Laryngitida u malých dětí a léčba – nasadit léky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
21.7.10 15:56

Andrejka dekuji! Nam ani jedno z toho neporadili, meli jsme teda pomerne lehky prubeh tak zrejme proto, jen rekli at zvlhcujeme vzduch, fenistil kapky a ditustat, ja jen nevim jak dlouho to proste podavat a kdy ten kasel odezni, na muj vkus uz to trva moc dlouho, takze se pro jistotu vypravime k doktorce. Myslela jsem, ze v lete budeme mit klid a ono je to snad horsi nez pres zimu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
21.7.10 16:24

My na noc dávali Tussin…ale ted ho nemám…
k dr,dojdi,jestli to nemá na průduškách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.7.10 07:29

Človíčku, já jsem také myslela, že malý bude celé léto zdravý. Od září až do dubna měl pořád rýmy a kašel, tak vždy přes léto jsme si oddechli, byl zdravý a tento rok bohužel i to léto. Bylo 33 stupňů a on chytil pořádnou rýmu a do týdne ten kašel, nechápu, kde k tomu přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.7.10 08:55

Andrejka nas se letos ty rymy a kasle taky nejak vic drzi, ryma se u nas tahne klidne i 3 tydny a nekdy mam pocit, ze jen co jedna skonci tak druha zacina :(.
Nakonec jsme zasli k dr, tak nam napsala spiropent a stoptussin, mate s tim zkusenosti? Jeste jsme ani jedny nikdy nebrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.7.10 09:26

Clovíčku, my dnes jdeme na očkování a fakt mám z toho strach, co když zas chytne rýmu a ten kašel a očkování s eprojeví až za 8 až 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
22.7.10 12:01

Clovek…spiropent nám dost pomohl,už jsme ho měli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.7.10 12:27

Andrejka my jsme meli taky mit ockovani, ale prozatim je odlozeno,jsem docela rada. Doufam, ze vas maly nic nechyti a nebude mit zadnou reakci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.7.10 14:36

Ja se toho spiropentu trochu bojim, cetla jsem na internetu o nezadoucich ucincich, ale asi na to nesmim moc dat,nekdy je spis na chybu, ze se muzeme na netu docist o vsem moznym. Vecer mu dam prvni davku, protoze ted po obede zase pekne pokaslaval :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
22.7.10 20:20

nežádoucí účinky už raději nečtu…
tehdá jsem si četla o prednisonu a asi bych ho sama nedala..
tak at vám pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.7.10 20:21

Takze jsme nasadili spiropent a prijde mi, ze snad kasle jeste vic :-( . Myslite, ze je to tim, jak povolily ty prudusky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
24.7.10 20:20

Možné to je…už si nepamatuju,jak to bylo u nás,ale pamatuju si,že zabral :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
24.7.10 22:08
clovek píše:
Takze jsme nasadili spiropent a prijde mi, ze snad kasle jeste vic :-( . Myslite, ze je to tim, jak povolily ty prudusky?

určitě. Spiropent není na kašel, ale na roztažení průdušek. Doplňuje se sirupem/tabletama na odkašlávání, ale samotnej je na uvolnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.7.10 16:59

Tak porad kasle a kasle :(. Pres den to celkem jde, ale dneska kaslal docela hodne i v noci, k ranu, pak zas po obedovym spanim, uz jsem z toho docela nestastna. Ve ctvrtek jdeme na kontrolu tak jsem docela zvedava co nam dr rekne, myslim, ze spiropent u nas nezabral :-( . Myslite, ze je mozny, ze se porad dokaslava po te laryngitide?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
27.7.10 18:56

no a má k tom uspriropentu něco na kašel? Co podporuje vykašlávání? Protože Spiropent neni na kašel, ale na uvolnění průdušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.7.10 19:35

Gabinka uz jsme meli Hedelix, Mucosin, Jitrocely sirup, ted mu davam uz jen ten Spiropent a Stoptussin, na kterem pisou, ze tlumi kasel a zaroven usnadnuje vykaslavani. Tak nevim jestli je to dobre, mozna jsem mela jeste pokracovat v nejakem tom Mucosinu a ten Stoptussin jen na noc :nevim: . Doufam, ze jsem mu to ja sama nezhorsila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí