Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smoulinla píše:
@kristyn12 kamosla mela MS do 3mesice
No co čtu možné to asi opravdu je. Akorát jsem z toho taková v šoku dost, že to jde. Přitom už dcerku mám a připadám si jak kdyby to bylo vše poprvé. Asi počkám na leden na kontrolu a uvidíme.
Já by jsem šla raději k dr. taky jsem měla ms a pozitivní test a nakonec se z toho vyklubal pěknej zánět ![]()
@Anonymní píše:
Já by jsem šla raději k dr. taky jsem měla ms a pozitivní test a nakonec se z toho vyklubal pěknej zánět
No určitě zajdu, ale tak zánět bych poznala ne. mě nic není vůbec nic.
Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo nebo víte o někom kdo mel MS i v těhotenství jestli je to možné ji vůbec mít předem děkuji za odpověď ![]()
Dobrý den,
S přítelem praktikujeme přerušovanou soulož, ale tento měsíc, v den ovulace se nám stala menší nehoda (ne že by to úplně nestihl, ale „tam dole“ to zvenku bylo). MS jsem měla 4 dny opožděnou (pokud to byla MS). 1. den jen opravdu slabé špinění, 2. a 3. slabá-normální a 4. znovu jen „pár kapek“ po utření na wc. Normálně to mám tak 5-6 dní a mnohem víc, tak mě to mate. Testy jsem dělala 4 a všechny negativní. Každopádně je mi neustále na zvracení, mám sucho v puse, bolí mě hlava, jsem unavená, píchá mě v podbřišku a i jsem někde četla že ucpaný nos může být příznakem těhu (což mám také).
Omlouvám se za zmatenost, ale opravdu nevím jestli ano, nebo ne… ![]()
Zajeď do nejbližšího supermarketu a kup si test, otázka pár korun a budeš mít výsledek jasný
@lleennttiillkkaa píše:
Zajeď do nejbližšího supermarketu a kup si test, otázka pár korun a budeš mít výsledek jasný
Vždyť píše, že si dělala 4 testy..
Aha pardon, to mi nějak uniklo, tak v tom případě bych byla v klidu. Ještě jednou se omlouvám.
Jsem pořád tak trochu nervózní, ale dobrá, budu v klidu a uvidím časem ![]()
Ono je tezke odpovedet, obvykle se pri priznacich ukaze i carka na testu, vetsinou to tak byva. Testuj dal a kdyby se ti neco nezdalo, tak i pres negativni test si radeji zajdi k dr. Drzim palce, at je to tak, jak chces ![]()
Holky ráda bych se zeptala. Týká se to přímo tématu. Má někdo zkušenost s tím, že by měl za sebou aspoň dvě těhotenství a při jednom ms nebyla vůbec (tak jak je to běžné) a při druhém ano? Aspoň měsíc či déle? Nebo je běžnější, že pokud ms je, tak při všech těhotenstvích? Děkuji za reakce.
Ahoj není to sice můj případ, ale známá měla jedno těhotenství běžné tzn., ze to poznala protože neměla MS a při druhém těhotenství měla MS do 3.mesice těhotenství.