Laryngitida u malých dětí a léčba – nasadit léky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
11.7.10 07:17

Holky, v nemocnici měli Omron inhalátor, nějakou starší verzi a měli jen jeden na celé oddělení, tak jsem musela vždy si pro něho chodit k sestřičkám. Asi to vidím, že si inhalátor koupíme, prý u zvlhčovače musí být zavřené okno, toto manžel zjistil někde na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.7.10 07:23

Ajko, takže když 1mg/kg, takže má 12,5 kg tak to fakt vychází 2,5 tablety že? I známá mi říkala, proč ten Rektodel mi dr nedala a to jsem ho po ní žádala, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
11.7.10 07:45

On ten inhalátor u té laryngitydy asi funguje,ale to jsem nezkoušela…to jsme raději hned jeli na pohotovost…
Ale hned při náznaku rýmy mu dám dýchnout a nebo když jsme chodili inhalovat k dr.ráno,tak jsem mu doma dala ještě večer.
Při akutním záchvatu holt hned frčíme do špitálu…
Ale určitě mu naposledy ulevil…pamatuju si,že jsme byli v nemocnici ,nenechali si nás tam,dostal 2 inhalace za sebou,pak ráno u dr.další a pak už „dýchal“jen doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
11.7.10 12:01
Andrejka1 píše:
Ajko, takže když 1mg/kg, takže má 12,5 kg tak to fakt vychází 2,5 tablety že? I známá mi říkala, proč ten Rektodel mi dr nedala a to jsem ho po ní žádala, ach jo.

presne tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
13.7.10 20:40

tak jsem si zrovna říkala,že je Matyáše dlouho zdravej.....
a po obědě šel spinkat,vzbudil se a už „štěkal“tak jsme valili na pohotovost.
Jen mě překvapilo,že se to stalo přes den,většinou to mívá v noci.
Dostal inhalaci 2krát po sobě s půl hodinovou pauzou,Prednison a na doma Prothasin na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.7.10 12:47

Holky prosim jak dlouho po laryngitide vam deti dokaslavaji? Mne prijde, ze maly porad kasle a nikam to nevede, nevidim zadny vysledek. Uz mu nechci davat zadne leky na noc na zklidneni, ale vetsinou na ne stejne dojde :-( . Je to 14 dni co laryngitidu prodelal a od te doby ma porad kasel, jeden den min, druhy den vic, spis suchy drazdivy kasel. Mate s tim nejakou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
20.7.10 21:40

Ahoj,mates 14 dní určitě–ted stále ještě kašle od minula a vypadá to,že ještě bude :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.7.10 21:56

Petra a co mu na ten kasel davas? Kasle jen v noci nebo i pres den? Ja uz jsem z toho dost nervni, asi radsi zajdu k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.7.10 08:09

Ahoj holky, tak jsme na tu dovolenou nakonec jeli, každý mi říkal, že když jedem na hory, tak se mu tam bude dobře dýchat. Kašlal maličko, jen takový suchý kašel. Máme jít teď na očkování příušnic, mám celkem z toho strach, co když se mu po očkování zase může laryngitída vyskytnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
21.7.10 12:25

Clověk…máme doma inhalátor,tak do něj mucosolvan roztok,ale už jsem koupila sirup mucosolvan,u inhalátoru mi dlouho nevydrží.
ale když to měl na jaře,kašlal tak,že pak dostal atb.
na noc mokro kolem postýlky,kapka eukalytového oleje do té vody,kde namáčím plínky na zvlhčení…
jinak nic…ale trvá to,než to přejde.
dnes jsem volala k dr.a zrušila na pátek očkování proirix.
Andrejko,tak tam taky zavolej a poptej se na to očko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.7.10 12:34

Ja momentalne davam nejaky jitrocelovy sirup, tak snad to bude lepsi,davala jsem Hedelix a ten mi prijde k nicemu, dneska v noci treba vubec nekaslal, ale za to rano to bylo zase takovych 10-15min v kuse :-( . Nicmene jsem mu zase na noc dala Ditustat, protoze se mi to proste nezdalo, tak nevim snad mu tim nemuzu nejak uskodit. Jinak celou noc vetrame, ted jak se trochu ochladilo tak je to urcite lepsi. Holky at jsou deti jen zdrave!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
21.7.10 12:36

Taky větrám…v noci kašlal fest… :-?
snad nám z toho brzy vyrostou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.7.10 14:43

Petro prosim te a co mu davas na noc, jak treba dlouho v kuse? My se s tim potykame poprve, takze jsem z toho takova vyvalena. Ted opet vstaval s dost ostrym kaslem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.7.10 15:10

Clovíčku, já dávala Calcium, Stopotussin a Dithiaden, to nám naordinovali v nemocnici, když jsme tam skončili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.7.10 15:11

A když už se zlepšoval, tak jsem měla postupně léky vysazovat a přejít ze Stoptussinu na Mucosolvan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí