Larrin proti plísni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.11.20 11:37

Larrin proti plisni

Ahojky holky. Řešíme problém jako každej rok. Začátkem podzimu se nám udělá plíseň v okolí plastových oken
Větrám každý den, udělám řádný průvan a to několikrát denně. Četla jsem hodně recenzí na chytrou houbu a jako dobrý, ale manžel je natvrdlej. pořád tu stříká Larrin nebo Savo proti plísní. Pak se tu nedá dýchat, navíc máme malé dítě a myslím, že výpary chloru tak nic moc. Já jsem proti chemii, mám z toho úplně fobií, možno to znáte taky. Navíc to vystrika vždy vecer, jemu to neublíží ale mně teda může. Říká mi, že chlor piju z kohoutku, na plovárně kam chodím jsem v obložení chloru, strašný úplně. Vystrikaval to v pondělí vecer, ještě včera večer jsem to trochu cítila, dnes už ne a to jsem větrala, zapalovala tam svíčky, že to vtáhnou, aromalampu se silným extraktem eukalyptu, říkám mu, že to není dlouhodobe řešení, že resime dokola jen důsledky a ne příčinu. Ale ne, pohodlnější je to stříkání a pak v tom žít. Moje nervy!! Teď objedna sajrajt Larrin, přišlo to domu, otevřela jsem krabici a úplně mně ten chlor ovanul, smrdí od toho celá chodba, prosím Vás jak řešíte plíseň Vy, nebo máte zkušenost s Larrinem? Já používám starý dobrý ocet, ale ta plíseň se rozlézá opravdu po celých oknech. Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
13.11.20 13:11

Mám pořád mikro a plísen se mi žádná nedělá. a celou noc ventilačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný