Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sheylaa píše:
A kdy bych mela asi tak testovat
Testni se až v den nebo pár dni po vynechání měsíčku
Taky jsem ruzovy vytok zazila, poprve a zatim naposled, byla jsem tehotna. K tomu unava a mela jsem pocit, ze mam teplotu a budu nemocna.
@Annie9 dekuju za odpoved no uvidime no ja us byla trikrat tehotna a trikrat potratila ale ne tady v cesku ale v angli doufam ze tady doma se vse podariiii
![]()
@sheylaa píše:
@Annie9 dekuju za odpoved no uvidime no ja us byla trikrat tehotna a trikrat potratila ale ne tady v cesku ale v angli doufam ze tady doma se vse podariiii![]()
A ten ruzovi vitok sem zazila po prvi myslite ze bych mohla byt v tehu mela jsem i pichani podbrisku adnes se mi udelala i spatne
Ahoj holky. Jsem půl roku po mimoděložním, bez levého vejcovodu. Menstruace naběhla v pohodě, pravidelnost nikdy nebyla extra pravidelná
ovulaci netestuji (snad je), ale tento měsíc, cca po půlce cyklu jsem začala špinit a trvá to už 9 dní
Menstruaci čakám až tak za čtyři dny… nesetkala jste se s tím nějaká?
@pet.ott Ahojky, v květnu jsem prodělala mimoděložní těhotenství. Bohužel jsem zažila jednou tuto situaci (doufám že naposledy) a začalo to špiněním. Myslela jsem si, ž to je normální na začátku těhotenství, ale když to trvalo 14 dní, šla jsem k doktorovi a nekonečný kolotoč v podobě krevních testů začal. Nakonec to skončilo odebráním levého vejcovodu a teď se už 2. měsíc opět snažíme(po tří měsíční pauze).
Snad to je u tebe jenom hormonální nerovnováhá, ale raději si zajdi k doktorovi
Ono to není žádná legrace.
Já tenkrát ani nevěděla, že jsem těhotná… test byl negativní a já měla prostě,,jen delší měsíčky", šla jsem k doktoru až s bolestí a to mne vezli rovnou do špitálu s krvácením do břicha… teď mne nic nebolí, když vynechám občasné dloubnutí v podbřišku a to bude ta úžasná psýcha, z toho pročítání těch komentářů
nicméně dnes po 11 dnech to přestalo… pozítří to mám dostat, tak uvidíme…
určitě ale díky za reakci
Já mám mít ms v úterý, včera po sexu na papíru na wc jsem měla narůžovělý výtok dnes trošku i s příměsá malých krvavých žilek jakoby nebo nevím jak to popsat, břicho nebolí jen občas píchne v podbříšku, moc bych chtěla aby to nepřišlo, ale nevím nějak ztrácím naději
zkusím udělat test, ale doposud byl negativní ![]()
Ahoj holky ![]()
A přítelem se snažíme již půl roku o miminko.
Menstruaci jsem naposled měla 26.4.2017 měla jsem ji normálně pravidelně jako každý měsíc.. Skočila mi 2.Května..
S přítelem jsme pak měli normálně pohlavní styk.
A včera když jsem šla na WC jsem si všimla něčeho co jsem ještě neviděla.. Měla jsem slabý růžový výtok.. Dnes je to druhý den. Nevíte co by to mohlo být?
@Annie9 Taky mám přesně takové stavy???? takže myslíš že bych mohla být těhu? ????