Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Když už vykašlává, tak jste na dobré cestě. Pár dní ten kašel potrvá, nepřejde to ze dne na den. Hodně zvlhčujte kolem postýlky, ideální je vincentka, kdybyste měli inhalátor.
Ja zrovna lezim doma s anginou, od patku a furt teda mam strasny kasel. Tussin pouzivam, ale stejne nejvetsi ulevu prinasi stary dobry cibulovy odvar (nasekat cibuli, zalet vodou a chvilku povarit, event osladit medem a pak po lzickach pit). Taky se dava malym detem vedle postele rozkrojena cibule, ale na jakem principu to pomaha si nepamatuju.
Ahoj holky, moc prosím o vaše zkušenosti. Maly 13 měsíců mi ze soboty na neděli v noci začal hrozne kašlat. Ráno jsme jeli na pohotovost a řekli mi, že se jedná o laringitidu. Poslali nás domů, dali nám fenistil, stoptusin, do nosu nasivin. A na noc proti dusnosti prášek. V pondělí jsme jeli k dr v poslech ta nám řekla že vykaslava ze to bude dobrý, dala nám prospan. Že včerejška na dnešek maly v noci dost kaslal, ale už to není davive ale vykaslava hleny. Dneska taky dost kašle ale zase to vykaslava. Je to lepší? Jsem zoufalá mám strach