Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojda, udělej si test a uvidíš. těhotenství možné je. a jestli jsi snažilka, kup si testy do zásoby, budou se hodit. stojí 30 kaček a poví ti 100× víc než všechny diskuse.
já vím, jen nějak nemám odvahu ho vyzkoušet, abych případně nebyla zklamaná… ale je mi jasné, že v tom mi žádná diskuse nepomůže… buď tam bude / nebo //. No uvidíme… ![]()
petra.lovosice píše:
existuje test
covece tady by se uzivil internetovy obchod s testy, co? ![]()
Tak určitě být tebou bych si udělala těhu testík
z toho budeš moudřejší. Jinak já měla něco podobného a těhu to nebylo, určité příznaky můžeš mít vsugerované jako většina snažilek
.
Jinak přeji aby se ti na testíku objevili // ![]()
Pudloslava píše:petra.lovosice píše:covece tady by se uzivil internetovy obchod s testy, co?
existuje test
to jo, i přibáláky by se daly občas prodávat zvlášt
jlucie píše:
já vím, jen nějak nemám odvahu ho vyzkoušet, abych případně nebyla zklamaná… ale je mi jasné, že v tom mi žádná diskuse nepomůže… buď tam bude / nebo //. No uvidíme…
tak je to bud a nebo máš být zklamaná ted, a brzy se oklepat a bojovat dál, nebo čekat týden, vyptávat se, odpovedi se stejne nedočkáš a třeba te test pekne překvapí kdo ví…my ti tu nic jiného poradit nemužem…vím že bys ráda slyšela že si " v tom"…ale my ti to vážne říct nemužem…
tak že smer lékárna…a nejlépe z ranní moči test…příbalový leták jev krabičce ![]()
a pokud mohu doporučit kup si mamatest..nevykazuje falešne co uvidíš platí..sou tam 2 proužky cenna cca 35 kč..
tak těhu to být může a nemusí. Mohla ti tenhle cyklus třeba málo narůst slizńice a tím je MS slabší. Taky jsem to tak párkrát měla, MS byla jeden den a skoro nic a těhu to nebylo. No, tohle jsi asi slyšet nechtěla vid? Ale držím palečky
díky, já ho už koupila, s testy mám zkušenost, už jsem jich pár vyzkoušela…dokonce v srpnu byl i pozitivní, ale bohužel to nedopadlo… vím co a jak, jen jsem spíše potřebovala tak nějak nakopnout, vyhecovat… mám takové protichůdné pocity… takže díky, ráno ho asi zkusím…
Ahoj, já měla MS ještě první měsíc těhotenství, sice příznaky byly, ale nevěnovala jsem jim moc pozornost. A další měsíc už MS nepřišla a u Dr. jsem zjistila, že jsem už v 9. týdnu těhu. Přeji, aby jsi na testu ráno našla // ![]()
Ahojky chtěla jsem se zeptat vyšli mi testy dělala jsem si 4 všechny mi vysli a po týdnu a 3dnech jsem dostala menstruaci nechapu to a bojim se že jsem o něho přišla jsem objednana k doktorovi mužete mi nějak poradit co by to mohlo být jestli už si nemam dělat naději?
![]()
Ahojky.My se snažím už 4 měsíc myslela sem ze ted to vyjde na 4 testech duchove a 3 dny spatky sem zacla spinit vcera krev ale ted zas jen spinění MS mám mít az zítra nebo pozitří…už fakt nevím ![]()
Maminky mám na vás dotaz. Jsem tu prvně tak ani nevím jak to tady moc chodí, ale jsem zoufalá a potřebuji radu.
Jedno těhotenství mám za sebou mám skoro 4 letou holčičku a vše bylo v pořádku. Teď v Srpnu jsem potratila, byla jsem na revizi dělohy. Dodržely jsem šestinedělí a pak se začali snažit znovu. A teď to zmatení menstruaci jsem měla 24.10.vše bylo ok test jsem si udělala 22.11 a byla tam slabá čárečka. 24.11 jsem dostala menstruaci tak jsem to neřešila a fungovala dál a dnes 8.12 jsem si udělala test jen tak ze zvědavosti a ta slabá čárka je tam furt. Tak jsem z toho opravdu zmatená to by odpovídalo nějakému 7.týdnu, ale když jsme měla menstruaci? Hrozně se bojím jít k doktorovi, že budeme zase zklamaní. Čekám na leden to musím na kontrolu, ale mám v tom hrozný zmatek a zároveň strach.
Ahoj, chtěla bych se zeptat…s partnerem se již nějakou dobu snažíme o mimi, ale nějak se nám nedaří. Ale teď si moc nejsem jistá. MS měla přijít v neděli, ale přišlo to už ve čtvrtek (to jen tak 2-3 kapky na wc, jinak nic), v pátek a sobotu slabé až normální krvácení a v neděli bylo po všem. Jsem už poměrně dlouho unavená, občas cítím slabou nevolnost, bolení hlavy nebo podivné chutě. Ale nechci si dělat plané naděje. Většinou mi MS trvá 4-5 dní, takže tyhle dva dny mě docela matou. Myslíte, že by mohlo jít o těhu?