Menstruace v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3990
8.12.14 14:15

@kristyn12 kamosla mela MS do 3mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.12.14 14:20
@smoulinla píše:
@kristyn12 kamosla mela MS do 3mesice

No co čtu možné to asi opravdu je. Akorát jsem z toho taková v šoku dost, že to jde. Přitom už dcerku mám a připadám si jak kdyby to bylo vše poprvé. Asi počkám na leden na kontrolu a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.14 15:25

Já by jsem šla raději k dr. taky jsem měla ms a pozitivní test a nakonec se z toho vyklubal pěknej zánět :zed:

• Citovat
  • Upravit
4
8.12.14 16:16
@Anonymní píše:
Já by jsem šla raději k dr. taky jsem měla ms a pozitivní test a nakonec se z toho vyklubal pěknej zánět :zed:

No určitě zajdu, ale tak zánět bych poznala ne. mě nic není vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.5.17 18:47

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo nebo víte o někom kdo mel MS i v těhotenství jestli je to možné ji vůbec mít předem děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.17 11:02

Dobrý den,
S přítelem praktikujeme přerušovanou soulož, ale tento měsíc, v den ovulace se nám stala menší nehoda (ne že by to úplně nestihl, ale „tam dole“ to zvenku bylo). MS jsem měla 4 dny opožděnou (pokud to byla MS). 1. den jen opravdu slabé špinění, 2. a 3. slabá-normální a 4. znovu jen „pár kapek“ po utření na wc. Normálně to mám tak 5-6 dní a mnohem víc, tak mě to mate. Testy jsem dělala 4 a všechny negativní. Každopádně je mi neustále na zvracení, mám sucho v puse, bolí mě hlava, jsem unavená, píchá mě v podbřišku a i jsem někde četla že ucpaný nos může být příznakem těhu (což mám také).
Omlouvám se za zmatenost, ale opravdu nevím jestli ano, nebo ne… :think:

• Citovat
  • Upravit
27263
10.9.17 11:44

Zajeď do nejbližšího supermarketu a kup si test, otázka pár korun a budeš mít výsledek jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.9.17 11:49

Vsak pise, ze ma testy zatim negativni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.9.17 11:50
@lleennttiillkkaa píše:
Zajeď do nejbližšího supermarketu a kup si test, otázka pár korun a budeš mít výsledek jasný

Vždyť píše, že si dělala 4 testy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
10.9.17 11:52

Aha pardon, to mi nějak uniklo, tak v tom případě bych byla v klidu. Ještě jednou se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.17 12:57

Jsem pořád tak trochu nervózní, ale dobrá, budu v klidu a uvidím časem :)

• Citovat
  • Upravit
644
10.9.17 13:30

Ono je tezke odpovedet, obvykle se pri priznacich ukaze i carka na testu, vetsinou to tak byva. Testuj dal a kdyby se ti neco nezdalo, tak i pres negativni test si radeji zajdi k dr. Drzim palce, at je to tak, jak chces :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15159
10.9.17 13:41

Jestli je test negativní, tehotenstvi bych se nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.18 11:13

Holky ráda bych se zeptala. Týká se to přímo tématu. Má někdo zkušenost s tím, že by měl za sebou aspoň dvě těhotenství a při jednom ms nebyla vůbec (tak jak je to běžné) a při druhém ano? Aspoň měsíc či déle? Nebo je běžnější, že pokud ms je, tak při všech těhotenstvích? Děkuji za reakce.

• Citovat
  • Upravit
1699
12.8.18 11:18

Ahoj není to sice můj případ, ale známá měla jedno těhotenství běžné tzn., ze to poznala protože neměla MS a při druhém těhotenství měla MS do 3.mesice těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí