Menstruace v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
12.8.18 11:18

Moje mamka. Ma 3 deti, krvacela jen se mnou, asi do 4. mesice. Vypravela mi to, pac jsem I diky tomu byla docela prekvapeni, dlouho nevedela, ze je tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
12.8.18 11:24

Děkuji vám. Je mi totiž už tak dva, tři týdny dost divně. Samozřejmě to může mít důvod jakýkoli. Ale ms jsem měla, nicméně takovou divnou. A dneska se mi zdál v noci sen, že jsem byla na gynekologii a doktor mi řekl, že jsem těhotná a já pak seděla někde na nádraží a hrozně přemýšlela, co budu dělat a jak to řeknu doma. 8o Tak to ve mně hlodá, já byla těhotná už dvakrát a vždycky jsem na začátku hrozně zvracela a bylo mi zle. :oops:

Příspěvek upraven 12.08.18 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.8.18 11:32

Znám jednu paní, co měla pravidelnou menzes celé těhotenství. Taky zjistila, že je těhotná až dvě hodiny před narozením syna. Tvoje potíže bych ovšem spíše přikládala vedru a vyčerpání organismu. Dává nám to zabrat všem…

• Citovat
  • Upravit
2761
12.8.18 11:36

@Janli doufám. Teď koukám, že jsem dotaz zadala anonymně a odpověď už ne, no tak se nebudu schovávat. :zed:
Snad to tak bude, mám doma tři malinké děti. Nejstarší bude mít za měsíc tři roky a dvojčata mají rok a půl, do tohohle blázince přivést další mimino, to si nedovedu představit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.8.18 11:44

test napovi

• Citovat
  • Upravit
1231
12.8.18 11:54

@Janli a bricho ji divne neprislo? A pohyby? Jak nemuzu az do porodu vedet ze cekam dite? To jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.8.18 11:55

@WojKa to už by se ztratilo..... :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2761
12.8.18 11:59

@Citronkalekninka no, já četla o paní, která přijela do nemocnice s bolestmi břicha a myslela si, že snědla moc hrušek a porodila dítě. :lol: Ona teda byla silnější, ne-li obézní, ničeho si nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.8.18 12:05
@Citronkalekninka píše:
@Janli a bricho ji divne neprislo? A pohyby? Jak nemuzu az do porodu vedet ze cekam dite? To jde?

Byla silnější, pohyby necítila…jde to. Nikdo si nevšiml něčeho divnýho :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
1699
12.8.18 12:06

@Janli
To jako fakt nebo si děláte legraci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
12.8.18 12:06

@WojKa @Janli no to je mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.8.18 12:12
@GirlsNick píše:
@Janli
To jako fakt nebo si děláte legraci? :think:

Fakt nedělám. Stává se to vzácně, člověk tomu nevěří, ale tohle se nám stalo před očima.

• Citovat
  • Upravit
9794
12.8.18 12:26

U nás taky paní nevěděla o těhotenství :lol: Zjistil do doktor při běžné kontrole na gynekologii :lol: Za týden na to porodila (o měsíc dříve teda).Je jí teda 40+ a první dítě ( už nevěřila tomu že bude někdy těhotná…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.18 12:39

Ahoj holky, chci se zeptat s partnerem se snažíme o první miminko…
Mám jiný chutě a pořád se mi zvedá žaludek a furt se cítím unaveně.. asi před 12-dny sem si dělala těhotnský test a byl pozitivní asi o 4 dny déle sem si udělala další a taky vyšel pozitivně.. no ms sem dostala o týden dříve než sem měla, prvni den jen slabě po utření pak jen par kapek no a poslední den slabá ms.. měla jsem 3 dny.ms obvykle ji mam 5 dní.. a tak si nevim rady jestli můžu být těhotná když jsem dostala ms.. :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.8.18 12:45

Pokud sisdělala testy po menzes, tak těhotná jsi. Pokud před ní, udělej si ho znovu a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex