Mám divné pocity, může to být uhnizďování ?

580
7.2.10 20:17

Uhnizďování ?

Ahojky. Jsem tady úplně nová a hledala jsem v diskusích odpověď na můj problém, ale žádnou podobnou jsem zatím nenašla. Tak zakládám novou. Snad mi někdo odpoví :think: .Už druhý měsíc neberu antikoncepci, a nyní poprvé se mi stalo, že 20 den cyklu (tj. 20 den od prvního dne menstruace) jsem celý den slabě špinila. To už mě asi týden pobolívalo v podbřišku a sem tam píchlo na pravé straně. Špinění trvalo jen den, od té doby mě píchá pořád na té pravé straně. Zítra bych měla dostat menstruaci (ačkoliv těžko odhadnout, jak dlouhý mám vlastně cyklus, hádám oprotim min. měsíci), dnes jsem si dělala test a byl negativní. Já vím, je to brzy. Jen by mě zajímalo, zda mohlo jít o uhnízdění vajíčka a jestli mám ještě naději na to, že když si test udělám třeba za dva dny, že může být pozitivní, nebo mám zase čekat na příští měsíc. Předem moc děkuji za případné reakce a přeji všem hodně pohody a štěstí při snažilkování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13749
7.2.10 20:35

Evish, nadeji máš, o zahnizďování samozřejmě jít mohlo, ale taky nemuselo. Taky se může tělo zatím srovnávat s vysazením HA nebo mohlo jít o ovulaci. Vyčkej, jestli přijde MS, nebo zkus za dva dny udělat test znovu, nebo až budeš cca 11 dní od onoho špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjjjjjjj
7.2.10 21:01

může být těhu test i lehce nažloutlý? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
828
13.4.10 17:29

ähojky jsem tu nova.taky se chci zeptat skoro na stjnou otazku.po ms.me obcas boli v podbrisku.ale neni to porad n´jen obcas.HA neberu uz pet mesicu.a porad se to nedari myslite si ze by to mohlo neco znamenat.dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí