Uhnizďování? Růžový výtok a divný pocit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
figura
12.2.10 15:35

Uhnizďování?

Ahojky holky. My už se snažíme 2 roky, chodím teď do Caru do Pardubic a 3.února jsem byla na 1.IVI. Přítelovi moc dobře nevyšel spermiogram a já mám navíc endometriozu, takže moc naděje není. Ale od včerejška mám růžový výtok a takový divný pocit v podbříšku. Mohlo by to být uhnizďování vajíčka? Nikdy se mi tohle nestalo…Díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13748
12.2.10 16:27

Mohlo by být… Ale jestli opravdu bylo poznáš, až si uděláš za pár dní test :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
14.2.10 09:57

Ahojky. Díky za odpověď. Nevím , co se to s mým tělem děje, protože tohle se mi ještě nikdy nestalo. Mohlo by to být tou injekcí Pregnyl, kterou mi dali před IVI? Máte s tím někdo zkušenosti? Krvácení po ovu nebylo..to bych ještě pochopila, ale 7. den po ovu, to už mi je divný. První den jsem měla růžový výtok a dva dny jsem špinila a teď už je to v poho. MS mám dostat za 5 dnů zhruba. Tolik bych si přála, aby se to podařilo. Dneska jsem si udělala ráno test..ale těhotenství se nepotvrdilo. Musím ještě vyčkat…a za pár dnů si zase udělám test.. ale to čekání je šílený..... :-(

• Citovat
  • Upravit
171
14.2.10 18:34

Ahoj.Tak já špinila taky tak 5 dní před MS asi 2 dny.Jak při prvním tak i při druhým těhu.Takže by to mohlo být to uhnizdování.Ale moje obě těhotenství nedopadly dobře :cry: Přeju ti hodně štěstí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
14.2.10 19:17

Díky. Kéž by to bylo uhnizďování! Jenže ten test dneska ráno mě hodil do reality.. moc naděje není. Můžou už se 3 dny po uhnizdění ukázat dvě čárky?

• Citovat
  • Upravit
171
14.2.10 19:34

A kdy máš dostat MS? já testovala v den mS a byla tam sotva viditelná čárka,naděje umírá poslední :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
14.2.10 19:58

Tak to jsi mně uklidnila. :-)Díky. Mám to dostat za 5 dnů…

• Citovat
  • Upravit
171
15.2.10 09:16

Tak vidíš :-D naděje je velká.Budu držet palečky.Taky bych se už chtěla začít snažit,mám 6 týdnu po revizi a MS už jsem taky měla.Ve středu jdu na KO taky jsem zvědavá co mi DR.řekne.A hlavně dej vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
15.2.10 14:45

Určitě dám vědět. Od včerejška mně bolej prsa ale začala jsem zase špinit, tak uvidíme. Tak já budu držet palečky, ať máš na kontrole u doktora vše v pořádku :-)

• Citovat
  • Upravit
171
7.3.10 10:05

Ahoj figura.Jak si dopadla???Já mám těd 2 dny zpoždění,test ale negativní :-? Břicho mě pobolívá jako na mrchu už asi týden ale je to v takových krátkých intervalech,včera mě i dost pálili prsa,což jsem měla u prvního těhu.Tak nevím co si myslet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
7.3.10 11:03

Ahojky. Tak bohužel těhotná jsem nebyla. Teď mám za sebou druhý IVI a jestli se to nepovede tak už jdu příští měsíc na IVF. Docela se toho bojím…mám strach, co s mým tělem budou dělat ty hormony a tak. Ale na druhou stranu si říkám, že když to zvládli ostatní tak já to taky zvládnu. Stojí to za to, něco vytrpět, když by na konci mohl být pozitivní výsledek:-)
U tebe by to mohlo být těhu..tak držím palečky :-)

• Citovat
  • Upravit
237
24.6.15 15:06

Ahoj, já měla problém s růžovým výtokem v květnu po ms. Měla sem ms dá se říct slabou cca pět dní a po skončení jeden den nic a pak najednou cca tři dny světlý růžový vytok. V průběhu tohoto měsíce sem měla občas takové divné tlaky v podbrisku podobné jako při ms. Jinak sem to měla o víkendu dostat, ale pořád nic. Včera sem si dělala test a negativní. Mám už několik dní zvláštní pocity v podbřišku(něco mezi ms a prujmem). Myslíte, že by to přece jenom mohlo být těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
24.6.15 16:04

@alenka10 nevim..ja teda cekala o vikendu menzes ale uz v patek jsem na wc na papire mela ruzovy vytok..o vikendu bolesti podbrisku a prsou..akne…stale jsem myslela ze prijde ms…ve stredu test pozitivni..tak zkus cekat..ja jsem ted v 6 mesici:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
24.6.15 17:05

Mohlo. Nepíšeš přesná data, takže nedokážu hodnotit, ale mohla se opozdit ovulace, čili pozitivní test může přijít později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.8.15 13:52

bianca

Ahojj holky takze ja mela ms 02.08.15 a mam taky ruzovi vitok od ms us 13 DEN RUZOVI VITOK SVETLI NEVIM CO TOJE :oops: jinac ms mam vdy pravidelnou ale ruzovi vitok sem jeste nemela dekuji za odpoved bianca :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí