Snažilky - únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12982
17.2.10 21:02

Dendy teď po vysazení HA jsem měla MS, takže právě ještě vůbec nevím, co to se mnou bude dělat, uvidíme v následujícíh dnech … jestli mi to rozhodi cyklus, tak asi zacnu taky ten cajik, uvidime. Jo s tím měřením jsme na tom asi stejně, ani se ti nedivím, že v ty 4 nejseš schopná. Já když mám vstát o 5 minut dřív a udělat si sváču do práce, tak se musím hodně hodně přemlouvat a kolikrát jsem radši hladem :lol: No holky na jinejch diskuzích říkaly, že ty testy na ovu jsou strašně drahý, tak to mě teda štve, přitom je to důležitý vědět, zda člověk má ovu a kdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
17.2.10 21:11

Weruska - já ten ovutest teď kupovala a je to sice drahý, ale dá se to…v balení jsou tři testy a stálo to 129,–Kč nebo mi pak nabízela výhodné balení po šesti kusech za 400,–Kč. Vzala jsem jen ty tři na zkoušku. Myslím, že když zjistím, jak ta ovu přichází, tak pak není potřeba tolik testů :-P Já jsem teď ve fázi, že nevím, tak chci zkusit vše. Ale majlant za to dávat také nechci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
17.2.10 21:18

Dendys to chápu, že člověk pro to dělá vše. Já se snažím přítele dokopat zase do nějakých vitamínů, ale nechci mu je kupovat a nutit ho to jíst, tak doufám, že s tím příjde sám, ale kdo ví :nevim: Jako dokud člověk může a nestojí to majlant, jak říkáš, tak to za to stojí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
17.2.10 21:28

Werus - tak vitamíny jsem příteli také ještě nevnutila, tedy ty správné vitamíny :cry: On stále něco zobe, ale jiným směrem než k lepšímu otěhotnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.10 21:45

Weruska s měřením BT nemám žádný zkušenosti, ale chci to vyzkoušet, tak uvidím, horší bude o víkendu dodržet stejný čas :think:

Dendys tu svatbu Ti závidím, zní to tak strašně romanticky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4395
18.2.10 05:45

Tak to mi takovyto veci zatim vubec neresime. To az kdyby to delsi dobu neslo. I kdyz ja bych uz rada prvni vyroci svatby byla tehotna, ale hlavni je aby to vubec nekdy prislo. No uvidime co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
18.2.10 07:37

Ahoj holky, přeji další příjemný den … za chvíli máme víkend :dance:
Dendys - no budem na tom s těmi chlapy asi podobně, ale tak hlavně, že to vyrovnáváme my :lol:
Lucik jo s víkendem bych taky měla problémy, to se přiznám, že straašně dlouho spíme :oops: ale co by člověk pro mimi neudělal :)
Peti přesně, třeba to vůbec nebudete potřebovat a zanedlouho budeš hlásit pozitivní testy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.2.10 08:56

Ahoj, muzu se k Vam taky pridat? :-)

Moc si prejeme miminko!! ..... ale stale kojim, nemam MS. Snad ale brzy dorazi a vlitnem na to. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
18.2.10 09:05

Jakoubka ahoj, to víš, že můžeš :mavam: Tak ty už teda teď jedno mimi máš a jak je velký/á?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.2.10 11:34

ahoj holky jsem tady nová. zatim se snažíme krátce ale doufám že to vyjde co nejdřív. Můžu se přidat k vám? Nikoho tu zatim neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
18.2.10 11:52

Ahoj vsem, jsem mile prekvapena, jeden den tu nejsem a jak se nam tu rozjela diskuse, mam z toho radost :lol: Ja beru uz od zhruba listopadu kyselinu listovou a premyslela jsem ze si koupim i Femigard, jsou to kapicky, ktery posili delohu a upravi MS, ja ji mela dost nepravidelnou po 37 dnech a pak kdyz uz jsem tolik nemyslela na teho. tak po 31 dnech. Ted jsem zveda, kdy to konecne dostanu. Ale vsude se pise ze po potratu za 4-6 tydnu takze mam jeste tyden cas :-( Nikdy jsem neverila, ze na MS se budu tesit. Ale jedine tak zjistim ze moje telo funguje tak ja ma a pak hura na snazeni :-)
S tou zadosti o ruku je to opravdu romanticke, me sice pritel nepozadal o ruku v zahranici, ale taky to bylo krasny. Mel narozeniny, tak rodinu moji a jeho spolu s pritelovymi kamarady pozval na tanecni vyletni lod, ktera plula od 7 - 12 vecer. Kdyz uz se blizil konec zahrali tam plouzaka, tak jsme sli tancovat no a co se nestalo. Pritel si kleknul, vytahnul krabicku s prstynkem a zeptal se: vezmes si me. No nadhera, nemohla jsem tomu verit. Cela lod vcetne kapitana nam zacala tleskat a DJ to jeste vyhlasil v mikrofonu, ze jsem asi tak pred minutou byla pozadana o ruku. No fakt romantika. Nejdrive jsme chteli mit svatbu presne za rok, protoze to vychazelo na sobotu,ale tim ze jsem cekala mimi a byla bych zrovna asi tak v 8 mesici, tak jsem to presunuli na 24.4.10 no a kdyz jsem potratila, tak uz jsem to tak nechali. Takze ja doufam, ze do svatby nabo nanejvis na svatebni ceste otehotnim. Na svatebni cestu ale pojedeme az v cervnu nebo cervenci. Az bude teplo, chceme nekam k mori.
Jakoubka: slysela jsem ze kdyz jeste zenska koji, tak do jineho stavu prijit nemuze, tak nevim jestli je to pravda, jen pisu co jsem slysela.
Jinak tomu vazne nemuzu uverit, ze nas je tu uz tolik, huraaaaa :palec:
jo a jeste posledni vec, vitam vsechny nove :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
18.2.10 11:58

Bajunka to víš, že můžeš :wink: Jsme tady skoro všechny nové, takže se nemusíš bát … od kdy se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.2.10 12:00

opravdu krátce na začátku února jsem vysadila HA kterou jsem před tím brala 5 let tak se bojím že to bude trvat dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
18.2.10 12:03

Nikol ahoj :mavam: už jsem si říkala copak s tebou je. No tééda, ten tvůj je taky romantik, to se musí nechat. Myslím, že na úpravu toho cyklu je i ten čajík, ne? Nejsem si jistá, možná holky budou vědět víc. A neboj, určitě se to všecko brzo vydá správnou cestou a budeš hlásit // :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
18.2.10 12:26

Weruska: Diky za podporu.Vcera jsem toho mela hrozne hodne, tak jsem se ani nestihla podivat na diskusi,clovek vas chvili necha osamote a uz se rozrostete :-D S tim cajikem nevim, bylo to tim jak jsme se snazili a ji podvedome kdyz jsem to mela dostat rikala nene, pak jsem si vzdy udelala test v vysel negativni a kdyz uz jsem to vedela ze nejsem tehu tak jsem to druhy den dostala.
Bajunka: ja predtim nez jsem otehotnela brala 6 let antiko a otehotnela jsem po 3 mesicich snazeni. I kdyz je pravda ze jsme se nezacli snazit hned po vysazeni ze jsem cekali pul roku, tak nevim jeak rychle to pujde. Ale urcite za chvilku budes psat, ze jsi tehu :-D jo a jeste typ co pry pomaha otehotnet, ja s tim zkusenosti nemam, ale kamardka jo ta otehotnela hned naporve. az vyvrcholi partnera tak si pry zenska ma strcit prst mezi nohy aby sperimie byli co nejrychlejsi a mohli oplodnit vajicko. Proste to umozni rychlejsi cestu. No a pak samozrejme lezet a dat nohy nahoru. S tema nohama nahore jsem to delala taky ten mesic co jsem otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí