Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky za radu, asi máš pravdu možné je cokoliv.
Koupím další testík a uvidí se.
Snad to dobře dopadne ![]()
@WojKa píše:
@Janli doufám. Teď koukám, že jsem dotaz zadala anonymně a odpověď už ne, no tak se nebudu schovávat.
Snad to tak bude, mám doma tři malinké děti. Nejstarší bude mít za měsíc tři roky a dvojčata mají rok a půl, do tohohle blázince přivést další mimino, to si nedovedu představit.
Už dovedes
![]()
Zdravím všechny radilky. Brala jsem jeřáb ptačí po vysazeni antikoncepce protože mam cyklus nepravidelný. Teď již 2.mesic jej užívám a v pondělí 5.8.jsem to mela dostat ale nic, na testu byl duch. Testovala jsem ve čtvrtek a opět duch. V pátek jsem začala špinit a v sobotu už krvácení. K doktorovi mám jít ve středu, ale nepředpokládám, že bych byla těhotná, jak jsem již v různých diskuzí četla. Bohužel mi ani ty čárky moc nesily. Spíš mě zajímá kdy mám zase brát ten jeřáb ptačí, protože jak jsem zjistila duchy, tak sem to přestala užívat. Popřípadě jestli je tam nějaká šance, že bych tedy byla těhotná? Nebo je možné, že by test byl špatný, že se to ukazalo pred MS?
udelala bych si s odstupem dalsi test.. mohlo se jednat o takzvane biochemicke tehotenstvi a mentruaci a nebo taky jen zachnizdovani vajicka… ja pri rom mela slae ruzove krvaceni jako kdyz zacina ms.. takhle na zacatku je mozne cokoliv