Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje mamka. Ma 3 deti, krvacela jen se mnou, asi do 4. mesice. Vypravela mi to, pac jsem I diky tomu byla docela prekvapeni, dlouho nevedela, ze je tehotna.
Děkuji vám. Je mi totiž už tak dva, tři týdny dost divně. Samozřejmě to může mít důvod jakýkoli. Ale ms jsem měla, nicméně takovou divnou. A dneska se mi zdál v noci sen, že jsem byla na gynekologii a doktor mi řekl, že jsem těhotná a já pak seděla někde na nádraží a hrozně přemýšlela, co budu dělat a jak to řeknu doma.
Tak to ve mně hlodá, já byla těhotná už dvakrát a vždycky jsem na začátku hrozně zvracela a bylo mi zle. ![]()
Příspěvek upraven 12.08.18 v 11:37
Znám jednu paní, co měla pravidelnou menzes celé těhotenství. Taky zjistila, že je těhotná až dvě hodiny před narozením syna. Tvoje potíže bych ovšem spíše přikládala vedru a vyčerpání organismu. Dává nám to zabrat všem…
@Janli doufám. Teď koukám, že jsem dotaz zadala anonymně a odpověď už ne, no tak se nebudu schovávat. ![]()
Snad to tak bude, mám doma tři malinké děti. Nejstarší bude mít za měsíc tři roky a dvojčata mají rok a půl, do tohohle blázince přivést další mimino, to si nedovedu představit. ![]()
@Janli a bricho ji divne neprislo? A pohyby? Jak nemuzu az do porodu vedet ze cekam dite? To jde?
@Citronkalekninka no, já četla o paní, která přijela do nemocnice s bolestmi břicha a myslela si, že snědla moc hrušek a porodila dítě.
Ona teda byla silnější, ne-li obézní, ničeho si nevšimla.
@Citronkalekninka píše:
@Janli a bricho ji divne neprislo? A pohyby? Jak nemuzu az do porodu vedet ze cekam dite? To jde?
Byla silnější, pohyby necítila…jde to. Nikdo si nevšiml něčeho divnýho
.
@GirlsNick píše:
@Janli
To jako fakt nebo si děláte legraci?
Fakt nedělám. Stává se to vzácně, člověk tomu nevěří, ale tohle se nám stalo před očima.
U nás taky paní nevěděla o těhotenství
Zjistil do doktor při běžné kontrole na gynekologii
Za týden na to porodila (o měsíc dříve teda).Je jí teda 40+ a první dítě ( už nevěřila tomu že bude někdy těhotná…).
Ahoj holky, chci se zeptat s partnerem se snažíme o první miminko…
Mám jiný chutě a pořád se mi zvedá žaludek a furt se cítím unaveně.. asi před 12-dny sem si dělala těhotnský test a byl pozitivní asi o 4 dny déle sem si udělala další a taky vyšel pozitivně.. no ms sem dostala o týden dříve než sem měla, prvni den jen slabě po utření pak jen par kapek no a poslední den slabá ms.. měla jsem 3 dny.ms obvykle ji mam 5 dní.. a tak si nevim rady jestli můžu být těhotná když jsem dostala ms..
![]()
Pokud sisdělala testy po menzes, tak těhotná jsi. Pokud před ní, udělej si ho znovu a uvidíš.