Otěhotnění bez pohlavního styku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
18.12.12 18:55

Tak naposledy takhle dopadla před dvěma tisíci let nějaká Marie, takže možné to je 8)

• Citovat
  • Upravit
5382
18.12.12 19:25

Neposkvrněné početí, to bych opravdu ráda viděla. Já jsem se měsíce stavěla na hlavu a dělala kdo ví co, abych otěhotněla a pochybuju že stačí, když se dva o sebe otřou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 19:47

@Cuarentena ano vím to, dneska mi to ukázaly dva testy. Na KO jsem objednaná po vánocích, kldně vám sem hodím fotku z utz…
@Deniska2000 to mě mrzí, opravdu bych to z celého srdce ráda přenechala někomu kdo po mimi touží :-( já mám dcerku, jsem sama, peněz minimum… potrat se mi hnusí, nevím co dělat…

• Citovat
  • Upravit
12505
18.12.12 19:51

Teda tak tomu moc nevěřím, a co nehcáš si dítě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 19:56

@sunnyho.motylek myslíš, že mě se tomu chtělo věřit? POřád nějak doufám, že je to nějaká mejlka, ale vynechaná MS, dvojnásobný prsa a dva pozitivní testy mi to lehce vyvracej :? Asi ano, nechám… na potrat nemám ani peníze, ani žaludek… o dcerku jsem se taky starala sama

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
18.12.12 20:06
@sunnyho.motylek píše:
Teda tak tomu moc nevěřím, a co nehcáš si dítě??

Chca, nechca, asi si ho nechá, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
18.12.12 20:08

Holky, a teď vážně - tohle se občas udávalo za časů našich prababi - v předminulém století a začátkem minulého.. Víte, jak to bylo s tím předsvatebním panenstvím, že?..
Tak babky byly celkem vyčůraný - sice se občas vdávaly jako těhotný, ale panny fakt byly - dělali totiž krom samotnýho zásunu všechno možný - a občas to fakticky nevyšlo - to nemám z vlastní hlavy, o tom jsem četla zajímavý článek jedné pamětnice v nějakým časáku 8o

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92
19.12.12 12:40

Stačí kapka a jsi taťka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
19.12.12 13:11
@Anonymní píše:
@sunnyho.motylek myslíš, že mě se tomu chtělo věřit? POřád nějak doufám, že je to nějaká mejlka, ale vynechaná MS, dvojnásobný prsa a dva pozitivní testy mi to lehce vyvracej :? Asi ano, nechám… na potrat nemám ani peníze, ani žaludek… o dcerku jsem se taky starala sama

Teda tak t je fakt zajímavý, ale tak věřím ti, ale jsi porvní případ o kterým slyším, každpodáně ti držím palce at vše dobře zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.12 21:54

@sunnyho.motylek děkuju :) jsem z toho taky pěkně mimo… ale přesně jak říká @elizabeta92 :mrgreen: asi to tak bude… naštěstí dnes jsem se už tak nějak uklidnila a říkám si že to zvládnu. 2.1. jdu na kontrolu, tak dyťak pak dám foto nebu budu informovat ;-) (omlouvám se za anonymitu, zatím je mi hrozně trapně…)

• Citovat
  • Upravit
kristulenkaaaa
8.8.13 01:10

otěhotnění ze zbytku spermatu

Dobrý den chci se zeptat, zda je možné otěhotnět, když zbyla příteli troška spermatu na penisu a já si ho zasunula dovnitř. Koukala jsem na příznaky a myslím si že jsem v tom. Předem díky

• Citovat
  • Upravit
36009
8.8.13 01:18
A koukala jsi taky na tehotenske testy?
@kristulenkaaaa píše:
Dobrý den chci se zeptat, zda je možné otěhotnět, když zbyla příteli troška spermatu na penisu a já si ho zasunula dovnitř. Koukala jsem na příznaky a myslím si že jsem v tom. Předem díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
8.8.13 01:25
Stace] @kristulenkaaaa píše:
Dobrý den chci se zeptat, zda je možné otěhotnět, když zbyla příteli troška spermatu na penisu a já si ho zasunula dovnitř. Koukala jsem na příznaky a myslím si že jsem v tom. Předem díky Staci
@kristulenkaaaa píše:
Dobrý den chci se zeptat, zda je možné otěhotnět, když zbyla příteli troška spermatu na penisu a já si ho zasunula dovnitř. Koukala jsem na příznaky a myslím si že jsem v tom. Předem díky

Staci kapka, a jsi matka

• Citovat
  • Upravit
2390
8.8.13 01:29
@kristulenkaaaa píše:

no ja myslim, ze to mozne je, udelej si test a uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
8.8.13 06:48

Jéjdanenku co je to tu za diskuze poslední dobou… holky nechcete psát do Brava??? Nebo co tak antikoncepce?? Nic? Maminka doma nepoučila, jak se těhotní?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex