele starsiho o skoro 10 let:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.2.10 10:49

My máme takový normální věkový rozdíl, přítelovi je 24 let. V podstatě mě na miminko nalákal on, tak jsem zvědavá, jak moc velký bude mít zápal, ale věřím, že snažení ho bude bavit … je to štír :lol:

Tak se koukám, že nás nějak nepřibývá, tak doufejme, že se ještě spousta holek přidá, abychom si tady mohly radit a povzbuzovat se, víc hlav, víc ví :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
16.2.10 11:03

Tak to je hezky ze pritel je takhle mladej a uz chce rodinu, vetsina kluku v jeho veku na rodinu vubec nemysli, je asi myslenkove na tom lip jak kluci v jeho veku. Jinak pritel se taky tesi na snazenicko, to ma vzdy nejlepsi obdobi. Za to ted mame sestinedeli, takze taky super :-( i kdyz polovinu uz mame za sebou, docela to utika.
Taky jsem zvedava jestli se k nam jeste nekdo prida, koukala jsem na ruzny diskuse a tam to jede, ale uz to tam holky maji zabehly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.2.10 11:13

To je dobře, že ti to utika, snad rychle uteče i ta druhá půlka a budete se moci snažit :-) ale bereš to velice dobře. Obdivuju některý holky tady, to, čím vším si prošly, je neuvěřitelný a stejně neztrácejí naději a optimismus. Tady by se člověk od některých mohl opravdu učit přístupu k životu… no s tím rozumem u přítele bych to nepřeháněla, někdy mám pocit, že si chcu spíš pořídit druhý dítě, on občas taky vydá za dost :lol: :lol:

Já doufám, že se holky přidaj. Přece jen pořád přibývaj předsnažilky, snažilky či těhulky, tak doufejme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
16.2.10 11:24

No pro me byl nejvetsi sok, kdyz mi oznamil doktor ze nevidi srdicko. Jela jsem do nemocnice, tam mi znova udelali ultr. ale doktor videl ze to mimi chci tak jsme cekali 2 dny jestli se mi zvysuje HCG, zvysovalo se ale mimi porad nic. Takze za ty 2 dny jsem doktorce rekla ze chci pockat. Takze jsem to jen protahovala. Brecela jsem, rikala jsem si proc ja atd. A o vikendu pred potratem uz jsem se ,,tesila´´na to az to budu mit za sebou, bylo to jen protahovani a trapeni. A navic jsem si rekla ze je lepsi to zjistit ted nez aby jsem sla na potrat v 5. mesici nebo se mi narodilo postizeny miminko. Tohle vsechno mi asi dodalo odvahu a rekla jsem si ze priste to urcite vyjde.
No jinak k tem chlapum, oni jsou porad deti, takze to mas jedno jestli mu je 24 nebo 31. Ale aspon se doma nenudime co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí